Alte știri din fotbal
Ilie Drăgan l-a recuzat pe arbitrul propus de TAS să judece procesul cu Răzvan Burleanu
0
Drumul Craiovei spre titlu » 10 momente decisive din play-off-ul Superligii
0
Farul - Metaloglobus și Petrolul - Oțelul » Aflăm a doua echipă care merge la baraj
0
Barcelona a realizat eventul în Spania! Victoriei categorică în finala Cupei Reginei
0
Știri din fotbal internațional
A plecat de la Real Madrid din cauza conflictului cu Mourinho, iar acum e convins: „Va veni cu cea mai seducătoare față a sa”
0
A răbufnit și i-a transmis un mesaj tăios selecționerului: „Nu mai trebuie să mă sune”
0
Horațiu Moldovan a debutat în La Liga după doi ani de așteptare: ce notă i-au dat spaniolii
0
Scene incredibile în Olanda » Portarul a înscris din penalty în minutul 89 și și-a menținut echipa în prima ligă
0
Lifestyle
Trend ȘOCANT în Coreea de Sud! Ce au remarcat privitorii la femeile din tribune
0
„Yoga, meditație, plus liniștea naturii” » Partenera internaționalului „tricolor” a găsit o oază în afara României
14
„El Peque” s-a căsătorit cu „cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
9
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
3
Consultări la Cotroceni pentru formarea noului Guvern. Grindeanu: „Nu mai ...
Libertatea
Apusul liderilor providențiali. Prăbușirea popularității lui Trump, ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Cum arată SUV-ul german arogant, cu 800 de cai putere, decapotabil și cu ...
Libertatea
2 incepatori ........
daca si botosaniul..saracii au de dat bani la arbitri.....naspa tare...
Panarame de ziaristi!Erau 10 penaltyri in 2 secunde.Ziaristii tineri put de slabi!
daca as fi antrenor la chiajna si mas numi Ion Dumitru mas baga cu capu in WC ........... ce tampit e si asta mare antrenor auzi.......are nevoie de oficialii echipei chiajna ca sa bata pe cineva k el nu poate antrena calumea........aproape la toate meciurile care nu i-au iesit a acuzat arbitrajul......ce pampalau...luati-va alt antrenor....pacat de jucatorii care sunt la chiajna.....bafta n'continuare
@ catalin..sa-ti fie rusine .din cauza ta si a conducatorilor ordinari am ajuns unde am ajuns..esti ca mititelu cand l-a aparat pe tudor..au fost evidente cel putin 2 din cele 3 penalty-uri solicitate..vai de mama noastra ..daca nici p-astea nu le vedem..ne meritam soarta sa vezi la euro ce meciuri o sa facem de la 4 in sus luam ca aici jucam doar cu arbitri si cand iesim in europa..se vede valoarea cate 4 de la fiecare daca e echipa mare daca nu ne scot si descultii.
sa te sinucizi, bai taranee, care nu stii sa pierzi!
domnii ziaristi DANIEL TINCU si COSTIN NEGRARU poate erau beti in timpul meciului.cum pot debita asa tampenii cu 3 penaltyuri in 4 secunde.este imposibil asa ceva.dar,probabil,tovarasii ziaristi sunt nascuti la chiajna.eu am vazut meciul si pot spune ca au fost simulari clare.un penalty se da atunci cand este fault evident in careu si nu cand jucatorii se trantesc in disperare de a obtine ceva.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.