FOTBAL  »  Superliga  »  OBIECTIV

Zotta: "Dacă vrem în primăvara europeană, trebuie s-o batem pe Zurich"

Constantin Zotta
Constantin Zotta

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 17:51

Preşedintele Constantin Zotta e optimist că Vasluiul poate cîştiga meciul FC Zurich, din grupa D a Europa League, programat joi, 29 septembrie.


"Se poate o victorie şi este obiectivul nostru principal. Dacă vrem să ne calificăm mai departe în primăvara europeană, trebuie să învingem Zurich. Dacă nu batem, şansele noastre rămîn, dar vor fi mai mici. Este obositor să jucăm din trei în trei zile, dar atît timp cît ne-am propus ca obiectiv lupta pe toate cele trei fronturi, trebuie să facem şi sacrificii", a spus Zotta.

Acesta comentat pe seama sancţiunii antrenorulului Viorel Hizo, care a fost suspendat 3 etape de Comisia de Disciplină pentru eliminarea de la meciul cu CFR Cluj: "Nu ştiu dacă e mai bine să stea în tribune. Nu răspund fiindcă apoi nu mai vorbeşte cu mine (rîde). Nu este bine, dar la starea de nervi avută la Cluj mai apare şi cîte o eroare şi uite ce repercursiuni sînt. Sper ca statul lui Hizo în tribună să ne aducă şase puncte în campionat".

Zotta nu mai vrea să vorbească despre meciul de la CFR Cluj unde Vasluiul a acuzat violent arbitrajul. "Am fost atît de supăraţi după acel meci şi probabil am spus prea multe, chiar dacă n-am minţit cu nimic. Sper să nu mai ajung să continui ceea ce am început după meciul de la Cluj. Am vorbit mult, am spus multe, dar n-am greşit cu nimic. N-aş mai vrea să redeschid subiectul, dar dacă se va mai întîmpla ceva similar cu siguranţă nu îmi voi ţine gura închisă", a anunţat Zotta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
bigfish
bigfish  •  23 Septembrie 2011, 21:21

inceputul e promitator....va fi la fel de greu ca meciul cu lazio...speram sa se mobilizeze baietii.zurich nu e o echipa de speriat.mult succes si celorlalte echipe..HAI VASLUI

alpin
alpin  •  23 Septembrie 2011, 20:59

Fantastic! Ce gandire profunda!! Si noi, prostii, care credeam ca pentru a se califica Vasluiul trebuie sa piarda!?! Destept acest Zotta... cand suna ceasul desteptator...

ghenceabogdan
ghenceabogdan  •  23 Septembrie 2011, 20:57

Sunt favoriti vasluienii! Sa speram ca-i cocoseaza pe aia! Merita sa ajunga in primavara echipa asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează