FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

3 informații esențiale pentru Dinamo după supervictoria cu CSA Steaua: au venit banii la băieți + anunțuri importante pentru club

Dinamo a făcut spectacol cu CSA Steaua, scor 3-0, speră că va prinde ultimul loc de promovare directă.
Dinamo a făcut spectacol cu CSA Steaua, scor 3-0, speră că va prinde ultimul loc de promovare directă.

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 11:23 / Actualizat marti, 16 mai 2023 12:14

Jucătorii au ajuns la zi cu salariile, conducerea anunță transferuri la vară, cu toate că Burcă nu pare entuziasmat de idee, iar Dinamo află de la judecătorul sindic pe 25 mai dacă este aprobat noul plan de reorganizare modificat

Dinamo a făcut spectacol cu CSA Steaua, scor 3-0, speră că va prinde ultimul loc de promovare directă.

Diseară, toți "câinii roșii" vor ține cu FC Buzău și cu Adrian Mihalcea care are meci acasă, de la ora 19:00, cu Oțelul Galați, contracandidata directă a bucureștenilor. Dacă dunărenii bat, își asigură matematic promovarea directă și Dinamo e la baraj. Orice alt rezultat în afara victoriei gălățenilor mențin suspansul și speranțele roș-albilor pentru ultima etapă. Atunci când "câinii" se deplasarează la Iași, iar Oțelul joacă acasă cu Unirea Dej.

Până la ora partidei de la Buzău, dinamoviștii trăiesc cu mari speranțe, primind un nou boost de încredere după 2-0 la Galați, săptămâna trecută, și 3-0 pe Arena Națională cu CSA Steaua, luni seară. Vești importante și vizavi de echipă.

Povestea celui mai emoționant moment de la calificarea lui Dinamo în play-off: „Dacă el suferă, ei mor pe dinăuntru. Anul trecut, tatăl lui a făcut infarct în timpul meciului”
DINAMO
Povestea celui mai emoționant moment de la calificarea lui Dinamo în play-off: „Dacă el suferă, ei mor pe dinăuntru. Anul trecut, tatăl lui a făcut infarct în timpul meciului”

Ovidiu Burcă a făcut anunțul: „Suntem la zi cu salariile"

1. Salariile sunt la zi pentru jucători, conducerea a virat remunerațiile luni, în ziua meciului cu "militarii", inclusiv restanțele.

"Performanța vine la pachet cu recompensele. Nu avem nicio lipsă acum. Noua conducere este aproape de noi, a rezolvat probleme instabilității financiare. Pe 15 mai jucătorii au primit salariile, am intrat în normalitate. Suntem la zi! E un aspect foarte rar. 

Am fost obișnuit cu insolvențe, cu întârzieri de luni de zile, e ceva nou, dar eu nu sunt omul să pun preț pe lucrurile materiale. Când ești performant și recompensele vor veni. Dacă urmărești partea materiale, vei avea și deziluzii! Băieții sunt liniștiți financiar, acest lucru se vede și pe teren", a declarat Ovidiu Burcă la final

Andrei Nicolescu anunță transferuri, Ovidiu Burcă, reacție fermă: „A fost bine că n-am adus jucători în iarnă"

Andrei Nicolescu a reiterat la finalul partidei cu CSA faptul că echipa va efectua transferuri la finalul sezonului, "nu avem încă echipă de Liga 1, deși am putea evolua decent acolo cu actualul lot". Ovidiu Burcă a precizat că nu a dus lipsa mercato, echipa având interdicție la transferuri în ultimul an din cauza suspendării primite de la TAS.

„Faptul că n-am transferat jucători nu cred că a fost un aspect negativ. Ne-am unit și mai tare, am dat continuitate unui lot care nu era omogen. Din acest punct de vedere, a fost pozitiv că n-am transferat jucători. Important la fotbal este starea de spirit a grupului, avem o familie.

 Aspectele materiale au mers în plan secund, le-am suplinit cu alte lucruri. Depinde cum se va sfârși sezonul ăsta, dar sunt mândru de unde am pornit cu acest grup", a reacționat antrenorul lui Dinamo.

25 mai - noua dată importantă pentru planul de reorganizare modificat

Judecătorul sindic a amânat pronunțarea în privința aprobării noului plan de reorganizare modificat pentru data de 25 Mai. Luni, chiar în ziua partidei cu CSA Steaua, dinamoviștii au fost la Tribunalul București și acum așteaptă un răspuns pentru a continua planul pentru ieșirea din insolvență. Miercuri, 17 mai, vor fi soluționate contestațiile lui Diego Fabbrini, Radu Bîrlică și ceilalți care s-au adresat instanței cu solicitarea de a respinge planul.

Nu am făcut Armata. Am fost printre primele generații ce n-au mai fost obligate să o facă. Cineva spunea odată că dacă o faci, te maturizează. N-am fost în Armată, dar am făcut un drum lung, am plecat devreme de acasă
- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Sunt meciuri și meciuri, dacă mă gândesc acum că am pierdut două puncte cu Poli Timișoara în ultima etapă de sezon regulat... Așa, pot fi bucuros că am câștigat alte puncte în anumite meciuri. Important e de unde am plecat și unde am ajuns! Sunt mândru de Dinamo. Care a progresat de la zi la zi. Am făcut pași uriași. N-aș vrea să vorbesc de baraj. E complicat, este diferență la nivel individual între cele două ligi. La sport, unii sunt bucuroși, alții triști. Eu nu mă rog să se încurce alții, ci să câștigăm noi. Idealul lui CSA Steaua a fost mai mic, al nostru mai mare. Nu e o palmă dată cuiva, dar unele victorii sunt mai dulci. Am suferit mult că am pierdut de două ori cu CSA.
- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

Iată sancțiunile! Cât trebuie să plătească Dinamo pentru haosul din tribune + Sesizări pentru consumul de droguri

Dinamoviștii și CSA-steliștii, nici la jumătate față de spectatorii din FCSB - CFR Cluj. Dar cu un plus la decibeli

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
creeperno807
creeperno807  •  16 Mai 2023, 22:55

Foarte bine!

paolo16
paolo16  •  16 Mai 2023, 12:53

S-au jurat jucătorii pe ce-au mai scump ca și-au primit salariile? Ca acum o săptămână ii rugau să-i aștepte pana în Iunie, ca vin banii de la Costacero...

alexiosas
alexiosas  •  16 Mai 2023, 12:34

l-ati uitat pe cel mai important....adversara cainilor a aflat cacnu poate promova dupa promisiunile facute si nu mai pune nimeni osul la munca,fac figuratie de cateva meciuri

Vezi toate comentariile (4)
Comentează