FOTBAL  »  LIGA 2  »  ENERGETICIANUL

A apărut o nouă echipă cu numele Pandurii Târgu Jiu! Energeticianul a luat locul Luceafărului Oradea în Liga 2

FOTO: Facebook Luceafărul Oradea
FOTO: Facebook Luceafărul Oradea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 19:36

Luceafărul Oradea s-a retras din campionatul Ligii 2, înainte cu câteva zile de începerea noului sezon, din cauza problemelor financiare.

Vezi AICI reacția conducerii Luceafărului

Potrivit hotărârii de azi a Comitetului de Urgență al FRF, Energeticianul va reveni în Liga 2, pe locul Luceafărului Oradea, dar sub o altă denumire.

Aflată prima sub linia roșie în sezonul trecut, Energeticianul se va numi Asociația Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu și va juca la Severin.

De menționat este faptul că atât Luceafărul Oradea, cât și Energeticianul sunt echipe finanțate de către Nicolae Sarcină și, cel mai probabil, lotul orădenilor va fi transferat la înlocuitoarea din Liga 2.

Astfel, lotul va fi de la Oradea, echipa provine din Energeticianul Petroșani, are acum în nume „Pandurii Târgu Jiu” și joacă la Severin!

„Aprobă Referatul Managerului Departamentului Competiții al FRF cu privire la retragerea din Campionatul Național Liga 2 a clubului ACS Luceafărul Oradea și pe cale de consecință dispune:

• Ia act de retragerea clubului ACS Luceafărul Oradea din Campionatul Național Liga 2, ediția 2019/2020.

• Aprobă completarea locului vacant din Liga 2 astfel creat cu clubul Asociația Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu (fost ACS Energeticianul) cu obligativitatea acestuia de a prelua programul competițional al clubului retras din competiție.

• Aprobă înscrierea în Liga 3, ediția 2019/2020, a clubului ACS Luceafărul Oradea”

Comunicatul FRF

În prima etapă a Ligii 2, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu va evolua în calitate de gazdă împotriva celor de la Sportul Snagov. Meciul se va juca sâmbătă, de la ora 11:00.

VEZI ȘI:

GHID COMPLET / Liga a 2-a e Liga 1! Începe cel mai atractiv sezon al diviziei secunde! 7 echipe se bat pe două locuri promovabile: analiza loturilor, echipe-tip

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
iobica
iobica  •  31 Iulie 2019, 22:27

Luceafarul Lignitului ar fi un nume mai bun ca pe Luceafarul Huilei l-au retras cu fortza!

risc_mix
risc_mix  •  31 Iulie 2019, 21:34

Incorect! Locul îi revenea de drept lui csa steaua. Da n-a fost Talpan vigilent. Că ăsta cum vede un loc liber, cică e al lui.

2088807144750362
Marcel Pașcalău  •  31 Iulie 2019, 21:09

Retrogradare grabnică. De pe ultimul loc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează