Comentarii (131)
drack009
drack009  •  27 Iunie 2012, 09:56

Tu ce crezi, River Plate, echipa ce a retrogradat pe teren acum valoraza 2 lei? Villarreal care a retrogradat tot pe teren, are jucatori care valoreaza 5 mil de euro in lot? N-ar fi rau ca inainte de a zice ceva sa mestecati si voi vorbele si sa va folositi in scopuri constructive neuronii.

craioveanu91
craioveanu91  •  27 Iunie 2012, 09:51

nu cred ca stirea este adevarata

botizan
botizan  •  27 Iunie 2012, 09:51
Postat de pteropus pe 27 Iunie 2012, 09:46

Ca place lui Sandu si Dragomir sau nu, despagubiri tot o sa plateasca, insa vor fii cu atat mai mari cu cat se vor tergiversa mai mult lucrurile.La data suspendarii echipei valoarea jucatorilor declarati liberi de contract,conform site-urilor de specialitate era de 32-38 milioane de euro.La aceasta suma se adauga sumele pierdute din sponsorizari,vanzarea de bilete si materiale promotionale,drepturi de televizare...In total 48-55 milioane de euro....

Care is site-urile alea de specialitate care pun valoarea unui lot care a retrogradat la 32 de milioane ?:))

pteropus
pteropus  •  27 Iunie 2012, 09:46

Ca place lui Sandu si Dragomir sau nu, despagubiri tot o sa plateasca, insa vor fii cu atat mai mari cu cat se vor tergiversa mai mult lucrurile.La data suspendarii echipei valoarea jucatorilor declarati liberi de contract,conform site-urilor de specialitate era de 32-38 milioane de euro.La aceasta suma se adauga sumele pierdute din sponsorizari,vanzarea de bilete si materiale promotionale,drepturi de televizare...In total 48-55 milioane de euro....

adrian008
adrian008  •  27 Iunie 2012, 09:42
Postat de guderian pe 27 Iunie 2012, 09:29

Gaman pe 4 milioane? Pentru voi ajunge sa scrie in Gazeta? Eu cred ca valora 4 milioane doar cand cineva platea pentru el atat. Asa, si Chiriches era cat pe ce sa joace la AC Milan, iar Alexe era deja la Chelsea.=))

a existat oferta scrisa in presa.4 mil de la vittese si de 3.5 de la ucrainieni.au fost in presa .nu conteaza ca nu valoreaza.oferta scrisa exista.si nu uita atunci gaman juca la nationala si era considerat de mare perspectiva.dinamo l-a tras in jos.acum vad ca e titular din nou la nationala

borat101
borat101  •  27 Iunie 2012, 09:41

Asta este tare, acum se numeste "pact salvator", in OCCIDENT in lumea moderna se numeste SHPAGA..... ILEGAL.... mafie, etc.... Astia cu asa ceva sunt de bagat la ani grei puscarie.

drack009
drack009  •  27 Iunie 2012, 09:40
Postat de eugen76_ss pe 27 Iunie 2012, 09:14

dupa informatia care o am toate cluburile de fotbal sunt de partea lui Sandu si ii va elibera jucatorii(oricum i-a luat gratis si n-au confirmat nimic)..o sa vedeti ca asa se va intampla

Tu n-ai mai dat mah coltu' nici acum?

osamafzr
osamafzr  •  27 Iunie 2012, 09:33

Pacat ca in limba romana nu prea ti-a iesit:))) COCALAR !

guderian
guderian  •  27 Iunie 2012, 09:29
Postat de adrian008 pe 27 Iunie 2012, 09:22

ti-au blocat contul cu eugen76_pan?ti-ai facut altul?mai scoate o prostie pe gura si se blocheaza si asta.nu te mai baga ca tu nu ai argumente.emiti doar povesti dupa ureche.exact ca lautarii.tu nu vorbesti pe regulamente sau lege.tu tot spui ca mititelu nu are bani.ok.putea vinde jucatorii si avea bani(cota lor de piata era alta).oferta pt. gaman a fost de 4 mil de euro.a fost prezentata in presa.asta este.mititelu vorbeste cu harti si restul din auzite.ca si dragomir ieri.15 mil are datorii la fisc mititelu:))).astea sunt informatii publice si pot fi verificate.dragomir nu a auzit de pc.ne crede tot in epoca de piatra.ce omite sa spuna ca cele cu fotbal au datorii mici si de incasat mult

Gaman pe 4 milioane? Pentru voi ajunge sa scrie in Gazeta? Eu cred ca valora 4 milioane doar cand cineva platea pentru el atat. Asa, si Chiriches era cat pe ce sa joace la AC Milan, iar Alexe era deja la Chelsea.=))

sundance_nr_one
sundance_nr_one  •  27 Iunie 2012, 09:29

Păi asta sunteti bă o regiune săracă si nu numi atit in plus va mai si certati intre voi si nu mă refer la tine mă refer la toți si la toate . Intelege ce vrei . Nu Bucurestiul v-a trimis panaramele alea care v-au condus destinele echipei ci sunt chiar olteni la origine toti si Mititelu si Netoiu si ala cu muzeul dedicat tovarasului si Piturca si toti . O sa mă intelegi sigur gresit . Chiar as vrea sa va mearga bine dar nu cred .

• 1
  • •••
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • •••
  • 14
Comentează