Comentarii (131)
eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 11:19

si sora mea e jurista,si nepoatele mele sunt la drept..nu le vad niciodata mai speciale decat mine ;)

eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 11:17
Postat de adrian008 pe 27 Iunie 2012, 11:11

prietene nu ma fa sa rad.sunt jurist.ia masurile care le crezi de cuvinta.daca tu imi arati in comentariul meu ca te-am amenintat cu bataia eu imi rup diploma de licentiat in drept.exista si argumente vizuale pe langa cele verbale.asta ca sa iti dau un exemplu.dar cum spuneam IQ redus.si inca ceva .maine am alt IP daca vreau.sau azi?eu nu fac afirmatii fara acoperire niciodata.asta asa pt. tine.pot sa iti arat acte nu sa te bat spre exemplu

daca esti jurist nu platesti? :) amice, mai stiam pe unul adulat de toata lumea indobitocita ;) acum e pe la Rahova.

darkdark
darkdark  •  27 Iunie 2012, 11:17
Postat de botizan pe 27 Iunie 2012, 11:13

Eu ma indoiesc ca exista clauzele alea de rezliere pentru jucatori , Mititelu habar nu are sa faca un contract , dovada ca l-a fraierit Piturca

Piturca nu l-a fraierit cu nimic. I s-a dat doar dreptate abuziv la FRF. Intereseaza-te la Casa de Insolventa Transilvania daca a fost acceptata creanta lui de 7 milioane la masa credala, si o sa vezi ca nu. Iar clauzele de reziliere unilaterala fii convins ca exista (de altfel cred ca exista in orice contract club-jucator de mult timp). In alta ordine de idei, chiar crezi ca Mititelu este cel care intocmeste contractele?

botizan
botizan  •  27 Iunie 2012, 11:13
Postat de darkdark pe 27 Iunie 2012, 11:09

E normal ce va hotara instanta nu ce crezi tu. Jucatorii aia au avut clauze de reziliere unilaterla. Mitittelu, la prima vedere, are tot drpetul sa cera valoarea acelor clauze. Daca lui Sandu i s-a parut normal sa-i dea dreptate de 7 milioane lui Piturca pe o clauza de reziliere unilaterala din contracta, acum ce i se pare anormal sa plateasca aceeasi clauza pentru 39 de jucatori?

Eu ma indoiesc ca exista clauzele alea de rezliere pentru jucatori , Mititelu habar nu are sa faca un contract , dovada ca l-a fraierit Piturca

adrian008
adrian008  •  27 Iunie 2012, 11:11
Postat de eugen76_ss pe 27 Iunie 2012, 10:34

vezi ca amenintarile pe net se pedepsesc.te-am inregistrat si te-am trecut pe lista neagra.

prietene nu ma fa sa rad.sunt jurist.ia masurile care le crezi de cuvinta.daca tu imi arati in comentariul meu ca te-am amenintat cu bataia eu imi rup diploma de licentiat in drept.exista si argumente vizuale pe langa cele verbale.asta ca sa iti dau un exemplu.dar cum spuneam IQ redus.si inca ceva .maine am alt IP daca vreau.sau azi?eu nu fac afirmatii fara acoperire niciodata.asta asa pt. tine.pot sa iti arat acte nu sa te bat spre exemplu

sundance_nr_one
sundance_nr_one  •  27 Iunie 2012, 11:11
Postat de stelist1986 pe 27 Iunie 2012, 10:52

8 milioane? vorbiti sa nu va fie somn... U Craiova nu va mai exista decat daca vor cumpara ulterior palmaresul. Chiar daca dezafilierea s-a facut initial aiurea, trebuia contestata pe linie sportiva pana la epuizarea cailor de atac sportive. Voi de ce credeti ca au votat in adunarea generala in unanimitate? Credeti ca aia toti sunt nebuni sa se duca la puscarie? Noapte buna , Mititelu!

Esti un tip rational, logic si pragmatic . Asa e aia nu sunt timpiti sa voteze ce au avut numai pentru ca le-a cerut Sandu sau Mitic . Nu cred ca pot fi aresteati tot Comitetul Executiv pentru ca practic ei au dezafiliat Craiova. Sandu nu avea puterea legislativa sa o faca .

darkdark
darkdark  •  27 Iunie 2012, 11:09
Postat de botizan pe 27 Iunie 2012, 11:00

Ori sunt eu greu de cap , ori nu te-ai exprimat tu bine ori amandoua :) In fine ideea e ca 8 milioane daca primeste Mititelul despagubiri e o suma normala , cu 8 milioane si un loc in B e ok ...parerea mea ...dar nu 32 cum zici tu

E normal ce va hotara instanta nu ce crezi tu. Jucatorii aia au avut clauze de reziliere unilaterla. Mitittelu, la prima vedere, are tot drpetul sa cera valoarea acelor clauze. Daca lui Sandu i s-a parut normal sa-i dea dreptate de 7 milioane lui Piturca pe o clauza de reziliere unilaterala din contracta, acum ce i se pare anormal sa plateasca aceeasi clauza pentru 39 de jucatori?

sundance_nr_one
sundance_nr_one  •  27 Iunie 2012, 11:03

Băi hai că nu mai scriu că nu imi place săo dau in demagogeală . Un compromis intre cele 2 parti nu se va face asa ca Mititelul se va judeca ani de zile . Frf-ul si Liga nu are cum sa oblige patronii la care au ajuns jucatorii craiovei sa ii inapoieze Craiovei sau sa plateasca cit cere Mititelul. Federatia are un buget anual care se voteaza in fiecare an cu cheltuieli la nivel de nationala seniori, juniori, etc...Banii din televiziuni nu pot ajunge la mititelul ca ar da toate faliment . Singura sansa a Craiovei e aresterea celor doi si confiscarea averilor . Apoi o parte din banii lor pot eventual ajunge in visteria clubului Oltean . Nu cred insă .

grd_veche_stiinta
grd_veche_stiinta  •  27 Iunie 2012, 11:01

pt.sanu&dragomir, imediat ce-ati anuntat dezafilierea Clubului UNIVERSITATEA CRAIOVA, cu buna cuvinta eu, VAM ANUNTAT SA DEMISIONATI... in acest momen, trebue sa raspundeti ca atare, ex, va mai dezafiliaza FIFA, ca-ti fost trimisi in judecata, Civila?? DRACILOR CONDUCATORI AI FRF, NU UITATI CA, SUPORTERII GARZII VECHI, AU IN CONSIDERARE 'INDICATIVU' SAGEATA.

adrian008
adrian008  •  27 Iunie 2012, 11:01
Postat de dan76cj pe 27 Iunie 2012, 10:45

despagubirile sa fie platite din banii cluburilor care au luat jucatori de la Craiova nu din banii tuturor cluburilor, sau sa ii plateasca Sandu si Dragomir din buzunar...

jucatorii trebuie legitimati pe baza unor acte.doar nu au fost juniori si sunt la primul contract.exista un memoriu juridic de la frf.atat.jucatorii trebuiau sa aibe acte care sa ateste ca sunt liberi de contract.acestea nu exista.voi credeti ca cfr sau vaslui nu luau jucatori de la craiova?bani au.dar au si minte.si cei care ii conduc stiu regulamentele si legea.dinamo a fost avertizata si au scapat de gaman si barboianu.si pe geo misu l-au legitimat dupa cateva luni.deschideti ochii si priviti ce s-a intamplat.nimic nu este la voia intamplarii

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • •••
  • 14
Comentează