FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Zîmbitor şi pe bancă » Dorin Rotariu reintră în planurile lui Flavius Stoican

Articol de - Publicat sambata, 03 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 02 mai 2014 21:13

Roti şi-a revenit psihic, a afişat o mină destinsă la antrenamente, însă va intra pe parcurs în meciul de la Braşov

Dorin Rotariu a afişat în ultimele două zile o altă figură la antrenamente. "E mai destins, chiar zîmbeşte, pare că a trecut peste tensiunea de după scandalul cu poza. Este foarte implicat în şedinţele de pregătire", au dezvăluit colegii. Iar Stoican a confirmat: "Se antrenează de zor, sînt mulţumit de el". Totuşi, golgeterul echipei, alături de Grigore, 7 reuşite fiecare, va fi doar rezervă diseară, sub Tîmpa, însă va fi utilizat în partea secundă.

Şefii clubului vor să intermedieze şi o pace între el şi fani după ce-a apărut într-o fotografie alături de agentul favorit al stelistului Reghecampf. "Suporterii trebuie să înţeleagă că el joacă pentru Dinamo", a mărturisit Iosif Rotariu pentru DolceSport.


"Roti e un tînăr care vrea să joace fotbal. Restul sînt doar vorbe în vînt. Pe mine mă interesează ce face el pe teren. Are sprijinul meu, indiferent de situaţie"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

"Dorin e un copil cuminte, nu iese în discoteci, el se gîndeşte doar la fotbal şi la Dinamo. Persoanele implicate la club să se întîlnească şi să discute care sînt priorităţile, iar lucrurile se vor rezolva"
Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin


Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
assf
assf  •  03 Mai 2014, 15:57

lasati copilul sa joace si sa demonstreze de ce e in stare cat despre restul, familie, impresari si conducerea lui dinamo ..hiene care isi vad doar interesul propriu. din pacate familia a fost pacalita de pseudoimpresara. le-o fi bagat in cap baliverne in cap ca de semneaza cu ea il duce la nu stiu ce echipa din strainatate si va castiga bani multi,dar pana sa-l duca in stranatate mai repede o sa-l faca praf si pulbere.

geo.b.
geo.b.  •  03 Mai 2014, 10:02
Postat de maidanezuro pe 03 Mai 2014, 09:33

Pai doar "afara" il poti utiliza, in Bucuresti daca il baga....ia foc stadionul! Imi pare rau pentru copil insa, datorita unor parinti inconstienti cariera lui la Dinamo s-a terminat. Este tanar, poate continua oriunde insa, la Dinamo avea sansa sa creasca frumos, mai ales ca este titular la nici 19 ani.

Nu stiu cat de vinovati ii sunt parintii lui dar,din punctul meu de vedere,principalii vinovati sunt cei care se folosesc de orice mijloace sa -si ridiculizeze rivalii,INCLUSIV cu "complicitatea" voastra. "Puneti botul" si faceti exact cea ce-si doresc ei defapt:scandal si instabilitate.Sti zicala: Divide et impera care inseamna : divide și cucerește , sau dezbină și stăpânește sau dezbină și impune-ți voința sau dezbină și domină,cum vrei sa spui.USOR NU ? Despre Dorin ce pot spune,doar ca este inca un copil.Sa nu spui ca tu,inca de cand ai fost copil mic,ai luat INTOTDEAUNA cele mai bune decizii,ca nu te cred.

stefan156
stefan156  •  03 Mai 2014, 09:38
Postat de maidanezuro pe 03 Mai 2014, 09:33

Pai doar "afara" il poti utiliza, in Bucuresti daca il baga....ia foc stadionul! Imi pare rau pentru copil insa, datorita unor parinti inconstienti cariera lui la Dinamo s-a terminat. Este tanar, poate continua oriunde insa, la Dinamo avea sansa sa creasca frumos, mai ales ca este titular la nici 19 ani.

Nu ia foc niciun stadion. Am fost la Chiajna si chiar daca presa a spus ca toti l-au injurat pe Rotariu,afla ca nu a fost asa. Poate jumate din cei din peluza, asta pentru ca au dat tonul liderii. O sa se termine acest scandal destul de repede. Lasati-l pe baiat sa joace fotbal ca o face destul de bine

Vezi toate comentariile (6)
Comentează