Comentarii (131)
sundance_nr_one
sundance_nr_one  •  27 Iunie 2012, 11:39
Postat de botizan pe 27 Iunie 2012, 11:13

Eu ma indoiesc ca exista clauzele alea de rezliere pentru jucatori , Mititelu habar nu are sa faca un contract , dovada ca l-a fraierit Piturca

Exprima-te la modul general nu intra in amanunte de genul Piturca ca te indepartezi de subiect. Subiectul este cum isi va recupera Mitititelul banii ? Păi nu stim cum dar ce stim e că Frf-ul nu are cum sa-i de-a nici un ban pentru ca banii Frf-ului au cu totul alte destinatii . Anul asta s-a votat deja bugetul de cheltuieli ai Frf-ului si am inteles ca sunt cam pe minus .Mititelul se va judeca ani de zile . El isi va recupera banii doar daca tot comitetul executiv cu tot cu Mircea Sandu si Mitica vor fi arestati si averile lor confiscate . Bani de Frf sau Liga nu au cum sa ajunga in visteria clubului Oltean . E imposibil .

eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 11:38
Postat de adrian008 pe 27 Iunie 2012, 11:30

toata lumea plateste.si eu si tu.ti-am spus doar sa imi arati unde te-am amenintat cu bataia.stapanesc bine limba romana.nu cel mai bine dar suficient.si cum zicea buddha: ,,e mai bine sa fi prost si sa cunosti acest fapt decat sa fi prost si sa te crezi intelept,,incercam doar sa iti deschid ochii. sa sti cine esti.si daca nepoatele tale sunt la drept(dar nu la spiru,la babes sau in bucuresti) tot respectul.este o facultate grea.ceea ce ma face sa cred ca tu esti un accident genetic in familie.mai ales ca nu vezi diferente:)

oameni buni,voi nu intelegeti un lucru fundamental;suporterii nu traiesc cu acte juridice si tot felul procese ,VOR FOTBAL!micul-mititel are tot dreptul sa ceara despagubiri(dupa parerea mea nu mai mult de 1,2 miloane),dar toate astea vor dura multi ani,iar nimeni din craiova nu mai poate sta fara fotbal.jucatorii se vor intoarce la echipa,iar daca mititel nu va da drumul la fotbal o sa iasa rau de tot(aici ma refer la credibilitate lui in fata celor 200 ramasi alaturi de el) pentru noi (suporterii patimasi din toata lumea)nu mai exista

darkdark
darkdark  •  27 Iunie 2012, 11:38
Postat de adrian008 pe 27 Iunie 2012, 11:36

procesul se judeca.exista .intentat de mititelu pt. anularea acelei decizii.piturca a cerut amanare la fiecare termen.au fost vreo 6 pana acum.stie ca pierde.avocati ca mititelu mai rar.iti spun cu toata convingerea .nu mititelu face contractele.si mititelu chiar are cunostinte juridice solide.exprimarea lui lasa de dorit in termeni juridici dar cunostinte are solide

Eu ziceam ca nu stiu sa existe un proces intentat de Piturca lui Mititelu. Cel despre care vorbesti tu, intentat de Mititelu lui Piturca, intradevar exista ... doar de acolo a plecat tam-tam-ul cu dezafilierea.

adrian008
adrian008  •  27 Iunie 2012, 11:36
Postat de darkdark pe 27 Iunie 2012, 11:28

Contractul exista si clauza era prevazuta. E dreptul lui sa-l dea-n judecata, dar din cate stiu nu a facut-o pana acum. Insa daca este adevarat ce sustine Mititelu, Piturca nu are nici o sansa in instanta, pentru ca nu a fost concediat, a fost suspendat din functie. Daca citesti Codul Muncii sa vezi ca este o mare diferenta intre concedire si suspendarea din functie.

procesul se judeca.exista .intentat de mititelu pt. anularea acelei decizii.piturca a cerut amanare la fiecare termen.au fost vreo 6 pana acum.stie ca pierde.avocati ca mititelu mai rar.iti spun cu toata convingerea .nu mititelu face contractele.si mititelu chiar are cunostinte juridice solide.exprimarea lui lasa de dorit in termeni juridici dar cunostinte are solide

adrian008
adrian008  •  27 Iunie 2012, 11:30
Postat de eugen76_ss pe 27 Iunie 2012, 11:19

si sora mea e jurista,si nepoatele mele sunt la drept..nu le vad niciodata mai speciale decat mine ;)

toata lumea plateste.si eu si tu.ti-am spus doar sa imi arati unde te-am amenintat cu bataia.stapanesc bine limba romana.nu cel mai bine dar suficient.si cum zicea buddha: ,,e mai bine sa fi prost si sa cunosti acest fapt decat sa fi prost si sa te crezi intelept,,incercam doar sa iti deschid ochii. sa sti cine esti.si daca nepoatele tale sunt la drept(dar nu la spiru,la babes sau in bucuresti) tot respectul.este o facultate grea.ceea ce ma face sa cred ca tu esti un accident genetic in familie.mai ales ca nu vezi diferente:)

darkdark
darkdark  •  27 Iunie 2012, 11:28
Postat de botizan pe 27 Iunie 2012, 11:22

PAi avocatii lui Mititelu la intelegere cu Piturca sau avocatul adus de el , dar Piturca a mai incercat schema asta si cu ciobanu la Steaua cu terenul de 5 milioane ...tii minte ? ... Nu stiu ce sa zic de contractul ala , nu ma intereseaza , zic doar din ce am auzit la TV , dar eu cred ca Piturca e smecher si l-a prostit pe Mititelu Daca nu exista contractul ala de ce l-a dat Piturca in judecata pe Mititelu sa isi recupereze banii ?

Contractul exista si clauza era prevazuta. E dreptul lui sa-l dea-n judecata, dar din cate stiu nu a facut-o pana acum. Insa daca este adevarat ce sustine Mititelu, Piturca nu are nici o sansa in instanta, pentru ca nu a fost concediat, a fost suspendat din functie. Daca citesti Codul Muncii sa vezi ca este o mare diferenta intre concedire si suspendarea din functie.

eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 11:24

si pe interlopii din craiova...

eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 11:23

sunt apolitic,dar Basescu m-a impresionat.a ramas singura speranta in Romania sa-i mai vedem pe infractori la puscarie.

botizan
botizan  •  27 Iunie 2012, 11:22
Postat de darkdark pe 27 Iunie 2012, 11:17

Piturca nu l-a fraierit cu nimic. I s-a dat doar dreptate abuziv la FRF. Intereseaza-te la Casa de Insolventa Transilvania daca a fost acceptata creanta lui de 7 milioane la masa credala, si o sa vezi ca nu. Iar clauzele de reziliere unilaterala fii convins ca exista (de altfel cred ca exista in orice contract club-jucator de mult timp). In alta ordine de idei, chiar crezi ca Mititelu este cel care intocmeste contractele?

PAi avocatii lui Mititelu la intelegere cu Piturca sau avocatul adus de el , dar Piturca a mai incercat schema asta si cu ciobanu la Steaua cu terenul de 5 milioane ...tii minte ? ... Nu stiu ce sa zic de contractul ala , nu ma intereseaza , zic doar din ce am auzit la TV , dar eu cred ca Piturca e smecher si l-a prostit pe Mititelu Daca nu exista contractul ala de ce l-a dat Piturca in judecata pe Mititelu sa isi recupereze banii ?

mond
mond  •  27 Iunie 2012, 11:21

Daca la locul in liga a II-a si la suma oferita mai adaugau demisiile lor ai ale membrilor CEX , ar fi acceptat-o cu ochii inchisi . El n-are treaba neaparat cu suma primita , el vrea sa-i distruga pe ei si grupul pe care l-au format in jurul fotbalului . Acceptand sa joace in conditiile impuse de ei , acest razboi se va fi terminat inainte de a incepe cu adevarat cu recunoasterea infrangerii . Plus ca , in cateva luni , ar ajunge in aceeasi situatie .

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • •••
  • 14
Comentează