Alte știri din fotbal
Pasatorul #1 al Superligii e sigur: „Da, se trage pentru echipele mari! Nu ne vor în play-off”
0
A făcut calculele de play-off după rezultatul de azi: „Eu zic că așa vom fi acolo, sus”
0
Laszlo Balint a făcut calculele pentru play-off, imediat după remiza cu UTA
0
Iacob și Roman s-au contrazis pe faza penalty-ului: „Nu l-am atins!” / „Eu nu știu să simulez!”
0
Știri din fotbal internațional
Accidentarea lui Lautaro Martinez nu-l sperie pe Chivu » Ce statistici are Inter în lipsa căpitanului nerazzurro
0
Premiat după dezastrul de la Sibiu! » Ovidiu Hațegan, trimis de Vassaras în Arabia Saudită la meciul lui Șumudică
2
Mesajul transmis de noul antrenor al lui Radu Drăgușin: „Nu am venit să mă distrez. Dar de un lucru sunt sigur!”
0
Întrebat despre Vinicius și scandalul de rasism, Vincent Kompany a vorbit 11 MINUTE: „Mourinho a comis o greșeală uriașă!”
0
Lifestyle
Un caz care schimbă tot! Alpinist condamnat pentru omor, după ce și-a abandonat iubita pe cel mai înalt vârf din Austria: „Nu vă consider un criminal. Nu vă consider un om fără inimă”
6
Studiu înfiorător: TOATE căștile audio „pot cauza cancer, probleme de dezvoltare neurologică și feminizarea bărbaților”
0
Jenson Button a dezvăluit ce privilegiu pe viață primește fiecare campion de Formula 1: „Se numește permisul roșu”
0
Are 57 de selecții în naționala României și a semnat cu Asia Express! Avem toate detaliile
3
Donald Trump reacționează după arestarea lui Andrew: „O rușine, foarte ...
Libertatea
Secretul biletelor de avion ieftine. În ce zi a săptămânii poți găsi cel ...
Adevărul
Aurel Țicleanu, despre stenogramele explozive cu Craiova Maxima: „M-am ...
GSP SPECIAL
Călin Georgescu s-a victimizat în fața judecătorilor în dosarul de ...
Libertatea
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.