Alte știri din fotbal
Mihai Stoica, dezamăgit când a citit ce a spus internaționalul român: „Tragic!”
9
„Dădeai «bună ziua» și la clanțe, acum ești altul”. Mihai Stoica acuză modificările de comportament din vestiarul lui FCSB
6
„Asta m-a convins să vin la Rapid” » Talisson dezvăluie prin ce a trecut ca să ajungă fotbalist
0
Kyros Vassaras a luat decizia, după controversele din UTA - Rapid: l-a reținut de la delegări!
13
Știri din fotbal internațional
Remarcații lui Cristi Chivu în succesul cu Borussia Dortmund + Cum a răspuns, întrebat despre un duel cu Mourinho în play-off
0
Dennis Man, cel mai slab de pe teren în PSV - Bayern » Ce au scris jurnaliștii olandezi
0
„Pentru prima dată” » Ce au remarcat jurnaliștii italieni la Cristi Chivu, în victoria cu Dortmund + Nota primită de român
0
Liverpool a reușit scorul serii în Liga Campionilor » „Cormoranii” s-au calificat la pas în optimi
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Avocată membră PNL, prinsă în flagrant în timp ar fi luat mită 60.000 de ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
Razbunarea este mama federalilor. Acuma ca nu le-au iesit cartile pina la capat, sa puna mina si sa faca ei rost de bani. C-asa-i in tenis, dar si in fotbal. In fotbalul de la noi. Eu n-as cere totusi sumele din clauze ci valoarea de pe piata internationala de la vremea savirsirii faptelor (de pilda valoarea lor de pe transfermarkt), nu cea facuta de mitica la tv!!
mititelul sa ia toti banii, eu asa as face, au jucat la cacealma cu quinta sparta au plusat. iar apoi rfr sa ii dea in judecata pe mitica si sandu cu ai lor sa recupereze banii de la ei.
De unde are FRF suma de 8000000E, ca sa o dea lui Mititelu fara o justificare coerenta?? Are acesti bani, dar sunt pentru dezvoltarea fotbalului (asa se lauda ei!!), dar nu pentru plata "greselilor" sefilor. Se vede ca FRF se considera "stat in stat" s-au mai precis este aliniata politicii actuale - daca te legi de mine inseamna ca amesteci politicul in sport, etc. Ea nu trebuie sa fie controlata financiar de catre organismele statului? Daca ofera "cu generozitate" bani inseamna ca are afaceri "negre". Sa se plinga la Platini (asta stie cel mai bine - sa ameninte) ca sa il salveze, dar cred ca va pleca si el (ca Lupescu) sa lucreze acolo. Caracter zero
era o sansa.... nu cred ca mai pupa o astfel de sansa de a fi reprimit macar in liga a 2 si 8 mil. EUR in buzunar... si asa nici nu cred ca va mai castiga vreun proces.... eu stau si ma intreb de ce naiba dureaza asa de mult acest caz.... de un an de zile se tot judeca... era o sansa pentru Mititelu de a intra iarasi in fotbal cat mai repede... asa cine stie cand... de abia in toamna se da si rezultatul la recursul facut de FRF... nu poti sa te bati cu mafia care detine controlul comisiilor, al arbitrilor si a tot ce vrei... de unu singur...
Mititelu e fraier daca accepta! Sa ceara 50 de milioane, dar din buzunarul celor care au regizat si votat nelegiuirea excluderii Craiovei!!!
Sandu si Mitica afiseaza aceeasi aroganta si dispret ca si Nastase (iati vazut privire aseara?) si Ponta. ei se cred deasupra lui Dumnezeu si nu au a da socoteala nimanui, nimeni nu are ai intreba ceva, nu au a raspunde pentru ceva. dar tin in casa un pistol............ Dupa toate umilintele suportate, Mititelu trebuie sa ii jupoaie, sa ii lase in fundul gol, sa vada si eu cu ce se manaca disperarea. e o hotarare judecatoreasca care spune ca Stiinta trebuie repusa in situatia de dinaintea dezafilierii? atunci asa sa fie. v ad ca ziaristii ocolesc, cu obstinatie, acest subiect, temandu-se de trairile mult prea sensibile ale sefilor FRF.
A nu te intereseaza problema Craiovei dar te roade invidia de mori. Iti creste vena la gat recunoaste. Cica decizia judecatoreasca este una politica. Adica ce vrei sa spui? Ca n-a fost pe drepte sau cum? Hai scuteste-ma ca mirosi urat. La caracter asa. Iar cu nu e suficienta, nu e pe sport. Astea sunt in opinia ta, tu si cu Mitica asa sperati. E frectie, nu? Esti un mare mizer cu dumele astea, pe bune esti chiar nesimtit.
acum pe bune...daca as putea in locul lui Mititelu...cred ca as lua si pielea dupa ei la cate mi-au facut....4 mil e un piscot pe langa raul facut
Capitalism fără capital nu se poate . Intelegeti ce vreti .
de ce zici asa? am incredere in franzela ca ia totul inapoi,sau nu esti banie ,?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.