Alte știri din fotbal
Alexandru Dobre crede că Rapid poate câștiga titlul: „Cu siguranță”
0
Costel Gâlcă a ținut să-l laude, după succesul de la Arad: „Se vede că are calitate”
0
Probleme la Rapid! Fundașul central a ieșit la pauză după o accidentare
0
Moruțan a jucat 30 de minute în Superliga și a fost desemnat jucătorul meciului: „Titlul? Normal că se poate. Vreau să joc din ce în ce mai bine”
0
Știri din fotbal internațional
Locul 17 din Premier League a oferit 40 de milioane de euro pentru atacant
0
Controverse după meciul echipei lui Dan Șucu » Italienii au contrazis UEFA: „E scandalos ceea ce s-a întâmplat”
0
Michael Carrick a trezit-o pe Manchester United: ce s-a schimbat față de perioada Ruben Amorim
0
Trei goluri în duelul dintre Marius Șumudică și starurile lui Al-Ittihad » Benzema și Kante, printre vedetele gazdelor
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
10
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Femeia care nu poate munci din cauza sânilor imenși, 34GG: „Oamenii îmi ...
Libertatea
Alisha Lehmann, cea mai sexy fotbalistă a lumii, a schimbat și echipa, și ...
Adevărul
Stupoare în arhivele Securității: marele Ștefan Kovacs a fost agentul ...
GSP SPECIAL
Rusia a numit primele trei țări pe care le-ar lovi cu arme nucleare dacă ...
Libertatea
Acest articol abunda de minciuni. Cand unul, cand celalalt stadion, o sa coste 16 milioane. Cand unul 12 si celalalt 4. Si invers. Asa se intampla cand angajatul ghesepe este iubitor de fecesepe.
Jos mafia rosie !!!
Si la Craiova , si la Tg Jiu sunt primari de la PSD si doar in aceste locuri se construieste ceva de catre stat .
Imi place cum il denumesc pompos "complex' doar doar va 'ascunde' pretul libidinod de mare.. Cred ca doar groapa de sarituri va face 2 milioane de euro )) iar la pretul asta banuiesc ca in loc de scaune vor fi fotolii iar. Cum de nocturna nu se pomeneste, probabil va fi pusa cand ajung echipele respevctive in Liga 1, evident cheltuie cateva milioane si pentru aia. Pe urma sa vedeti cheltuieli de intretinere, daca arena nationala iese pe minus anual cu 3 milioane euro, porcariile luki dragnea vor iesi si ele pe minus 1 milion
Eu cunosc mult mai bine localitatile de acolo. De asta te-am corectat.
vrem FULGERU BRAGADIRU in LIGA lu JINOpenalvrem cit mai multe sate si comune ptr stadioane goale si cit mai multe clone
"După serviciu, omul trebuie să-și poată reface capacitatea de muncă"..))) corect ! domnu' dragnea, pana ajungi matale la Ocna, vezi ca si satul lui Marin Preda merita o micuta Maracana de vreo 20.000 de euro si 20.000 de bulioane europene. e tot in Teleorman, probabil nu va pricepeti la istorie.) (da, da, istorie !.)) a literaturii romane, domnu' deputat cleptoman). pai nu ? merita si Silistea un megastadion, unde satenii se pot relaxa la o miuta interactiva pe nocturna, dupa ce baga vacile in grajd, mulg gainile si isi beau tuica de la neubert, ca sa aiba conditie fizica neaos autohtona !..)
Un ziar infect ati ajuns! Se pare ca in tara asta nu se poate construi nimic fara a se arunca cu noroi in stanga si-n dreapta. Niste indobitociti ca voi, astia din presa, plus 10-12 lachei care tasteaza si si noapte nu meritati nimic. Daca se construieste ceva, de ce drq se construieste iar daca nu se construieste nimic, unde sunt bani. Terminati cu prostiile si fiti jurnalisti!
Din construirea de stadioane castiga mai intai firmele care fac constructia, cu sprijin si pesches politic, iar fotbalul castiga doar daca are cine sa joace fotbal la nivelul stadioanelor construite! :D
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.