FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI - FC ARGEȘ 2-1

Academica Clinceni a promovat în Liga 1 // VIDEO Noi detalii despre legătura dintre Academica Clinceni și FCSB: „Ambele părți au avut ceva de câștigat. Jucătorii lor rămân la noi”

MM Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a fost prezent la meciul Academica Clinceni - FC Argeș 2-1, care a asigurat promovarea matematică a ilfovenilor +16   FOTO
MM Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a fost prezent la meciul Academica Clinceni - FC Argeș 2-1, care a asigurat promovarea matematică a ilfovenilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 21:41

Academica Clinceni a învins FC Argeș cu 2-1 și și-a asigurat promovarea matematică în Liga 1. După meci, Dumitru Dumitriu, 73 de ani, fost jucător și antrenor la Steaua, acum în anturajul Academicii Clinceni, a explicat legăturile dintre FCSB și echipa ilfoveană.

„Sunt nouă juniori de la FCSB la echipă. Jucătorii veniți de acolo și-au făcut treaba pentru noi. Haideți să înțelegem că ambele părți au avut ceva de câștigat. Jucătorii au jucat și au promovat, iar FCSB și-a antrenat jucătorii.

Cred că FCSB va lăsa acești jucători la noi și în sezonul viitor, dacă nu îi va putea folosi la prima echipă. Sunt băieți buni, dar nu cred că pot juca la FCSB, având în vedere că aproape toți sunt fotbaliști de atac și nimeni nu va risca să joace cu ei «necopți» în prima echipă”, a spus Dumitru Dumitriu.

Vlad Mihalcea, Cristian Dumitru, Robert Ion, Alexandru Nicola, Andrei Cristian, Ovidiu Horşia, Mihailov Mitrov, Ionuţ Dinu şi Salvatore Marrone sunt fotbaliștii împrumutați de FCSB la Academica Clinceni

Vezi și:

Academica Clinceni explică legătura cu FCSB: „Gigi Becali nu dă niciun ban, iar cu Vasile Geambazi avem o prietenie”

 

Dumitru Dumitriu a explicat apoi prezența steliștilor Valeriu Argăseală și Mihai Stoica în lojă, care s-au bucurat fără rețineri după golurile celor de la Clinceni. 

„Domnul Argăseală s-a bucurat pentru că a marcat Ovidiu Horșia, iar dânsul a fost cel care l-a adus în București. Academica Clinceni nu va juca pentru FCSB în Liga 1!”, a declarat „Țiți” Dumitriu, la TV Digi Sport. 

STELIȘTII AU CELEBRAT VICTORIA ÎN LOJĂ 

În tribunele stadionului din Clinceni s-au aflat și membri ai conducerii lui FCSB.

Alături de primarul din Clinceni și de președintele echipei, în tribună au fost Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, și Valeriu Argăseală, președintele vicecampioanei, plus Țiți Dumitriu, fost jucător și antrenor la Steaua (video mai sus).

academica clinceni fc arges promovare 15 +17 FOTO

Vezi și:

VIDEO+FOTO Academica Clinceni a promovat în Liga 1 » Imaginile bucuriei: cum au sărbătorit jucătorii momentul istoric

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
1195078783842427
Cantemir Mefa  •  25 Mai 2019, 20:17

Numai în țările bananiere se mai întâmplă aşa ceva, ca un club să aibă 2 echipe în acelaşi campionat! Burleaniada!

fairplayromania
fairplayromania  •  25 Mai 2019, 15:59
Postat de miki123 pe 25 Mai 2019, 09:22

Măi emilia.......de ce te agiți tu pt fc clinceni?! De nu stai tu cuminte in pipera, la poarta baciului tău, nea jigi, poate capeți o felie de brânză stricată?!? Măcar din bun simț numai comenta, în ce țară civilizată ai văzut tu ca un cioban să aibă 3-4 echipe in prima ligă???

FCSB+ FCAC = love ( fc academia clinceni) . Abia astept comentatorii sa pronunţe prescurtarea la Clinceni...fcac...

fairplayromania
fairplayromania  •  25 Mai 2019, 15:51
Postat de Razvan Claudiu pe 25 Mai 2019, 09:28

Si FCSB si Clinceni ar trebui retrogradate in Liga IV!

Impreună cu Astra si Botoşaniul....

Vezi toate comentariile (25)
Comentează