Alte știri din fotbal
Mihai Stoica, dezamăgit când a citit ce a spus internaționalul român: „Tragic!”
0
„Dădeai «bună ziua» și la clanțe, acum ești altul”. Mihai Stoica acuză modificările de comportament din vestiarul lui FCSB
2
„Asta m-a convins să vin la Rapid” » Talisson dezvăluie prin ce a trecut ca să ajungă fotbalist
0
Kyros Vassaras a luat decizia, după controversele din UTA - Rapid: l-a reținut de la delegări!
9
Știri din fotbal internațional
O nouă ligă de fotbal ar putea apărea în Europa » Jurgen Klopp, figura centrală a proiectului
0
Golul serii! Vlad Dragomir a „spart gheața” în Liga Campionilor cu o „torpilă” în vinclu
0
PSV - Bayern, meciul meciurilor pentru Dennis Man & Co » Ce se întâmplă cu românul
0
Borussia Dortmund - Inter » Istvan Kovacs îl arbitrează pe Chivu în „finala” pentru calificarea directă
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Avocată membră PNL, prinsă în flagrant în timp ar fi luat mită 60.000 de ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
„Un suflet mic și murdar”: CTP dezvăluie cum a reacționat Crin Antonescu ...
Libertatea
Daa nu stii despre ce e vorba atunci mai bine te abtii. Aici are dreptate, maresalul Antonescu si Codreanu ar trebui declarati eroi nationali dar din pacate si cu ajutorul pseudo-presei si a tembelizorului am ajuns o tara care ne slavim calaii si uram si denigram adevaratii eroi. Nu trebuie sa confunzi miscarea si ideologia legionara cu cea nazista, prima nu s-a bazat pe suprematie rasiala si exterminarea celorlalte popoare. Si legat de tigani, Antonescu nu i-a deportat din Romania pe cei are aveau un loc de munca sau luptasera in primul razboi mondial ci doar pe cei care se ocupau numai cu jafuri si omoruri.
Ba, pe tine nici injectia letala nu te mai scapa de prostie!
Daca taceai ... . Ce treaba are comunismul cu miscarea legionara national-crestina ? Iti recomand ca sa-ti mai "destupi" un pic mintea sa asculti disursul lui J.F.Kennedy din 1961 despre cei ce acum conduc SUA si lumea, si care au infiintat atat sistemul capitalist cat si comunismul. Are traducere in limba romana, scrie pe youtube sa-l asculti: presedintele care a marturisit adevarul !
sunteti niste prosti pa
multi confunda perioada Capitanului cu cea a lui Sima..nu are nicio legatura
sincer,este prea putin si nu cred ca se va ajunge la un consens,urmeaza alt an fara stiinta.......forza craiova!!!
vai de mama voastra de prosti voi aveti creierul spalat! toata viata o sa traiti in mizerie si dictatura fiindca fiindca nu vreti sa intelegeti realitatea! si daca aveti creierul spalat nu este vina voastra ci a sistemului comunist in care ati trait si vad ca nu vreti sa l schimbati
"nu ce ne au bagat pe gat sistemul comunist" saracul de tine,probabil tu te contrazici si cand te [email protected] asa a fost "pixelul albastru"://www.youtube.com/watch?v=apfkoq_Jmcs
stiai ca bunicul tau la vremea respectiva asista la masacre si devenise un nazist?
Daca e adevarat atunci bunicul tau se rasuceste in mormant cand vede ce urmas a lasat in urma. Iti cunosc comentariile anterioare si stiu ca esti platit de mafioti pentru postarile tale si partinitor. Eu nu te judec, e dreptul tau sa castigi o paine murdara dar nu-ti mai asocia imaginea ta(foarte murdara) cu miscarea legionara despre care sunt convins ca nu stii mai nimic si o confuzi cu nazismul.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.