FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zile importante pentru viitorul lui Dinamo » Totul se va decide după meciul cu CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 15:21

Conducerea lui Dinamo vrea să îi propună un nou contract lui Cosmin Contra, înțelegerea actuală expirând în vară.

La conferința de presă de azi, Contra a dat mai multe detalii despre contractul său și a spus că va negocia cu Negoiță în pauza prilejuită de meciul României cu Danemarca, de pe 26 martie.

"Am o înțelegere cu Dinamo, dar rămânerea mea depinde de multe lucruri. Eu am o situație mai delicată. Nu știu, se poate întâmpla orice. Și câștigarea titlului, sigur, ar conta. Vom vedea ce va fi la finalul sezonului.

Încă nu am vorbit cu șefii lui Dinamo. Cred că o vom face în pauza competițională. Ne vom întâlni și vom discuta despre viitor", a spus Contra la conferința de presă.

"Va fi greu să discut cu Dinamo pentru anul viitor, pentru că familia e cel mai de preț lucru din viața mea. Am mai făcut sacrificii, fiind plecat 8 luni în China fără să-i văd deloc. Am venit într-o situație grea la Dinamo, să ajut 4 luni, apoi vom ved" Cosmin Contra pentru Gazeta Sporturilor

Citește și: Contra este gata de play-off: "Avem șanse la titlu" » Antrenorul a povestit cum a pregătit înfruntarea cu Viitorul

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
guyencea
guyencea  •  12 Martie 2017, 21:56

GSP ce cauta nemoderate comentariile gigistilor *** de pe=aici?? nu va e frica de D-zeu ***??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

178516522518224
Dinu Ion  •  12 Martie 2017, 18:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daweroirl
daweroirl  •  12 Martie 2017, 18:05

asta suna cam asa : la chinezi am stat 8 luni ca erau bani multi ,aici trecem la negocieri ca pe banii astia nu stau departe de familie ...are si dreptate ,pana si somajul in Spania e mai mare decat ce primesc unii la Rin-amo !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează