Comentarii (131)
stresul_tau
stresul_tau  •  28 Iunie 2012, 15:00

''neoficial''??.....asta e minciuna lui mititelu.

stinta
stinta  •  28 Iunie 2012, 08:40

daca nu aveau nici o vina ii mai propuneau ceva lu Mititelu.....,

stiintza4ever
stiintza4ever  •  27 Iunie 2012, 16:44
Postat de sundance_nr_one pe 27 Iunie 2012, 11:11

Esti un tip rational, logic si pragmatic . Asa e aia nu sunt timpiti sa voteze ce au avut numai pentru ca le-a cerut Sandu sau Mitic . Nu cred ca pot fi aresteati tot Comitetul Executiv pentru ca practic ei au dezafiliat Craiova. Sandu nu avea puterea legislativa sa o faca .

Ba exact de aia au votat: pt ca le-a cerut Sandu! Si nu uita ca votarea s-a facut la un an dupa dezafiliere, la un an dupa ce declarasera jucatorii liberi. Practic daca nu insista Mititelu cu procesele Sandu nici n-ar mai fi avut nevoie sa convoace Ad. Gen. pt ca scopul era atins. Intreaba-te de ce decizia judecatoriei nu a tinut cont de voturile din Ad. Gen. Iti spun eu ca sa nu deviezi aiurea: pt ca un abuz ramane abuz indiferent cati oameni sunt platiti sa spuna ca nu este.

tzusti
tzusti  •  27 Iunie 2012, 16:08
Postat de biancorossi pe 27 Iunie 2012, 13:48

lauda de sine nu miroase a bine, dar e made in oltenia. deci ai scuze. asa ti-e felul. de caracter nu mai vorbesc, este vizibil si din constelatia Orion ca esti viitorul einstein palnetar. la buna vedere (era sa zic : kokalarule, nu stiu dc.....)

MA CA RAU ESTI,FACI PSIHOLOGIE CU OLTENII,NU TE AI FRIPT CU CELALAT ARTICOL UNDE STRIGAU MAIMUTELE DUPA O BANANA,LASA I IN PLATA DOMNULUI ZAU NU MERITA SA LE DESCHIZI CAPUL,PANA ACUM AU STAT LA CUTIE SUPORTERII DE TASTATURA SI LA O IMINENTA VICTORIE AU SCOS TOTI CAPUL CA CIUPERCILE DUPA PLOAIE

tataru2006
tataru2006  •  27 Iunie 2012, 15:28

bani din care mi-aş achita datoriile la stat şi mi-aş face lot. Asta acum, într-o săptămînă, nu peste o lună!" bah ajunge ...toata lumea stie ca nu ai platit 1 leu la stat de cand esti tu prin craiova...si apropo cu care din societati vrei sa platesti catre stat..aia care e patron ospatarul sau aia care e patron badigardu..sau...lula mea ..ca ai facut atat de multe de iai prostit pe toti

leolivinginkorea
leolivinginkorea  •  27 Iunie 2012, 14:35

Biancorosii esti varza rau baiatule..>!!

biancorossi
biancorossi  •  27 Iunie 2012, 14:20
Postat de stefi03 pe 27 Iunie 2012, 13:57

biancorossi incerci sa te dai un destept aici, dar defapt tu esti un mare morst de prost. du-te in alta sectiune si comenteaza, nu la stiri despre echipa asta !

iti dai like singur 9erai ultimul user ce postase)..)) asta e bine, dovedeste multe...)) _____ Neoficial, Federaţia i-ar fi făcut însă o propunere patronului Adrian Mititelu: "Echipa în liga secundă şi opt milioane de euro despăgubiri. Cu trei milioane îţi plăteşti datoriile la fisc şi de restul îţi faci lotul de jucători". Ofertă refuzată! _________ ati inteles ? NEOFICIAL. pai daca e NEOFICIAL e neverificat, neconfirmat si nereal, da??? e minciuna, da ??? deci tot articolul e fals, da??? ati postat degeaba, cu sau fara logica. inclusiv eu. nu putea frf sa faca asemenea oferta cat ii haul si bargaul, da? acum valea, mai sunt si stiri reale. vreo 10 la suta...))))))

stefi03
stefi03  •  27 Iunie 2012, 13:57

biancorossi incerci sa te dai un destept aici, dar defapt tu esti un mare morst de prost. du-te in alta sectiune si comenteaza, nu la stiri despre echipa asta !

biancorossi
biancorossi  •  27 Iunie 2012, 13:48

lauda de sine nu miroase a bine, dar e made in oltenia. deci ai scuze. asa ti-e felul. de caracter nu mai vorbesc, este vizibil si din constelatia Orion ca esti viitorul einstein palnetar. la buna vedere (era sa zic : kokalarule, nu stiu dc.....)

ockiu
ockiu  •  27 Iunie 2012, 13:30
Postat de gabryel28 pe 27 Iunie 2012, 12:25

vai de mama voastra de prosti voi aveti creierul spalat! toata viata o sa traiti in mizerie si dictatura fiindca fiindca nu vreti sa intelegeti realitatea! si daca aveti creierul spalat nu este vina voastra ci a sistemului comunist in care ati trait si vad ca nu vreti sa l schimbati

totusi e o mare bucurie sa vedem unul care sustine ca nu e spalat (adica e nespalat) la creier. totusi n-am prea inteles de ce esti asa suparat? la ce anume te referi sau e doar asa in general?

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 14
Comentează