FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Probleme pentu 5 suporteri ai lui Dinamo, după ce au bătut și tâlhărit un fan al unei echipe de Liga 1

Suporteri Dinamo/ foto Imago Images
Suporteri Dinamo/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 14:18 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 14:32

Trei suporteri ai lui Dinamo au fost reținuți, iar alți doi au fost puși sub control judiciar, după ce au bătut și tâlhărit un fan al lui FC Argeș.

Cinci fani dinamoviști ar fi lovit un fan al echipei FC Argeș și i-ar fi furat tricoul cu însemnele unei facțiuni a galerie piteștene, „BVB” (Brigada Vulturii București), potrivit G4Media. Dintre aceștia, 3 au fost reținuți, iar doi au fost puși sub control judiciar.

S-a votat planul de reorganizare la Dinamo, deși Șerdean și Nicolae Badea s-au opus: „Vedem ce se întâmplă pe 24 octombrie”
DINAMO
S-a votat planul de reorganizare la Dinamo, deși Șerdean și Nicolae Badea s-au opus: „Vedem ce se întâmplă pe 24 octombrie”

5 fani ai lui Dinamo au tâlhărit un suporter al lui FC Argeș

Pe 28 august 2022, un bărbat de 37 de ani a sesizat Secția 12 a Poliției, după ce a fost bătut și jefuit de mai multe persoane, potrivit sursei menționate. 

Serviciul Grupuri Infracționale Violente a făcut cercetări și i-a descoperit pe cei 5 bărbați care au efectuat infracțiunea, aceștia fiind aduși la audieri. Pe 13 octombrie, 3 au fost reținuți, iar doi puși sub control judiciar. 

Cercetările pentru infracțiunea de tâlhărie calificată în cazul celor 5 pesoane continuă sub supravegherea Parchetului, conform sursei menționate.

Citește și:

Grozavu se lasă greu! Opt ore de negocieri fără un contract semnat!

„Aici e locul Stelei, ce poate fi mai frumos?” » Ogăraru jubilează „Am câștigat toate meciurile cu FCSB!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
pirusis
pirusis  •  20 Octombrie 2022, 13:18

Si inca nu stiti toata povestea. Dupa ce a fost talharit si probabil injurat, poate scuipat, batut etc si respectivul s-a dus la politie, a primit si interdictie sa mai faca parte din galeria lui FC Arges. S-au dezis de el practit. Nu mai exista respect intre suporteri. In anii 90, 2000 in Pitesti nu aveam probleme cu galeriile adverse atata timp cat erau respectuosi. Nu ii bateam daca ii prindeam singuri, nu le luam fularele etc. Erau copii cu fulare cu Steaua, Dinamo, Rapid, ce ar fi insemnat sa tabaram pe ei sa-i luam la bataie si sa le luam fularele...Ce au facut astia 5 suporteri dinamovisti este mai grav decat sifonareala la politie.

istet10
istet10  •  15 Octombrie 2022, 20:45
Postat de albu pe 14 Octombrie 2022, 23:18

Daca nu faci parte din comunitatea noastra nu ai cum sa intelegi ca asta nu este o talharie si ca ultrasii nu sunt hoti,ca exista niste reguli pe care cu totii le cunoastem de la inceput si le asumam. Ar fi totusi de bun simt sa nu comentezi la un subiect pe care e clar ca nu-l stapanesti. Don't hate the player, hate the game,cum ar spune francezul

Ba inteligentule. Nu tu stabilesti ce este sau nu o talharie. Asta este foarte clar. Comunitatea aia din care faci tu parte, daca nu respecta legile nationale, actionand in baza unor reguli proprii aflate clar in contradictie cu legea, inseamna ca este o comunitate de delicventi. Asadar de bun simt este nu te apuci sa faci observatii de aceasta natura. Dupa creierul unora ca tine, deposedarea prin violenta nu este talharie, ruperea unui scaun nu este distrugere, insultarea sau lovirea unui jandarm nu este ultraj, incaierarea nu este tulburare a ordinii si linistii publice. Adica comportamentul vostru huliganic este ceva firesc, ceva civilizat. Si tu vorbesti de bun simt.

MSNLP
MSNLP  •  15 Octombrie 2022, 16:15

Ei Sunt ultrasi daca Sunt 5 contra 1 in rest mielusei cat despre Aia de langa cimitir ei practica 10 vs 1,Asta Nu e fenomen ultras bah ametitilor!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează