Comentarii (131)
gabryel28
gabryel28  •  27 Iunie 2012, 12:09
Postat de eugen76_ss pe 27 Iunie 2012, 12:07

eu chiar sunt un legionar veritabil ;) nu genul de tineri cautatori de senzational gen"noua dreapta" ;)

daca esti revolutionar adevarat iesi in strada si manifesta inpotriva mafiotilor acestora sau puneti o bomba pe tine si expodezi impreuna cu sediul frf!

eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 12:07

eu chiar sunt un legionar veritabil ;) nu genul de tineri cautatori de senzational gen"noua dreapta" ;)

eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 12:04
Postat de andr007 pe 27 Iunie 2012, 12:00

Iti recomand sa nu iti mai pui semnul legionar in avatar, nu ai nimic din spiritul acestei miscari national-crestine. Eventual poti sa-ti pui svastica sau alt semn nazist, dar te rog nu mai folosi semne ale miscarii legionare romanesti.

bunicul meu a fost luat prizonier de sovietici pe data de 21 noiembrie 1942, la sud de Stalingrad si ucis.un mare legionar si prieten bun cu Maresalul Ion Antonesc.deci,DISPARI!

andr007
andr007  •  27 Iunie 2012, 12:00
Postat de eugen76_ss pe 27 Iunie 2012, 11:45

eu si multi ca mine niciodata nu-l iertam pentru umilinta la care ne-a supus(vezi Bodyguarzii la portile stadionului sa nu mai lase sa intre decat apropiatii lui si familia,mutarea echipei prin coclaurile olteniei,bataia incasata de suporteri de la maimutele lui,umilinte de la satele nou promovate,retrogradarea,etc etc)PUNCT! el are o singura vorba;toti cei care il contestam suntem oamenii lui solomon.pai sa vedem la primul meci cati mai sunt de partea lui.

Iti recomand sa nu iti mai pui semnul legionar in avatar, nu ai nimic din spiritul acestei miscari national-crestine. Eventual poti sa-ti pui svastica sau alt semn nazist, dar te rog nu mai folosi semne ale miscarii legionare romanesti.

eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 11:52

o zi buna!

eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 11:48

pe mine ca suporter patimas ma doare undeva de solomon,piturca,camataru si toti asa-zisii dusmanii ai craiovei.eu vreu performanta!daca mititelu imi demonstra asta, pentru mine era un erou!n-a reusit decat sa se faca de rahat(vezi tepele date zecilor de antrenori perindati pe la echipa,etc etc etc) s-a vazut taran imparat la oras.

darkdark
darkdark  •  27 Iunie 2012, 11:47
Postat de adrian008 pe 27 Iunie 2012, 11:45

am inteles. nu ma contraziceam cu tine.doar dadeam niste amanunte pe care ,poate, unii nu le cunosc

Mai grav e ca le comenteaza, desi nu le cunosc :)))

darkdark
darkdark  •  27 Iunie 2012, 11:46
Postat de sundance_nr_one pe 27 Iunie 2012, 11:39

Exprima-te la modul general nu intra in amanunte de genul Piturca ca te indepartezi de subiect. Subiectul este cum isi va recupera Mitititelul banii ? Păi nu stim cum dar ce stim e că Frf-ul nu are cum sa-i de-a nici un ban pentru ca banii Frf-ului au cu totul alte destinatii . Anul asta s-a votat deja bugetul de cheltuieli ai Frf-ului si am inteles ca sunt cam pe minus .Mititelul se va judeca ani de zile . El isi va recupera banii doar daca tot comitetul executiv cu tot cu Mircea Sandu si Mitica vor fi arestati si averile lor confiscate . Bani de Frf sau Liga nu au cum sa ajunga in visteria clubului Oltean . E imposibil .

Daca obtine Hotarare executorie pentru o anumita suma bugetul FRF o sa sufere o "reconfigurare traseu". Nici macar FIFA sau UEFA nu-i scapa, pentru ca aici nu mai este vorba despre fotbal, iar FRF trebuie sa se supuna in primul rand legii din Romania.

eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 11:45

eu si multi ca mine niciodata nu-l iertam pentru umilinta la care ne-a supus(vezi Bodyguarzii la portile stadionului sa nu mai lase sa intre decat apropiatii lui si familia,mutarea echipei prin coclaurile olteniei,bataia incasata de suporteri de la maimutele lui,umilinte de la satele nou promovate,retrogradarea,etc etc)PUNCT! el are o singura vorba;toti cei care il contestam suntem oamenii lui solomon.pai sa vedem la primul meci cati mai sunt de partea lui.

adrian008
adrian008  •  27 Iunie 2012, 11:45
Postat de darkdark pe 27 Iunie 2012, 11:38

Eu ziceam ca nu stiu sa existe un proces intentat de Piturca lui Mititelu. Cel despre care vorbesti tu, intentat de Mititelu lui Piturca, intradevar exista ... doar de acolo a plecat tam-tam-ul cu dezafilierea.

am inteles. nu ma contraziceam cu tine.doar dadeam niste amanunte pe care ,poate, unii nu le cunosc

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 14
Comentează