Comentarii (131)
dan76cj
dan76cj  •  27 Iunie 2012, 10:45

despagubirile sa fie platite din banii cluburilor care au luat jucatori de la Craiova nu din banii tuturor cluburilor, sau sa ii plateasca Sandu si Dragomir din buzunar...

sundance_nr_one
sundance_nr_one  •  27 Iunie 2012, 10:43
Postat de botizan pe 27 Iunie 2012, 10:39

Asta incercam si eu sa ii spun dar mai elegant , nu asa urat se vorbeste cu omul >:P

Cu ăla nu se poate vorbi civilizat . Nici macar nu l-am bagat in seama . El s-a bagat in seama cu mine . E un lozincar , un demaogog, un bosorog naiv si in plus isi modifică tonul in functie de starea emotională . Una e sa fiu mindru că acuma 20 de ani Dinamo a jucat o semifinala de Cupa Cupelor si alta e prezentul . Toata ziua papagalii astia de ziaristi si cititorii lor ne aduc aminte de citeva succese marunte .

botizan
botizan  •  27 Iunie 2012, 10:40
Postat de drack009 pe 27 Iunie 2012, 10:32

Mai tu al carei echie esti suporter?

De ce ? nu are relevanta ... nu sunt impotriva Craiovei stai linistit , dar se face prea mare tam-tam pentru niste decizii simple care ar trebui luate cu cap

botizan
botizan  •  27 Iunie 2012, 10:39

Asta incercam si eu sa ii spun dar mai elegant , nu asa urat se vorbeste cu omul >:P

eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 10:39

adevarat,traim intr-o democratie si libertatea de opinie (pentru asta am luptat in 89)dar de aici pana a ameninta pe cineva cu bataia e deja prea mult.ti-am inregistrat ip-ul si voi lua masurile care se impun

botizan
botizan  •  27 Iunie 2012, 10:37
Postat de pteropus pe 27 Iunie 2012, 10:31

Transfermarket.com unul din ele.. care dau valorile jucatorilor individual....

Site-ul ala e doar estimativ si needificator ... sumele de acolo se calculeaza intr-un program in functie de campionat , locul echipei in clasament , numarul de aparitii si numarul de goluri si varsta ... Fi serios cu 32 de milioane de euro iti faci un lot care castiga titlul in Romania nu retrogradeaza

eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 10:35

poti sa ma jignesti,sa ma injuri ,sa ma critici-dar nu ma ameninta! tine minte ce ti-am spus acum.

eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 10:34
Postat de adrian008 pe 27 Iunie 2012, 10:27

era vorba de alceva.se vede cine e prostul.tu esti recunoscut de toti.iti mai dau o informatie.piturca pierde in civil.si stie.de asta tot cere amanari.si dupa logica ta pe prepelita,craiova, trebuie sa primeasca craiova 10 mil.asta e clauza de reziliere(contract semnat si acceptat de prepe).PUNCT.un contract trebuie respectat nu?era vorba de cei 600000 pe care declara piturca ca i-a investit.numai ca pt. asta trebuie sa dovedesti cu acte.spui ca esti din timisoara.daca asta e poza ta sper sa ne intalnim.o sa iti ofer si alte argumente pt ca cele verbale nu te conving.cand o sa deti un certificat MENSA poti sa vorbesti de desteptaciunea sau prostia mea.pana atunci nu ai dreptul,IQ redus

vezi ca amenintarile pe net se pedepsesc.te-am inregistrat si te-am trecut pe lista neagra.

drack009
drack009  •  27 Iunie 2012, 10:32

Mai tu al carei echie esti suporter?

pteropus
pteropus  •  27 Iunie 2012, 10:31
Postat de botizan pe 27 Iunie 2012, 09:51

Care is site-urile alea de specialitate care pun valoarea unui lot care a retrogradat la 32 de milioane ?:))

Transfermarket.com unul din ele.. care dau valorile jucatorilor individual....

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • •••
  • 14
Comentează