FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI - FC ARGEȘ 2-1

VIDEO+FOTO Academica Clinceni a promovat în Liga 1 » Imaginile bucuriei: cum au sărbătorit jucătorii momentul istoric

Academica Clinceni a promovat matematic în Liga 1  // FOTO: Cristi Preda +15   FOTO
Academica Clinceni a promovat matematic în Liga 1 // FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat vineri, 24 mai 2019 20:34

Academica Clinceni a învins FC Argeș cu 2-1, după un meci dramatic, câștigat în prelungiri, iar ilfovenii și-au asigurat astfel promovarea matematică în Liga 1. 

Fluierul final al partidei a fost unul izbăvitor pentru jucătorii Clinceniului, care s-au dezlănțuit și au început să se bucure împreună pentru victoria ce le asigură promovarea.

Fotbaliștii lui Ilie Poenaru s-au îmbrățișat minute în șir alături de apropiați, iar pe gazon și-a făcut apariția și Constantin Bigan, președintele clubului, care a luat parte la fiesta.

Cu toții s-au strâns în cercul de la centrul terenului și au scandat împreună câteva cântece de-ale galeriei, într-un ritual cu toți cei care au luat parte la promovarea istorică a echipei din comuna ilfoveană pe prima scenă din România.

 

 

academica clinceni 7 +16 FOTO

 

Apoi, jucătorii Academicii Clinceni au mutat petrecerea în parcare, unde au inițiat un foc de artificii, spre deliciul celor prezenți. 

 

 

4.957de locuitori are comuna Clinceni, fiind cea mai mică localitate care a avut vreodată echipă în Liga 1. Deținătoarea „recordului” era până acum Brăneștiul, cu 8.500 de locuitori.

Steliștii au celebrat victoria în lojă 

În tribunele stadionului din Clinceni s-au aflat și membri ai conducerii lui FCSB.

Alături de primarul din Clinceni și de președintele echipei, în tribună au fost Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, și Valeriu Argăseală, președintele vicecampioanei, plus Țiți Dumitriu, fost jucător și antrenor la Steaua.

 

Vezi și:

Academica Clinceni a promovat matematic în Liga 1! Golul victoriei a venit în prelungirile meciului cu FC Argeș

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (62)
enigmaticul
enigmaticul  •  25 Mai 2019, 09:14

Cu echipe din acestea gen Clinceni, Chiajna, Voluntari, Avântul-Prăbușirea etc. Cu siguranță fotbalul românesc va progresa pe noi culmi......

tinn_2
tinn_2  •  25 Mai 2019, 00:30
Postat de poison pe 24 Mai 2019, 22:26

Păi asta am spus și eu. FC FCSB o să dispară ca urmare a necalificarii în grupele EL și a procesului vs STEAUA. Cu Gigi și ai săi ne vom întâlni la Clinceni. Deja presa e pregătită. GSP-ul va scrie doar de Clinceni de azi inainte...

prostiile alea le spui de 3 ani, chiar esti asa de prost sa nu-ti dai seama ce papagai esti? sau merita zama chioara de la stapani? sa fii ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tinn_2
tinn_2  •  25 Mai 2019, 00:25
Postat de marcelclujnapoca pe 24 Mai 2019, 23:08

Dudelange e o bucurie pentru unii :)))))))) Dar eu zic ca e tot de la baturile lui Becalii si de la valizele lui ! Dar vine el BUnica la CLinceni :))))))

dudelangeala ce-ati luat-o e rusinea rusinilor. cam ala-i nivelu vost fara arbitrii si jucatori "vorbiti"

Vezi toate comentariile (62)
Comentează