FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - OȚELUL

FOTO Raid al angajaților MAI în baza Armatei » Adevărat arsenal confiscat din Ghencea, înainte de CSA Steaua - Oțelul!

Arsenal descoperit îăn incinta stadionului Steaua înainte de Steaua-Oțelul Galați
Arsenal descoperit îăn incinta stadionului Steaua înainte de Steaua-Oțelul Galați

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2022 16:06 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 16:21

Steaua București joacă astăzi, de la ora 17:00, pe teren propriu, împotriva Oțelului Galați, în runda cu numărul 11 din Liga 2.

  • Partida este liveTEXT pe GSP.ro și transmisă la TV pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Jandarmii au descoperit un arsenal de materiale pirotehnice în interiorul stadionului. Forțele de ordine din cadrul MAI au emis un comunicat în care au anunțat că vor fi dispuse măsuri speciale de control asupra tuturor persoanelor care vor intra în incinta arenei aflate în unitatea militară care aparține MApN. 

+2 FOTO

Comunicat al Jandarmeriei Române: „Au fost depistate mai multe materiale pirotehnice ascunse în stadion”

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele CSA STEAUA BUCUREȘTI și ASC OȚELUL GALAȚI, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:
În jurul orei 13:00, pe timpul controlului specific al arenei sportive, au fost depistate mai multe materiale pirotehnice ascunse în stadion, acestea fiind ridicate în vederea confiscării și întocmirii actelelor necesare începerii cercetărilor.

Pe această cale, atragem atenția tuturor participanților la evenimentul sportiv asupra faptului că aceste acțiuni constituie fapte de natură penală și sunt pedepsite ca atare de cadrul normativ în vigoare.

Din aceste motive, pentru prevenirea producerii unor incidente de securitate, Jandarmeria Capitalei evidențiază din nou ca pentru acest meci de fotbal au fost dispuse măsuri speciale de control asupra tuturor persoanelor și autovehiculelor care vor intra in incinta arenei sportive.

-comunicat Jandarmeria Română

Echipa de start în CSA Steaua - Oțelul:

CSA Steaua: Dincă - Oroian, Gugu, Sabău, Ilie - Ad.Popa, Bărbulescu, Enceanu, Gheorghe - Chipriliu, Chunchukov 
Rezerve: Iancu, Sima, Mihăescu, Calestru, Balgiu, Bustea, L. Corbu, Trică, Pacionel 
Antrenor: Daniel Oprița

Oțelul: Dur-Bozoancă - Rus, Yabre, Azinovic, Panait - Cisotti, Neagu, Gorovei - Mițoi, Cîrjan, Nica
Rezerve: Pop, Farcaș, Bokhashvili, Maxim, Bersiha, Jardan, Adăscăliței, Markovic, Sîrghi 
Antrenor: Dorinel Munteanu

Vezi AICI desfășurarea meciului CSA Steaua - Oțelul

Citește și:

Cu cine se luptă Croitoru pentru postul de „principal” al echipei din Liga 1 » Plan fantezist al sponsorului
ANTRENORI
Cu cine se luptă Croitoru pentru postul de „principal” al echipei din Liga 1 » Plan fantezist al sponsorului

Victor Pițurcă exclude varianta de a lucra din nou cu dușmanul Mititelu: „I-am zis: «Nu ai niciun jucător bun!»”

Patronul de club pe care Mircea Sandu îl vrea șef la FRF: „Nu cred că l-au băgat Serviciile. De un astfel de om e nevoie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
tictictic
tictictic  •  25 Octombrie 2022, 21:19
Postat de tovarasul_viorel_p pe 25 Octombrie 2022, 17:42

Este revoltator cum un individ folosind texte antedecembriste '89,un admirator declarat al unui individ cunoscut cu antecedente penale si condamnat pentru fapte de coruptie( valize,terenuri), iar mai nou beneficiar de venituri necuvenite din bani publici(despagubire ANRP) incita si aduce fara rusine ofense si jigniri unor oameni, cluburi de fotbal si institutii ale statului,aceste afirmatii denigratoare fiindu-i ingaduite nejustificat de moderatori in comentariile lui provocatoare si mai ales jignitoare. Pacat ca acest lucru se intampla intr-o tara care se vrea democrata de mai bine de 30 de ani si care este membra UE si NATO unde cei care comit tot felul de nelegiuiri sunt admirati in detrimentul oamenilor cinstiti.Dezgustator si de neacceptat!

Revoltator este ca intr-0 unitate militara a Armatei Romane, membra NATO, poate intra oricine de pe strada cu bombe, fumigene, materiale pirotehnice si alt arsenal de natura asta, ca la el acasa, fara sa-l intrebe nimeni de sanatate!!! Pe cand si pistoale sau arme letale? :))) Talpan ce zice??? Dar Dincu??? Dar comandantul unitatii militare CSA???

Hcm27
Hcm27  •  25 Octombrie 2022, 19:11

Mă,voi ăștia de la Jandarmerie,nu ați știut ca azi e ziua Armatei Romane?Le-ati stricat surpriza CSAiștilor de ziua lor.Nu ați avut ce face!

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  25 Octombrie 2022, 18:42
Postat de rav410wrc pe 25 Octombrie 2022, 16:51

Cazarma UM 02301 CSA "Las Fierbinti" Regal Bucuresti :))))

S-ar putea la anul sa jucati cu ei daca nu primesc drept de promovare,chindia va sufla in ceafa la un punct iar u cluj la doua.o bataie sa mai luati iar chindia si u sa castige ca intrati pe loc direct retrogradabil si apoi sa te vad cat de zambaret mai esti,zecesebistule vopsit in aradean.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează