FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

8 milioane de euro şi Liga 2 » FRF propune un pact salvator, Craiova refuză compromisul

Mititelu (centru) nu face
Mititelu (centru) nu face "bartere" cu Mircea Sandu (stînga) și cu Dragomir (dreapta)

Articol de - Publicat miercuri, 27 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 26 iunie 2012 21:06

Patronul Adrian Mititelu rămîne ferm şi cere Federaţiei imposibilul: ”Joc în liga secundă doar dacă îmi dau înapoi cei 39 de fotbalişti sau despăgubiri pentru prejudiciul creat prin dezafilierea ilegală”.

Nici Craiova, nici FRF n-au făcut încă vreun demers oficial în plan sportiv. Iar controversele continuă. "De ce să-i înscriem şi unde? Nu scrie nicăieri în sentinţă că trebuie ca Universitatea să fie inclusă în Liga I sau în Liga a 2-a", susţine juristul FRF, Adrian Stîngaciu.

Neoficial, Federaţia i-ar fi făcut însă o propunere patronului Adrian Mititelu: "Echipa în liga secundă şi opt milioane de euro despăgubiri. Cu trei milioane îţi plăteşti datoriile la fisc şi de restul îţi faci lotul de jucători". Ofertă refuzată!

Adrian Mititelu dezvăluie planul Craiovei: "Vom notifica Federaţia să ne repună în situaţia dinaintea dezafilierii. Prima pretenţie este să ne dea înapoi cei 39 de jucători, ceea ce ştiu că nu se poate. Varianta doi, să ne plătească prejudiciul. Nu-i pot obliga să ne înscrie în Liga I, fiindcă n-am o decizie că m-au retrogradat fraudulos. Numai dacă recunosc ei asta! Mircea Sandu şi Dragomir vor să mă bage în Liga a 2-a, să fiu umilit. Vor să ducă în derizoriu problema jucătorilor pierduţi din cauza lor. Oricum, DNA va începe procesul şi îşi vor pierde funcţiile".

"Numai dacă mi i-ar da înapoi pe Găman şi pe Lung aş lua 5 milioane de euro pe ei, bani din care mi-aş achita datoriile la stat şi mi-aş face lot. Asta acum, într-o săptămînă, nu peste o lună!" (Adrian Mititelu, patron U Craiova)

Citește și:
Are 47 de ani, dar ținuta ei transparentă a provocat controverse la tragerea la sorți: „Prea îndrăzneaţă pentru un eveniment fotbalistic”
Campionatul Mondial de Fotbal 2026
Are 47 de ani, dar ținuta ei transparentă a provocat controverse la tragerea la sorți: „Prea îndrăzneaţă pentru un eveniment fotbalistic”
Șoc la Rapid! Gâlcă și-a exclus din lot vedeta pentru acte de indisciplină! » GSP a aflat ce s-a întâmplat
Superliga
Șoc la Rapid! Gâlcă și-a exclus din lot vedeta pentru acte de indisciplină! » GSP a aflat ce s-a întâmplat
Liga 2, etapa #16 » Steaua, ciuruită în 30 de minute la Bacău, iar puștiul plecat de la FCSB a făcut show în fața lui Stoican! Toate rezultatele + clasamentul
Liga 2
Liga 2, etapa #16 » Steaua, ciuruită în 30 de minute la Bacău, iar puștiul plecat de la FCSB a făcut show în fața lui Stoican! Toate rezultatele + clasamentul
FCSB - Dinamo, derby de România în etapa a 19-a » Echipele: Charalambous și Kopic au mari bătăi de cap
Superliga
FCSB - Dinamo, derby de România în etapa a 19-a » Echipele: Charalambous și Kopic au mari bătăi de cap
Lanț de magazine dispare din România. Cine vine în loc
Profit.ro
Lanț de magazine dispare din România. Cine vine în loc
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Acuzații SEISMICE împotriva lui Gheorghe Tadici: „S-a răzbunat că nu i-au ieșit pariurile! Știe toată țara că pariază!” » Retrasă definitiv la doar 25 de ani: „Era terminată psihic de Tadici, plângea non-stop!”

Scor aiuritor la baschet: 207 puncte diferență! » Scandal după meci: „E nevoie de bun-simț în astfel de situații” vs „Să ne oprim și să nu mai jucăm?”

Comentarii (131)
stresul_tau
stresul_tau  •  28 Iunie 2012, 15:00

''neoficial''??.....asta e minciuna lui mititelu.

stinta
stinta  •  28 Iunie 2012, 08:40

daca nu aveau nici o vina ii mai propuneau ceva lu Mititelu.....,

stiintza4ever
stiintza4ever  •  27 Iunie 2012, 16:44
Postat de sundance_nr_one pe 27 Iunie 2012, 11:11

Esti un tip rational, logic si pragmatic . Asa e aia nu sunt timpiti sa voteze ce au avut numai pentru ca le-a cerut Sandu sau Mitic . Nu cred ca pot fi aresteati tot Comitetul Executiv pentru ca practic ei au dezafiliat Craiova. Sandu nu avea puterea legislativa sa o faca .

Ba exact de aia au votat: pt ca le-a cerut Sandu! Si nu uita ca votarea s-a facut la un an dupa dezafiliere, la un an dupa ce declarasera jucatorii liberi. Practic daca nu insista Mititelu cu procesele Sandu nici n-ar mai fi avut nevoie sa convoace Ad. Gen. pt ca scopul era atins. Intreaba-te de ce decizia judecatoriei nu a tinut cont de voturile din Ad. Gen. Iti spun eu ca sa nu deviezi aiurea: pt ca un abuz ramane abuz indiferent cati oameni sunt platiti sa spuna ca nu este.

Vezi toate comentariile (131)
Comentează