Alte știri din fotbal
Cu cine a semnat Mihai Lixandru » Va fi coleg cu un fost dinamovist
0
Toate transferurile verii în Superliga » Craiova își subordonează rivalele
10
FCSB l-a prezentat pe Aymen Boutoutaou » Durata contractului, numărul de pe tricou și suma
3
Nuno Campos, înaintea debutului lui Dinamo în Superligă: „Începutul unui nou proiect” + Cum a fost primit de Cătălin Cîrjan și restul jucătorilor
0
Știri din fotbal internațional
Xavi și Mascherano s-au pus de acord: „Cea mai bună finală pe care am fi putut-o avea”
0
Prezent la evenimentul Nadiei Comăneci, Gică Hagi a spus pe cine mizează în finala Cupei Mondiale
0
Încă un român la Fiorentina! » Cine e jucătorul care a semnat definitiv cu toscanii la puțin timp după ce acolo a ajuns și Radu Drăgușin
0
Lionel Scaloni se ține de glume înaintea finalei: „Vom căuta ca autocarul Spaniei să nici nu plece de la hotel!”
0
Lifestyle
Ghencea superbă: reprezentanta României la „Miss Universe” și-a susținut favoritul din tribune, la FCSB - FC Argeș
9
Aymen Boutoutaou, noua achiziție a lui FCSB, și-a făcut apariția în Ghencea!
4
Crucea mutată pe spate! » Cum arată noul autocar al lui FCSB, după colantare: imagini din Ghencea
31
Croitoru suburban! S-a apucat să-și înjure jucătorii: „Malaka! F***-ți Dumiteru' mă-tii!”
7
Cine este Loic Matrier, hackerul care a scos la vânzare datele Cadastrului ...
Libertatea
Unde se câștigă cel mai bine în România. Topul domeniilor cu cele mai mari ...
Adevărul
10 mituri despre Nadia Comăneci și soții Karolyi: adevăr și ficțiune la 50 ...
GSP SPECIAL
Ce a pățit șoferul unui VW Passat care circula cu o tobă de eșapament ...
Libertatea
stadionul din satul lui orban arata super bine, a fost finantat din bani privati, gazduieste o echipa de prima liga, un fel de Viitorul lui hagi care are in spate o acadamie performanta. Nu vad prea multe asemanari cu stadioanele din magurele si alexandria
Imi place cum il denumesc pompos "complex' doar doar va 'ascunde' pretul libidinod de mare.. Cred ca doar groapa de sarituri va face 2 milioane de euro )) iar la pretul asta banuiesc ca in loc de scaune vor fi fotolii iar. Cum de nocturna nu se pomeneste, probabil va fi pusa cand ajung echipele respevctive in Liga 1, evident cheltuie cateva milioane si pentru aia. Pe urma sa vedeti cheltuieli de intretinere, daca arena nationala iese pe minus anual cu 3 milioane euro, porcariile luki dragnea vor iesi si ele pe minus 1 milion
Ce vrea sa faca dragnea acolo nu face nici un sfert din pretul respectiv, vai de banul public ((. Sunt 2 arene care sunt doar modernizate nici macar de zero, nici macar cu o banala nocturna si facute la pret apropiat de stadionul din ploiesti..
*** sa faci stadioane pentru echipe de amatori :))))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Si care e problema, ca nu inteleg? O sa construiasca doua stadioane din bani publici pentru locuitorii unor orase.
Multumesc, sper sa mearga !
Pentru cititorul de rand este o magarie tip psd. Realitatea-i ca noi nu stim cat ii PICA lui LIVIUT din afacere. O SA AFLAM DE LA DNA !!
Poate dl Dragnea nu stie si are nevoie de informatii, dar cea mai buna echipa din judet este Sporting Rosiori, nu Alexandria unde are domnia sa mosia sau Turnu Magurele pe unde a fost domnia sa primar acum 17-18 ani! Iar preturile sunt super umflate cu pompa, costul real al stadioanelor trebuie sa fie pe la 1000 euro pentru un loc, maxim 1500 euro ca sa aiba si ei loc pentru parandarat!
Asta cu CM in Romania nu-i buna nici de gluma !Tu ai impresia ca organizarea unui CM e posibila numai daca ai stadioane de lux ?
DAR DACA IMPRUMUTAM 200.000.000 EURO SI FACEM SAU MODERNIZAM 20 DE STADIOANE MAI MICUTZE CA ASTAZI BILETELE NU MAI ADUC BANII CI DREPTURILE DE TELEVIZARE , SI ORGANIZAM O COMPETITIE LA NIVEL MONDIAL UN CAMPIONAT MONDIAL CU 64 DE ECHIPE DE EXEMPLU. CAT AM SCOATE PROFIT ? ASA AR TREBUI SA SE PUNA PROBLEMA INVESTITIILOR !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.