Alte știri din fotbal
Filipe Coelho, despre viitorul său pe banca Universității Craiova: „În fotbal totul se schimbă repede”
0
Giedrius Arlauskis a rememorat cel mai mare coșmar trăit în România: „Patronul a zis că trimite oameni să mă ducă în pădure și să mă bată”
0
Miza enormă a Ligii Națiunilor pentru naționala României » Poate influența decisiv prezența la EURO 2028
0
Mihai Stoichiță, declarații pe aeroport despre viitorul naționalei: „Dacă Mircea Lucescu nu mai poate continua...”
0
Știri din fotbal internațional
„Remontada” incredibilă în Leicester - Southampton, după 3-0 în minutul 29 » Fosta campioană din Premier League, aproape de retrogradarea în a treia divizie
0
Nicolae Stanciu, pasă de gol în meciul contra lui Ionuț Nedelcearu » Cât s-a terminat duelul
0
Selecționerul Turciei a venit la baza de antrenament a lui Inter: care a fost motivul » „A fost foarte plăcut să mă revăd cu Chivu. Avem o relație minunată”
0
Adversara lui Cristi Chivu din semifinalele Cupei Italiei s-a decis după un meci nebun: 7-6 la loviturile de departajare
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
14
Ce uită ambasadorul Americii în Polonia când amenință voalat cu retragerea ...
Libertatea
Lumea în pericol. Verdict sumbru după raportul de la Munchen: „Garanțiile ...
Adevărul
„Rețeaua Nigeria” » AUDIO. „Impresarul” amenință jucătorul african adus în ...
GSP SPECIAL
Polițistul șpăgar care i-a făcut viața frumoasă după gratii proxenetului ...
Libertatea
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.