Alte știri din fotbal
Mihai Stoica, dezamăgit când a citit ce a spus internaționalul român: „Tragic!”
9
„Dădeai «bună ziua» și la clanțe, acum ești altul”. Mihai Stoica acuză modificările de comportament din vestiarul lui FCSB
6
„Asta m-a convins să vin la Rapid” » Talisson dezvăluie prin ce a trecut ca să ajungă fotbalist
0
Kyros Vassaras a luat decizia, după controversele din UTA - Rapid: l-a reținut de la delegări!
13
Știri din fotbal internațional
Vin turcii! Bucureștiul e iar în alertă: mii de suporteri de-ai lui Fenerbahce sunt așteptați azi în Capitală
0
Remarcații lui Cristi Chivu în succesul cu Borussia Dortmund + Cum a răspuns, întrebat despre un duel cu Mourinho în play-off
0
Dennis Man, cel mai slab de pe teren în PSV - Bayern » Ce au scris jurnaliștii olandezi
0
„Pentru prima dată” » Ce au remarcat jurnaliștii italieni la Cristi Chivu, în victoria cu Dortmund + Nota primită de român
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Avocată membră PNL, prinsă în flagrant în timp ar fi luat mită 60.000 de ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
era vorba de alceva.se vede cine e prostul.tu esti recunoscut de toti.iti mai dau o informatie.piturca pierde in civil.si stie.de asta tot cere amanari.si dupa logica ta pe prepelita,craiova, trebuie sa primeasca craiova 10 mil.asta e clauza de reziliere(contract semnat si acceptat de prepe).PUNCT.un contract trebuie respectat nu?era vorba de cei 600000 pe care declara piturca ca i-a investit.numai ca pt. asta trebuie sa dovedesti cu acte.spui ca esti din timisoara.daca asta e poza ta sper sa ne intalnim.o sa iti ofer si alte argumente pt ca cele verbale nu te conving.cand o sa deti un certificat MENSA poti sa vorbesti de desteptaciunea sau prostia mea.pana atunci nu ai dreptul,IQ redus
lama jos brutare daca au dat 8 se poate si 50 ,dar sa-i dea din buzunarul lor,asta ca deschidere,apoi lasa-i in fundul gol ca merita toti...
de ce mititelu nu ar accepta nici 8 milioane de euro?? dupa parerea mea le-a promis bani multi celor care il ajuta.pai voi credeati ca il ajuta cineva pe acest tepar fara comision gras?? hai sa fim seriosi.;) eu chiar am fost bucuros de decizia instantei-acum se va vedea ca el isi urmareste propiul interes si mai putin fotbal in craiova.FRF sa-si faca treaba si sa-i dea jucatorii inapoi si sa-l lase acolo unde ii este locul in liga a 2-a.APOI VETI VEDEA DEZNODAMANTUL.SUPORTERII CRAIOVEI-PRINTRE CARE SI EU VREM FOTBAL-NE-AM SATURAT DE TRIBUNALELE LUI MITITELU!
Poi eu de unde sa stiu de ce nu-i vinde nimeni? Una este sa-l vanda Universitatea Craiova pe Gaman si alta e sa-l vanda Astra. Craiova este un brand in fotbalul romanesc pe cand Astra e...acolo. Oricum, o chestie desteapta a lui asta micu' este ca le-a pus clauze de reziliere ceea ce-i permite sa ceara contravaloarea acolor clauze. E dreptul lui si al echipei sa ceara acele sume.
Ohoho, ce circ misto.
Atunci de ce nu i-a vandut in iarna 2011 , daca stia ca nu avea bani sa ii plateasca , sau macar pe 1 ..pe Gaman il vindea si gata ii platea pe restul , dar am inteles ca nu au fost platiti jucatorii de luni bune ... sau ma rog daca au valoare de ce nu ii vinde nimeni acum pe sumele alea care le zici tu ...
eu ma intreb din ce bani ar da despagubirile FRF? Din banii federatiei, adica ai tuturor cluburilor? Adica de exemplu CFR si echipele care nu au luat jucatori de la Craiova vor plati transferurile Stelei si a celorlalte echipe care au dezmembrat U Craiova?
Pastrand anumite proportii, da. Poate ca jucatorii Craiovei nu valorau 10-15 mil ca la Villareal sau River dar cel putin 1,5-2 mil tot valorau cativa dintre ei.
Dacă au început să vorbească despre o ”soluţie”, înseamnă că Mitică şi Sandu se recunosc vinovaţi. Trebuie să demisioneze imediat.
Am inteles ideea deci Villareal si River sunt comparabile cu Craiova , Primera cu Liga 1 :))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.