Alte știri din fotbal
Mihai Stoica, dezamăgit când a citit ce a spus internaționalul român: „Tragic!”
9
„Dădeai «bună ziua» și la clanțe, acum ești altul”. Mihai Stoica acuză modificările de comportament din vestiarul lui FCSB
6
„Asta m-a convins să vin la Rapid” » Talisson dezvăluie prin ce a trecut ca să ajungă fotbalist
0
Kyros Vassaras a luat decizia, după controversele din UTA - Rapid: l-a reținut de la delegări!
13
Știri din fotbal internațional
Remarcații lui Cristi Chivu în succesul cu Borussia Dortmund + Cum a răspuns, întrebat despre un duel cu Mourinho în play-off
0
Dennis Man, cel mai slab de pe teren în PSV - Bayern » Ce au scris jurnaliștii olandezi
0
„Pentru prima dată” » Ce au remarcat jurnaliștii italieni la Cristi Chivu, în victoria cu Dortmund + Nota primită de român
0
Liverpool a reușit scorul serii în Liga Campionilor » „Cormoranii” s-au calificat la pas în optimi
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Avocată membră PNL, prinsă în flagrant în timp ar fi luat mită 60.000 de ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
despagubirile sa fie platite din banii cluburilor care au luat jucatori de la Craiova nu din banii tuturor cluburilor, sau sa ii plateasca Sandu si Dragomir din buzunar...
Cu ăla nu se poate vorbi civilizat . Nici macar nu l-am bagat in seama . El s-a bagat in seama cu mine . E un lozincar , un demaogog, un bosorog naiv si in plus isi modifică tonul in functie de starea emotională . Una e sa fiu mindru că acuma 20 de ani Dinamo a jucat o semifinala de Cupa Cupelor si alta e prezentul . Toata ziua papagalii astia de ziaristi si cititorii lor ne aduc aminte de citeva succese marunte .
De ce ? nu are relevanta ... nu sunt impotriva Craiovei stai linistit , dar se face prea mare tam-tam pentru niste decizii simple care ar trebui luate cu cap
Asta incercam si eu sa ii spun dar mai elegant , nu asa urat se vorbeste cu omul >:P
adevarat,traim intr-o democratie si libertatea de opinie (pentru asta am luptat in 89)dar de aici pana a ameninta pe cineva cu bataia e deja prea mult.ti-am inregistrat ip-ul si voi lua masurile care se impun
Site-ul ala e doar estimativ si needificator ... sumele de acolo se calculeaza intr-un program in functie de campionat , locul echipei in clasament , numarul de aparitii si numarul de goluri si varsta ... Fi serios cu 32 de milioane de euro iti faci un lot care castiga titlul in Romania nu retrogradeaza
poti sa ma jignesti,sa ma injuri ,sa ma critici-dar nu ma ameninta! tine minte ce ti-am spus acum.
vezi ca amenintarile pe net se pedepsesc.te-am inregistrat si te-am trecut pe lista neagra.
Mai tu al carei echie esti suporter?
Transfermarket.com unul din ele.. care dau valorile jucatorilor individual....
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.