FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zile decisive pentru Dinamo! "Cîinii" vor să rezolve problemele din defensivă » Cu cine se luptă pentru Lucian Goian

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 16:59

După meciurile amicale din Turcia, Mihai Teja a declarat că echipa suferă în compartimentul defensiv şi că are nevoie de întăriri, iar oficialii echipei vor să rezolve trei transferuri.

Pe lîngă Andrei Marc, pe care Dinamo vrea să-l aducă liber de contract, după ce acesta se va despărţi definitiv de Ceahlăul, "cîinii" vor să-l readucă pe Lucian Goian, jucător liber de contract.

"Am negociat cu Lucian Goian şi zilele următoare vom primi un răspuns. El mai are o ofertă din liga a doua din Germania şi aşteptăm să vedem ce decide", a spus Daniel Stanciu, managerul echipei, la televiziunea sportro.

"Lucian Goian ne-a cerut să-l mai lăsăm câteva zile că negociază cu o echipă din străinătate. Avem acordul lui. Staţi liniştiţi că Dinamo va pleca în cantonamentul din Spania cu mai mulţi fundaşi centrali", a spus Constantin Anghelache la DigiSport.

Pe lîngă cei doi, la Dinamo poate reveni Andrei Cordoş, care a evoluat în Ştefan cel Mare în tur.

"Cordoş nu a fost jucătorul lui Dinamo doar pentru un tur de campionat şi nici nu a fost dat afară. El are o clauză în contract potrivit căreia se poate transfera la orice echipă, dacă primeşte o ofertă avantajoasă. Ne-a cerut un timp de gîndire, şi a spus că dacă nu-şi găseşte echipă se întoarce la noi", a mai spus Anghelache.

"Da, este adevărat că am fost sunat de curînd de domnul Anghelache", a spus Cordoş pentru Gazeta Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Ianuarie 2015, 00:12
Postat de zidane92 pe 28 Ianuarie 2015, 20:12

Pai sursele tale care stiu tot 24/24 la Dinamo nu te-au informat ? :)))

.) a fost scurtcircuit in baza de date.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Ianuarie 2015, 00:11

se pare ca lucian goian s-a inteles deja cu dinamo. sa speram ca marc si cordos vor fi urmatorii.

zecs93
zecs93  •  28 Ianuarie 2015, 20:13
Postat de bodyoflies pe 28 Ianuarie 2015, 19:55

Nu cred că este Cristescu, iar la Marc nu am auzit nimic de decizie si este o oră destul de târzie... ______ Nu mă nu am nimic, dar o să vezi că nu se mai intoarce. ;) ______ Sper doar să nu fie vreun jucător gen Serginho, eu cred că unu din ei este Grozav, dar este doar o intuitie. =))))))

AAA da, imi cer scuze, cica mai nou acum exclusiv 2 minute: Goian va semna maine cu DInamo, deci el va fi unu din aia 2 !!! uite aici ce spune o pagina dinamovista care este de pe faceboook !!! Este clar! Lucian Goian semnează cu Dinamo . Lucian Goian (31 de ani) va semna mâine un contract cu Dinamo, au declarat apropiatii jucatorului. Fundasul a mai evoluat la Dinamo in perioadele 2004-2006 si 2007-2010 . Managerul general al lui Dinamo, Daniel Stanciu, a oferit detalii despre posibila revenire a lui Lucian Goian în tricoul alb-roșu. . Stanciu a confirmat informațiile conform cărora l-ar fi ofertat Da este adevarat, maine cel tarziu vom sti daca semneaza cu noi, sunt sanse mari

Vezi toate comentariile (53)
Comentează