Alte știri din fotbal
Numele alesului lui Gigi Becali de la FCSB a fost vehiculat în centrul unor scandaluri legate de mafia pariurilor
0
Cum arată barajele pentru menținerea și promovarea în Superliga
0
Imagini îngrozitoare în Petrolul - Oțelul » Marcatorul, transportat cu ambulanța la spital
0
Au apărut primele trei nume de la echipa din Superliga ale celor implicați în scandalul pariurilor! Portarul și antrenorul cu portarii, chemați la audieri
0
Știri din fotbal internațional
ȘOCUL serii în fotbalul european: Pep Guardiola pleacă de la Manchester City
0
Deschidere de scor în Arsenal - Burnley: „tunarii” sunt la un pas de titlu
0
Transferă Cristi Chivu un alt fost jucător al său de la Parma? » Scouterul lui Inter l-a urmărit și în weekend!
0
Procuratura a deschis anchetă după sărbătoarea lui Inter » Gestul care îl poate costa pe Marcus Thuram!
0
Lifestyle
Trend ȘOCANT în Coreea de Sud! Ce au remarcat privitorii la femeile din tribune
2
„Yoga, meditație, plus liniștea naturii” » Partenera internaționalului „tricolor” a găsit o oază în afara României
18
„El Peque” s-a căsătorit cu „cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
9
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
3
Avocată din Iași, condamnată la 7 ani de închisoare pentru tentativă de ...
Libertatea
Orașul numit cândva „rușinea Italiei” a devenit una dintre cele mai ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
INTERVIU Sorin Pîslaru, cardiologul român care lucrează la Clinica Mayo, ...
Libertatea
era vorba de alceva.se vede cine e prostul.tu esti recunoscut de toti.iti mai dau o informatie.piturca pierde in civil.si stie.de asta tot cere amanari.si dupa logica ta pe prepelita,craiova, trebuie sa primeasca craiova 10 mil.asta e clauza de reziliere(contract semnat si acceptat de prepe).PUNCT.un contract trebuie respectat nu?era vorba de cei 600000 pe care declara piturca ca i-a investit.numai ca pt. asta trebuie sa dovedesti cu acte.spui ca esti din timisoara.daca asta e poza ta sper sa ne intalnim.o sa iti ofer si alte argumente pt ca cele verbale nu te conving.cand o sa deti un certificat MENSA poti sa vorbesti de desteptaciunea sau prostia mea.pana atunci nu ai dreptul,IQ redus
lama jos brutare daca au dat 8 se poate si 50 ,dar sa-i dea din buzunarul lor,asta ca deschidere,apoi lasa-i in fundul gol ca merita toti...
de ce mititelu nu ar accepta nici 8 milioane de euro?? dupa parerea mea le-a promis bani multi celor care il ajuta.pai voi credeati ca il ajuta cineva pe acest tepar fara comision gras?? hai sa fim seriosi.;) eu chiar am fost bucuros de decizia instantei-acum se va vedea ca el isi urmareste propiul interes si mai putin fotbal in craiova.FRF sa-si faca treaba si sa-i dea jucatorii inapoi si sa-l lase acolo unde ii este locul in liga a 2-a.APOI VETI VEDEA DEZNODAMANTUL.SUPORTERII CRAIOVEI-PRINTRE CARE SI EU VREM FOTBAL-NE-AM SATURAT DE TRIBUNALELE LUI MITITELU!
Poi eu de unde sa stiu de ce nu-i vinde nimeni? Una este sa-l vanda Universitatea Craiova pe Gaman si alta e sa-l vanda Astra. Craiova este un brand in fotbalul romanesc pe cand Astra e...acolo. Oricum, o chestie desteapta a lui asta micu' este ca le-a pus clauze de reziliere ceea ce-i permite sa ceara contravaloarea acolor clauze. E dreptul lui si al echipei sa ceara acele sume.
Ohoho, ce circ misto.
Atunci de ce nu i-a vandut in iarna 2011 , daca stia ca nu avea bani sa ii plateasca , sau macar pe 1 ..pe Gaman il vindea si gata ii platea pe restul , dar am inteles ca nu au fost platiti jucatorii de luni bune ... sau ma rog daca au valoare de ce nu ii vinde nimeni acum pe sumele alea care le zici tu ...
eu ma intreb din ce bani ar da despagubirile FRF? Din banii federatiei, adica ai tuturor cluburilor? Adica de exemplu CFR si echipele care nu au luat jucatori de la Craiova vor plati transferurile Stelei si a celorlalte echipe care au dezmembrat U Craiova?
Pastrand anumite proportii, da. Poate ca jucatorii Craiovei nu valorau 10-15 mil ca la Villareal sau River dar cel putin 1,5-2 mil tot valorau cativa dintre ei.
Dacă au început să vorbească despre o ”soluţie”, înseamnă că Mitică şi Sandu se recunosc vinovaţi. Trebuie să demisioneze imediat.
Am inteles ideea deci Villareal si River sunt comparabile cu Craiova , Primera cu Liga 1 :))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.