FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID, MÎINE, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Zotta continuă atacurile: "Mă aşteptam la arbitri străini. Sînt dezamăgit de aroganţa unora"

Teixeira şi Mureşan au jucat în meciul tur, încheiat la egalitate, 1-1 foto: Raed Krishan
Teixeira şi Mureşan au jucat în meciul tur, încheiat la egalitate, 1-1 foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 aprilie 2012 12:36

Înaintea meciului cu CFR Cluj (mîine, 21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO), preşedintele clubului Rapid a declarat că şi-ar fi dorit ca la această partidă să fie prezentă o brigadă de arbitri străini.

Constantin Zotta a explicat că o victorie în faţa liderului din clasamentul Ligii I ar redeschide cursa pentru titlu pentru celelalte echipe aflate în top, adăugînd că Rapid nu mai are şanse la trofeu.

"Teama de a fi arbitrat de o brigadă din ţară a crescut mai mult, după deciziile de ieri. Mă aşteptam ca cel puţin la meciurile importante să fie delegaţi arbitri străini, sînt foarte dezamăgit de aronganţa unora, care vor să ne arate că albul este negru atunci cînd comentează unele faze la televizor. Chiar sînt curios cine o să ne arbitreze, iar dacă ne va arbitra cine cred eu, nici nu voi sta pe stadion", a declarat Zotta la DolceSport.

"Dacă noi cîştigăm la Cluj, campionatul va fi relansat, dar nu pentru Rapid. Sîntem departe, am pierdut pe mîna noastră şi ne-am îndepărtat de primul loc. Sînt convins că şi semifinala cu Vaslui din Cupă va fi una dificilă", a adăugat oficialul giuleştean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
c24
c24  •  06 Aprilie 2012, 22:40
Postat de valah.stelist pe 06 Aprilie 2012, 14:26

Uite aici interviul în care Gușatul cu Epoleți recunoaște cu gura lui ca premiat cu multe lovele , o grămadă de echipe ca sa promoveze în prima liga: ://www.youtube.com/watch?v=CZ0tQa2-Up0&feature=player_embedded Sa vadă o tara întreaga cine acuza Steaua cu Valiza ,unul care a făcut același lucru înaintea lui Gigi și de mai multe ori.

E interesant ce ne arati tu. Ce nu stie mintea ta este ca intre timp s-a schimbat legislatia. Odata cu aderarea la UE a inceput definirea mitei acordate angajatului platit din bani publici. Cei pe care dorea sa-i premieze maimuta pe care o sustii erau platiti din banii Primariei Cluj, deci erau functionari publici. Premierea facuta de maimuta se numeste MITA conform legii. Cei pe carei premia Muresan nu aveau acest statut, in consecinta premierea lor nu intra sub incidenta codului penal. Cand CFR era in B nu exista infractiunea. Premierea nu era interzisa nici de regulamentul sportiv, a fost interzisa dupa ce aceeasi maimuta i-a fugarit pe bistriteni cu sacosa cu marafeti. Ai inteles ceva?

pavarotti
pavarotti  •  06 Aprilie 2012, 21:04

DOMNILOR, DE CE CREDETI CA FOSTII ARBITRII SE FAC PRESEDINTI PE LA UNELE CLUBURI ? OARE NU PENTRU INFLUENTA PE CARE CEL PUTIN TEORETIC O POT AVEA? - RESPECT PT PORUMBOIU CARE BAGA BANI.

pavarotti
pavarotti  •  06 Aprilie 2012, 20:58

De adus trebuiau sa aduca arbitrii straini cand arbitrai tu, mai zotta, si fluierai numai pro victoria bucuresti, flacara moreni, fc olt scornicesti, steaua si dinamo. Sa vezi cum castigau campionatul si rapid, craiova, u cluj, poli si altele...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează