FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Prima companie care sponsorizează atât FCSB, cât și CSA Steaua!

Academia CSA Steaua // foto: Facebook @ George Ogararu
Academia CSA Steaua // foto: Facebook @ George Ogararu

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 11:26 / Actualizat marti, 23 noiembrie 2021 13:50

CSA Steaua a anunțat că a semnat un nou contract de sponsorizare pentru academia clubului cu Fiterman Pharma, companie care are un parteneriat și cu marea rivală a „militarilor”, FCSB. 

Clubul Sportiv al Armatei a anunțat în această dimineață că academia de fotbal Steaua București are un nou sponsor. Este vorba despre compania farmaceutică Fiterman Pharma, care se alătură astfel celorlalți 4 sponsori ai academiei, International Alexander, Porotherm, Carpatina și AutoTotal.

Al 5-lea sponsor al academiei de fotbal CSA Steaua

Dr. Gabriel Ghenov, managerul zonal al companiei, a explicat ce a îndemnat compania să se alăture proiectului Stelei: „Credem în performanță și susținem mereu inițiativele și proiectele care promovează și încurajează un mod de viață sănătos, reușitele obținute prin efort continuu și care ne provoacă să ne depășim limitele. Tocmai de aceea, suntem bucuroși să fim partenerii Clubului Sportiv al Armatei Steaua București”.

George Ogăraru: „Sponsor foarte important pentru dezvoltarea academiei” 

Iar George Ogăraru, directorul tehnic al secției de fotbal, a spus:

„Sunt bucuros că am reușit să atragem alături de noi un nou sponsor foarte important pentru dezvoltarea academiei de fotbal a Steaua Bucuresti. Astfel, juniorii noștri vor beneficia de suplimentele nutritive necesare unei dezvoltări fizice armonioase, care să răspundă nevoilor sportului pe care aceștia îl practică cu atât de multă pasiune”.

Parteneriat și cu FCSB 

Noul sponsor al academiei Stelei are un parteneriat și cu FCSB, clubul rival al steliștilor. Pe site-ul oficial al vicecampioanei României apare sigla companiei: 

Prima companie care sponsorizează atât FCSB, cât și CSA Steaua!

Fiterman Pharma este o companie înființată în 1995 și se descrie pe site-ul oficial drept „cel mai dinamic producător român din aria medicală: producător de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare și dermatocosmetice”.

VIDEO » Schimb de replici între Ovidiu Ioanițoaia și George Ogăraru: „Ai jucat la FCSB! Ai două titluri de campion acolo”

Citește mai multe știri despre Steaua: 

CSA Steaua testează doi jucători! Unul a trecut pe la PSG

Suporterii lui CSA Steaua nu dau înapoi: „FCSB, gazdă în Ghencea doar peste cadavrele noastre. Nu fuzionăm niciodată cu ei”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
andrei_pepenel
andrei_pepenel  •  23 Noiembrie 2021, 16:59
Postat de ertyuiop pe 23 Noiembrie 2021, 15:03

csa talpan, clona fatata in 2017!

Ce faci subinginere siderurgist? Porecla asta de ertyuiop unde ai mai capatat-o Memica? Prin Micro sau Tiglina?

steaua.1986
steaua.1986  •  23 Noiembrie 2021, 15:06

crescuti de mici in spiritul Stelei sigur ne vor aduce satisfactii mai mari decat mercenari expirati luati liber de contract.

ertyuiop
ertyuiop  •  23 Noiembrie 2021, 15:03

csa talpan, clona fatata in 2017!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează