Comentarii (131)
viorescu
viorescu  •  27 Iunie 2012, 08:04

Razbunarea este mama federalilor. Acuma ca nu le-au iesit cartile pina la capat, sa puna mina si sa faca ei rost de bani. C-asa-i in tenis, dar si in fotbal. In fotbalul de la noi. Eu n-as cere totusi sumele din clauze ci valoarea de pe piata internationala de la vremea savirsirii faptelor (de pilda valoarea lor de pe transfermarkt), nu cea facuta de mitica la tv!!

orre
orre  •  27 Iunie 2012, 08:03

mititelul sa ia toti banii, eu asa as face, au jucat la cacealma cu quinta sparta au plusat. iar apoi rfr sa ii dea in judecata pe mitica si sandu cu ai lor sa recupereze banii de la ei.

dannicola
dannicola  •  27 Iunie 2012, 07:52

De unde are FRF suma de 8000000E, ca sa o dea lui Mititelu fara o justificare coerenta?? Are acesti bani, dar sunt pentru dezvoltarea fotbalului (asa se lauda ei!!), dar nu pentru plata "greselilor" sefilor. Se vede ca FRF se considera "stat in stat" s-au mai precis este aliniata politicii actuale - daca te legi de mine inseamna ca amesteci politicul in sport, etc. Ea nu trebuie sa fie controlata financiar de catre organismele statului? Daca ofera "cu generozitate" bani inseamna ca are afaceri "negre". Sa se plinga la Platini (asta stie cel mai bine - sa ameninte) ca sa il salveze, dar cred ca va pleca si el (ca Lupescu) sa lucreze acolo. Caracter zero

nicolina2
nicolina2  •  27 Iunie 2012, 07:47

era o sansa.... nu cred ca mai pupa o astfel de sansa de a fi reprimit macar in liga a 2 si 8 mil. EUR in buzunar... si asa nici nu cred ca va mai castiga vreun proces.... eu stau si ma intreb de ce naiba dureaza asa de mult acest caz.... de un an de zile se tot judeca... era o sansa pentru Mititelu de a intra iarasi in fotbal cat mai repede... asa cine stie cand... de abia in toamna se da si rezultatul la recursul facut de FRF... nu poti sa te bati cu mafia care detine controlul comisiilor, al arbitrilor si a tot ce vrei... de unu singur...

alpin
alpin  •  27 Iunie 2012, 07:18

Mititelu e fraier daca accepta! Sa ceara 50 de milioane, dar din buzunarul celor care au regizat si votat nelegiuirea excluderii Craiovei!!!

fatamorgana
fatamorgana  •  27 Iunie 2012, 06:56

Sandu si Mitica afiseaza aceeasi aroganta si dispret ca si Nastase (iati vazut privire aseara?) si Ponta. ei se cred deasupra lui Dumnezeu si nu au a da socoteala nimanui, nimeni nu are ai intreba ceva, nu au a raspunde pentru ceva. dar tin in casa un pistol............ Dupa toate umilintele suportate, Mititelu trebuie sa ii jupoaie, sa ii lase in fundul gol, sa vada si eu cu ce se manaca disperarea. e o hotarare judecatoreasca care spune ca Stiinta trebuie repusa in situatia de dinaintea dezafilierii? atunci asa sa fie. v ad ca ziaristii ocolesc, cu obstinatie, acest subiect, temandu-se de trairile mult prea sensibile ale sefilor FRF.

stiintza4ever
stiintza4ever  •  27 Iunie 2012, 06:41
Postat de biancorossi pe 27 Iunie 2012, 02:47

retine, nu-si bate nimeni joc de echipa asta ma, chit ca ea nu mai exista, teoretic.. altii poate isi bat joc. dar nu si eu. asta nu inseamna ca trebuie sa si plang acum de mila ta, sau a craiovei. repet, ma lasa rece. e problema craiovei, sa si-o rezolve. o rezolva, bine, nu o rezolva iarasi bine, din punctul meu de vedere. ce ai vrea, sa-mi fac seppukku? fa-ti tu daca n-ai altceva mai bun de facut... oricum, decizia judecatoreasca este una politica. nu este una sportiva. si nu e definitiva. si nu e suficienta, pentru ca tot in b trebuie sa jucati. aa, va dau aia loc de liga 1 ? s-o faca, veti retrograda iar. oltenia e slaba financiar. am rude acolo, deci stiu f bine ce spun

A nu te intereseaza problema Craiovei dar te roade invidia de mori. Iti creste vena la gat recunoaste. Cica decizia judecatoreasca este una politica. Adica ce vrei sa spui? Ca n-a fost pe drepte sau cum? Hai scuteste-ma ca mirosi urat. La caracter asa. Iar cu nu e suficienta, nu e pe sport. Astea sunt in opinia ta, tu si cu Mitica asa sperati. E frectie, nu? Esti un mare mizer cu dumele astea, pe bune esti chiar nesimtit.

sica2ro200
sica2ro200  •  27 Iunie 2012, 06:03

acum pe bune...daca as putea in locul lui Mititelu...cred ca as lua si pielea dupa ei la cate mi-au facut....4 mil e un piscot pe langa raul facut

sundance_nr_one
sundance_nr_one  •  27 Iunie 2012, 05:08

Capitalism fără capital nu se poate . Intelegeti ce vreti .

kautz
kautz  •  27 Iunie 2012, 04:17
Postat de ovidiu_3003 pe 27 Iunie 2012, 03:26

De ce ne mintiti ziaristi corupti ce sunteti ? Niciodata nu o sa vada sarantocul vreun ban de la federatie .Prea ne credeti prosti ...dar prosti sunteti voi ca scrieti lucruri neadevarate si pe urma va mirati de ce va injura lumea .

de ce zici asa? am incredere in franzela ca ia totul inapoi,sau nu esti banie ,?

• 1
  • •••
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Comentează