FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Zotta a fost implicat într-un accident de circulaţie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2008 00:00

Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a fost implicat, marţi după-amiază, într-un accident uşor de circulaţie în Sectorul 1 din Bucureşti, şi a fost amendat cu 100 de lei şi a primit 3 puncte de penalizare, au dezvăluit, pentru NewsIn, surse din Poliţie.

Oficialul giuleştean conducea un autoturism marca Mazda pe strada Mendeleev din Sectorul 1, iar în jurul orei 16:00, în timp ce încerca să iasă din parcare, a lovit un taxi, care circula regulamentar.

În urma coliziunii, Zotta şi-a zgâriat bara din spate, în timp ce taxiul a fost avariat în partea din faţă.

Pentru că a încălcat regulile de circulaţie şi nu s-a asigurat în trafic, Poliţia l-a sancţionat pe directorul general al Rapidului cu o amendă în valoare de 100 de lei şi cu trei puncte de penalizare.

"A fost ceva minor, un simplu accident de circulaţie. Eu voiam să ies din parcare şi am lovit un taxi. Nu s-a îndoit nimic, nici la mine, nici la el. Am plătit amenda, am luat trei puncte. Asta e, se mai întâmplă", a declarat, pentru NewsIn, Constantin Zotta.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
 •  23 Aprilie 2008, 19:28

asta e neacordare de prioritate si se pedepseste cu suspendarea permisului pe 3 luni. daca la becali nu au avut probe aici au rams urme dar pulitia a aplicat legea cum a vrut. a incercat cineva sa iasa din parcare fara sa se asigure?

 •  23 Aprilie 2008, 18:54

Intr-adevar o super-stire din sport. Daca maine o sa aflati si cat poarta la pantof faceti un breaking news...

 •  23 Aprilie 2008, 17:44

uau ce stire.era mai complet articolul daca preciza si ce mancase zotta cu doua zile in urma

Vezi toate comentariile (15)
Comentează