FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zvonul sfârșitului de an prinde contur: "E posibil ca Pițurcă să o preia pe Dinamo"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 18:23

Victor Pițurcă a pus pe jar lumea fotbalului românesc după ce a declarat zilele trecute că "FCSB n-ar mai lua titlul 5 ani în cazul în care ar ajunge la Dinamo".

Gabi Torje, unul dintre favoriții lui Pițurcă pe vremea când acest era selecționer, nu exclude posibilitatea ca fostul mare atacant stelist să ajungă la Dinamo.

"E posibil să o preia pe Dinamo şi, dacă o va prelua, mai mult ca sigur va investi şi banii dânsului pentru a ajuta echipa să se bată la titlu. Îşi doreşte foarte mult să revină în fotbalul românesc să antreneze şi cu siguranţă se va întoarce curând", a spus Torje, potrivit TV Telekom Sport.

"Eu, dacă merg la Dinamo, 5 ani iau titlul. Într-un fotbal slab ca al nostru, cu o strategie bună, poți face un lot bun și să controlezi fotbalul. Trebuie stabilitate, mai ales la un club ca Dinamo unde poți avea suporteri.

Așa cum e condus clubul FCSB, veți vedea că va termina pe 4, pe 5 și tot așa. La tradiția pe care o are Dinamo și ce suporteri are, Gigi Becali nici n-ar trebui să scoată capul" Victor Pițurcă, în urmă cu trei zile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  25 Decembrie 2017, 15:38

Nar fi rau daca ar veni si cu banii

steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Decembrie 2017, 12:26
Postat de marian0904 pe 24 Decembrie 2017, 01:26

Vad ca dinamovistii sunt bucurosi de varianta, iar rapidistii se baga si ei sa-l ridice-n slavi pe Piti. Omul e suparat ca Becali nu-l baga-n seama cu ceva bani, isi spune oful la presa si se si fac povesti. Mai e mult pana departe! Piti nu e-n foame si nu misca un deget fara contract beton si bani multi. Are dinamo bani de Piti? Poate semna dinamo un contract cu Piti prin care el ia procent la tot ce misca in club? Torje o da ca Piti investeste la Dinamo de dragul fanilor. Nu zau! Impresionant! Mai ales ca fanii lui dinamo erau cei mai critici atunci cand Piti antrena Romania. Iar Piti nu uita! Si, uite asa, se mai face gsp de trafic pe stiri fabricate.

Culmea ca astia care il lauda acum (de foame saracii, isi imagineaza ca vine piti sa arunce cateva milioane in echipa lor desi asta e numai pe luat niciodata pe dat ceva) sunt fix oamenii care spuneau ca nu stie fotbal "stelistul Piti" cand era la Nationala. Acum e doctor in fotbal, cel mai bun, cel mai corect, cel mai serios, etc, pentru ca a avut niste mici contre cu gigi becali. Interesanta perspectiva, spune multe despre caracterul acestor "oameni".

10211604063565289
Stefan Patriche  •  24 Decembrie 2017, 11:57

Olteanul tot ranchiunos a rămas! Dacă vine aduce calitate, asta e clar. Deci pentru mine e ok. PS Sunt fan Craiova, deci nu săriţi cu reproşuri.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează