Comentarii (131)
adrian008
adrian008  •  27 Iunie 2012, 10:27

era vorba de alceva.se vede cine e prostul.tu esti recunoscut de toti.iti mai dau o informatie.piturca pierde in civil.si stie.de asta tot cere amanari.si dupa logica ta pe prepelita,craiova, trebuie sa primeasca craiova 10 mil.asta e clauza de reziliere(contract semnat si acceptat de prepe).PUNCT.un contract trebuie respectat nu?era vorba de cei 600000 pe care declara piturca ca i-a investit.numai ca pt. asta trebuie sa dovedesti cu acte.spui ca esti din timisoara.daca asta e poza ta sper sa ne intalnim.o sa iti ofer si alte argumente pt ca cele verbale nu te conving.cand o sa deti un certificat MENSA poti sa vorbesti de desteptaciunea sau prostia mea.pana atunci nu ai dreptul,IQ redus

sexilian
sexilian  •  27 Iunie 2012, 10:24

lama jos brutare daca au dat 8 se poate si 50 ,dar sa-i dea din buzunarul lor,asta ca deschidere,apoi lasa-i in fundul gol ca merita toti...

eugen76_ss
eugen76_ss  •  27 Iunie 2012, 10:21

de ce mititelu nu ar accepta nici 8 milioane de euro?? dupa parerea mea le-a promis bani multi celor care il ajuta.pai voi credeati ca il ajuta cineva pe acest tepar fara comision gras?? hai sa fim seriosi.;) eu chiar am fost bucuros de decizia instantei-acum se va vedea ca el isi urmareste propiul interes si mai putin fotbal in craiova.FRF sa-si faca treaba si sa-i dea jucatorii inapoi si sa-l lase acolo unde ii este locul in liga a 2-a.APOI VETI VEDEA DEZNODAMANTUL.SUPORTERII CRAIOVEI-PRINTRE CARE SI EU VREM FOTBAL-NE-AM SATURAT DE TRIBUNALELE LUI MITITELU!

drack009
drack009  •  27 Iunie 2012, 10:16
Postat de botizan pe 27 Iunie 2012, 10:10

Atunci de ce nu i-a vandut in iarna 2011 , daca stia ca nu avea bani sa ii plateasca , sau macar pe 1 ..pe Gaman il vindea si gata ii platea pe restul , dar am inteles ca nu au fost platiti jucatorii de luni bune ... sau ma rog daca au valoare de ce nu ii vinde nimeni acum pe sumele alea care le zici tu ...

Poi eu de unde sa stiu de ce nu-i vinde nimeni? Una este sa-l vanda Universitatea Craiova pe Gaman si alta e sa-l vanda Astra. Craiova este un brand in fotbalul romanesc pe cand Astra e...acolo. Oricum, o chestie desteapta a lui asta micu' este ca le-a pus clauze de reziliere ceea ce-i permite sa ceara contravaloarea acolor clauze. E dreptul lui si al echipei sa ceara acele sume.

cristimcl
cristimcl  •  27 Iunie 2012, 10:10

Ohoho, ce circ misto.

botizan
botizan  •  27 Iunie 2012, 10:10
Postat de drack009 pe 27 Iunie 2012, 10:05

Pastrand anumite proportii, da. Poate ca jucatorii Craiovei nu valorau 10-15 mil ca la Villareal sau River dar cel putin 1,5-2 mil tot valorau cativa dintre ei.

Atunci de ce nu i-a vandut in iarna 2011 , daca stia ca nu avea bani sa ii plateasca , sau macar pe 1 ..pe Gaman il vindea si gata ii platea pe restul , dar am inteles ca nu au fost platiti jucatorii de luni bune ... sau ma rog daca au valoare de ce nu ii vinde nimeni acum pe sumele alea care le zici tu ...

dan76cj
dan76cj  •  27 Iunie 2012, 10:08

eu ma intreb din ce bani ar da despagubirile FRF? Din banii federatiei, adica ai tuturor cluburilor? Adica de exemplu CFR si echipele care nu au luat jucatori de la Craiova vor plati transferurile Stelei si a celorlalte echipe care au dezmembrat U Craiova?

drack009
drack009  •  27 Iunie 2012, 10:05
Postat de botizan pe 27 Iunie 2012, 09:57

Am inteles ideea deci Villareal si River sunt comparabile cu Craiova , Primera cu Liga 1 :))

Pastrand anumite proportii, da. Poate ca jucatorii Craiovei nu valorau 10-15 mil ca la Villareal sau River dar cel putin 1,5-2 mil tot valorau cativa dintre ei.

spivak
spivak  •  27 Iunie 2012, 10:00

Dacă au început să vorbească despre o ”soluţie”, înseamnă că Mitică şi Sandu se recunosc vinovaţi. Trebuie să demisioneze imediat.

botizan
botizan  •  27 Iunie 2012, 09:57
Postat de drack009 pe 27 Iunie 2012, 09:56

Tu ce crezi, River Plate, echipa ce a retrogradat pe teren acum valoraza 2 lei? Villarreal care a retrogradat tot pe teren, are jucatori care valoreaza 5 mil de euro in lot? N-ar fi rau ca inainte de a zice ceva sa mestecati si voi vorbele si sa va folositi in scopuri constructive neuronii.

Am inteles ideea deci Villareal si River sunt comparabile cu Craiova , Primera cu Liga 1 :))

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • •••
  • 14
Comentează