Alte știri din fotbal
Mihai Stoica, dezamăgit când a citit ce a spus internaționalul român: „Tragic!”
9
„Dădeai «bună ziua» și la clanțe, acum ești altul”. Mihai Stoica acuză modificările de comportament din vestiarul lui FCSB
6
„Asta m-a convins să vin la Rapid” » Talisson dezvăluie prin ce a trecut ca să ajungă fotbalist
0
Kyros Vassaras a luat decizia, după controversele din UTA - Rapid: l-a reținut de la delegări!
13
Știri din fotbal internațional
Vin turcii! Bucureștiul e iar în alertă: mii de suporteri de-ai lui Fenerbahce sunt așteptați azi în Capitală
0
Remarcații lui Cristi Chivu în succesul cu Borussia Dortmund + Cum a răspuns, întrebat despre un duel cu Mourinho în play-off
0
Dennis Man, cel mai slab de pe teren în PSV - Bayern » Ce au scris jurnaliștii olandezi
0
„Pentru prima dată” » Ce au remarcat jurnaliștii italieni la Cristi Chivu, în victoria cu Dortmund + Nota primită de român
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Avocată membră PNL, prinsă în flagrant în timp ar fi luat mită 60.000 de ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
Tu ce crezi, River Plate, echipa ce a retrogradat pe teren acum valoraza 2 lei? Villarreal care a retrogradat tot pe teren, are jucatori care valoreaza 5 mil de euro in lot? N-ar fi rau ca inainte de a zice ceva sa mestecati si voi vorbele si sa va folositi in scopuri constructive neuronii.
nu cred ca stirea este adevarata
Care is site-urile alea de specialitate care pun valoarea unui lot care a retrogradat la 32 de milioane ?:))
Ca place lui Sandu si Dragomir sau nu, despagubiri tot o sa plateasca, insa vor fii cu atat mai mari cu cat se vor tergiversa mai mult lucrurile.La data suspendarii echipei valoarea jucatorilor declarati liberi de contract,conform site-urilor de specialitate era de 32-38 milioane de euro.La aceasta suma se adauga sumele pierdute din sponsorizari,vanzarea de bilete si materiale promotionale,drepturi de televizare...In total 48-55 milioane de euro....
a existat oferta scrisa in presa.4 mil de la vittese si de 3.5 de la ucrainieni.au fost in presa .nu conteaza ca nu valoreaza.oferta scrisa exista.si nu uita atunci gaman juca la nationala si era considerat de mare perspectiva.dinamo l-a tras in jos.acum vad ca e titular din nou la nationala
Asta este tare, acum se numeste "pact salvator", in OCCIDENT in lumea moderna se numeste SHPAGA..... ILEGAL.... mafie, etc.... Astia cu asa ceva sunt de bagat la ani grei puscarie.
Tu n-ai mai dat mah coltu' nici acum?
Pacat ca in limba romana nu prea ti-a iesit:))) COCALAR !
Gaman pe 4 milioane? Pentru voi ajunge sa scrie in Gazeta? Eu cred ca valora 4 milioane doar cand cineva platea pentru el atat. Asa, si Chiriches era cat pe ce sa joace la AC Milan, iar Alexe era deja la Chelsea.=))
Păi asta sunteti bă o regiune săracă si nu numi atit in plus va mai si certati intre voi si nu mă refer la tine mă refer la toți si la toate . Intelege ce vrei . Nu Bucurestiul v-a trimis panaramele alea care v-au condus destinele echipei ci sunt chiar olteni la origine toti si Mititelu si Netoiu si ala cu muzeul dedicat tovarasului si Piturca si toti . O sa mă intelegi sigur gresit . Chiar as vrea sa va mearga bine dar nu cred .
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.