Alte știri din fotbal
Meciul care l-a enervat pe Ladislau Boloni: „M-aș simți vinovat dacă aș fi acolo, te numești România!” » Cum ar proceda în locul lui Hagi: „Mi-aș pune întrebarea asta”
0
Îi arată ușa titularului naționalei României: „Eu nu-l aleg!”
0
Reacții după 1-7 de la Ibiza: „Vârtejul spaniol distruge România. Scorul putea fi mai dur, noapte de pomină!”
1
Ilie Dumitrescu, prima reacție după seria de înfrângeri a României: „Apropo, drept concluzii”
3
Știri din fotbal internațional
AD10S! Messi se retrage de la națională în Argentina - Benin » Spectacol stelar pe „El Monumental”
3
Toate rezultatele din ultima seară de Liga Națiunilor: „Remontada” în Croația - Spania, Anglia defilează cu Cehia, aproape de surpriză istorică la Tirana
0
Cristiano Ronaldo, scrisoare uluitoare după scandalul de la națională: „Am stabilit că doar așa se va închide cazul! Iată ce trebuia să spună selecționerul, am validat tot”
16
Rivalele cer sancțiuni retroactive pentru Manchester City: „Retrogradarea prin depunctare ar fi insuficientă”
0
Lifestyle
Sorana Cîrstea a mers în vizită acasă la Ana Ivanovic și s-au fotografiat în diferite ipostaze
6
Putea să fie adversarul României în Liga Națiunilor, dar a ales viața de nomad » A vizitat deja 130 de țări: de la Siria, la misterioasa Socotra
4
Florin Răducioiu s-a însurat cu Andreea » Primele imagini de la cununia civilă a atacantului Generației de Aur
8
Soția fotbalistului de la Rapid a rămas marcată de ce i s-a întâmplat după meci: „Cel mai bun moment, ever!”
2
Demonstranții au incendiat străzi și s-au bătut cu forțele de ordine, ...
Libertatea
Păreau chiriașii ideali: ea studentă la Drept, el absolvent de Medicină. Ce ...
Adevărul
De ce a renunțat la fotbal unicul fiu al lui Nicolae Dobrin: „Umbra tatălui ...
GSP SPECIAL
Pană de curent în Ucraina: Kievul raționalizează energia electrică după un ...
Libertatea
Daa nu stii despre ce e vorba atunci mai bine te abtii. Aici are dreptate, maresalul Antonescu si Codreanu ar trebui declarati eroi nationali dar din pacate si cu ajutorul pseudo-presei si a tembelizorului am ajuns o tara care ne slavim calaii si uram si denigram adevaratii eroi. Nu trebuie sa confunzi miscarea si ideologia legionara cu cea nazista, prima nu s-a bazat pe suprematie rasiala si exterminarea celorlalte popoare. Si legat de tigani, Antonescu nu i-a deportat din Romania pe cei are aveau un loc de munca sau luptasera in primul razboi mondial ci doar pe cei care se ocupau numai cu jafuri si omoruri.
Ba, pe tine nici injectia letala nu te mai scapa de prostie!
Daca taceai ... . Ce treaba are comunismul cu miscarea legionara national-crestina ? Iti recomand ca sa-ti mai "destupi" un pic mintea sa asculti disursul lui J.F.Kennedy din 1961 despre cei ce acum conduc SUA si lumea, si care au infiintat atat sistemul capitalist cat si comunismul. Are traducere in limba romana, scrie pe youtube sa-l asculti: presedintele care a marturisit adevarul !
sunteti niste prosti pa
multi confunda perioada Capitanului cu cea a lui Sima..nu are nicio legatura
sincer,este prea putin si nu cred ca se va ajunge la un consens,urmeaza alt an fara stiinta.......forza craiova!!!
vai de mama voastra de prosti voi aveti creierul spalat! toata viata o sa traiti in mizerie si dictatura fiindca fiindca nu vreti sa intelegeti realitatea! si daca aveti creierul spalat nu este vina voastra ci a sistemului comunist in care ati trait si vad ca nu vreti sa l schimbati
"nu ce ne au bagat pe gat sistemul comunist" saracul de tine,probabil tu te contrazici si cand te [email protected] asa a fost "pixelul albastru"://www.youtube.com/watch?v=apfkoq_Jmcs
stiai ca bunicul tau la vremea respectiva asista la masacre si devenise un nazist?
Daca e adevarat atunci bunicul tau se rasuceste in mormant cand vede ce urmas a lasat in urma. Iti cunosc comentariile anterioare si stiu ca esti platit de mafioti pentru postarile tale si partinitor. Eu nu te judec, e dreptul tau sa castigi o paine murdara dar nu-ti mai asocia imaginea ta(foarte murdara) cu miscarea legionara despre care sunt convins ca nu stii mai nimic si o confuzi cu nazismul.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.