Alte știri din fotbal
Mihai Stoica, dezamăgit când a citit ce a spus internaționalul român: „Tragic!”
9
„Dădeai «bună ziua» și la clanțe, acum ești altul”. Mihai Stoica acuză modificările de comportament din vestiarul lui FCSB
6
„Asta m-a convins să vin la Rapid” » Talisson dezvăluie prin ce a trecut ca să ajungă fotbalist
0
Kyros Vassaras a luat decizia, după controversele din UTA - Rapid: l-a reținut de la delegări!
13
Știri din fotbal internațional
Remarcații lui Cristi Chivu în succesul cu Borussia Dortmund + Cum a răspuns, întrebat despre un duel cu Mourinho în play-off
0
Dennis Man, cel mai slab de pe teren în PSV - Bayern » Ce au scris jurnaliștii olandezi
0
„Pentru prima dată” » Ce au remarcat jurnaliștii italieni la Cristi Chivu, în victoria cu Dortmund + Nota primită de român
0
Liverpool a reușit scorul serii în Liga Campionilor » „Cormoranii” s-au calificat la pas în optimi
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Avocată membră PNL, prinsă în flagrant în timp ar fi luat mită 60.000 de ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
De ce ne mintiti ziaristi corupti ce sunteti ? Niciodata nu o sa vada sarantocul vreun ban de la federatie .Prea ne credeti prosti ...dar prosti sunteti voi ca scrieti lucruri neadevarate si pe urma va mirati de ce va injura lumea .
8 milioane de euro... :)) maruntis
in locul lui Mititelul as lua aia 8 mil. si sa plateasca aia de la frf asa-zisa datorie de 7 mil. lui piturca :))
retine, nu-si bate nimeni joc de echipa asta ma, chit ca ea nu mai exista, teoretic.. altii poate isi bat joc. dar nu si eu. asta nu inseamna ca trebuie sa si plang acum de mila ta, sau a craiovei. repet, ma lasa rece. e problema craiovei, sa si-o rezolve. o rezolva, bine, nu o rezolva iarasi bine, din punctul meu de vedere. ce ai vrea, sa-mi fac seppukku? fa-ti tu daca n-ai altceva mai bun de facut... oricum, decizia judecatoreasca este una politica. nu este una sportiva. si nu e definitiva. si nu e suficienta, pentru ca tot in b trebuie sa jucati. aa, va dau aia loc de liga 1 ? s-o faca, veti retrograda iar. oltenia e slaba financiar. am rude acolo, deci stiu f bine ce spun
eu nu ma plang de nimeni. nu e vina lui sandu si a aluilalt ca fotbalul romanesc este corupt. e vina celor care voteaza coruptii de 23 de ani. adica a voastra, a romanilor de pretutindeni. ce semanati, aia veti culege. iar problemele craiovei in principiu ma lasa rece.
ce vorbesti ma dezafiliatule...))) este o parere personala, exprimata civilizat si fara injurii. te sfatuiesc sa procedezi la fel. pana una alta ai un mic report.
daca ar curata fotbalul... ca sa aratam bine in fata UE ar fi fantastic... sandu dragomir becali la puscarie :X si muuuuulti altii... avram borcea paskany... TOTI care au incalcat in vreun fel sau altul legea :) si ar ramane un fotbal curat... jucat pe teren... ar fi FANTASTIC pentru fotbal.
si pe urma astia se plang de dragomir si sandu...ipocriti
mai taci dreq comentezi tu javra ordinara. stii tu ca le expirasera contractele. de unde, de la nea mitica? nu era nici un jucator liber, isi depusesera memorii inainte, se judecau in comisii, n-are legatura cu faptul ca au fost declarati liberi de contract TOTI! esti retard. in loc sa zici ba ce conducatori de kkt au echipele romanesti ca ridicat toti cartonasele rosii Craiovei, in Ad. Gen., si ieri le-a dat justitia cu ele peste fata. Ce sa intelegi tu ce se petrece? Ia nu mai comentati de Craiova toti astia care va bateti joc asa de echipa asta. Din respect n-as mai comenta daca as fi din afara. Doar daca as avea ceva frumos de zis. Macar acuma.
pai nu mai aveau. asta e ideeea. cei straini nu mai aveau contracte. de aia aun plecat. nu mai aveau cu cine si dc sa le inoiasca. nu e clar? si multi din cei romani, la fel.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.