FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 1-0

Zotta condamnă atitudinea fanilor stelişti: "Toată România va sărbători eşecurile Stelei"

"Thank you, Boro!", mesajul afişat de galeria rapidistă acum 6 ani

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 26 septembrie 2012 22:14

Preşedintele Rapidului pariază că dacă trupa din Ghencea va pierde, joia viitoare, cu Copenhaga, în Europa League, mulţi vor petrece în stradă insuccesul, la fel ca după episodul Middlesbrough.

"O să se ajungă la lucruri mult mai grave pe stadion dacă lovirea lui Herea nu a fost sancţionată" a fost prima reacţie pe care a avut-o Constantin Zotta după ce a auzit că Stelei nu i s-a suspendat terenul. Preşedintele executiv al Rapidului merge chiar mai departe şi anunţă că evenimentele de luni seară, de pe Arena Naţională, au creat din nou o stare de antipatie la adresa roş-albaştrilor.

"O să vedeţi că toată România, cei care nu sînt stelişti evident, o să sărbătorească o victorie a Petrolului duminică şi mai ales una a celor de la Copenhaga, joia viitoare. Aduceţi-vă aminte că şi după ce Steaua a fost eliminată de Middlesbrough, în marile oraşe din ţară, Timişoara, Cluj, Bucureşti, au ieşit oamenii pe stradă ca să sărbătorească", a declarat Zotta la GSP TV.

"O să vedeţi ce primire vor avea toţi cei de la Steaua pe Giuleşti, la meciul retur. Îi aşteptăm pe toţi, pe Mihai Stoica, pe fani, şi îl aşteptăm cu interes şi pe cel care l-a lovit pe Herea" (Constantin Zotta, preşedinte Rapid)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
ady_my_star
ady_my_star  •  27 Septembrie 2012, 21:25

Da bine ca sarbatoriti cand pierde Steaua...altceva ce ar mai fi de sarbatorit pentru Rapid in Europa?

ratonell07
ratonell07  •  27 Septembrie 2012, 17:10
Postat de mrx_dragos pe 27 Septembrie 2012, 17:01

Daca paduchii ar fi fosforescenti, giulestiul ar fi Las Vegas

ce batran esti

mrx_dragos
mrx_dragos  •  27 Septembrie 2012, 17:01

Daca paduchii ar fi fosforescenti, giulestiul ar fi Las Vegas

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close