FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DINAMO

Adi Popa, noi „săgeți” către Dinamo: „E o surpriză că e în play-off, credeam că nu termină sezonul”

Adi Popa/ foto: Imago Images
Adi Popa/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 16:17 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 17:52

Adrian Popa (34 de ani), extrema de la CSA Steaua, a prefațat meciul cu Dinamo, din etapa #4 a play-off-ului Ligii 2.

  • CSA Steaua - Dinamo are loc marți, de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Adi Popa i-a ironizat din nou pe „câini”, după ce la începutul săptămânii avusese o replică acidă pentru Ovidiu Burcă, tehnicianul lui Dinamo, care spusese că pentru el FCSB este Steaua.

Vasile Dîncu, prima reacție după ce a propus modificarea Legii Sportului în favoarea Stelei: „Aducem egalitatea în Liga 1! Ajutăm sportul, e anormal să aibă voie doar primăriile”
CSA STEAUA
Vasile Dîncu, prima reacție după ce a propus modificarea Legii Sportului în favoarea Stelei: „Aducem egalitatea în Liga 1! Ajutăm sportul, e anormal să aibă voie doar primăriile”

Adi Popa: „Dinamo e favorită, dar e o surpriză, nu mă așteptam să termine sezonul”

„O să fie un meci foarte disputat, într-o atmosferă foarte frumoasă. Vă dați seama că ne dorim să câștigăm. Nu e diferență mare față de vremea când jucam la FCSB. Bine, ei pe atunci aveau obiectiv salvarea de la retrogradare. Nu prea ne-am întâlnit în play-off. 

Dacă ne uităm la ce s-a întâmplat și la meciul din sezonul regulat, cred că atmosfera a fost cu mult peste partidele din Liga 1. Am înțeles că s-au vândut peste 15.000 de bilete. Nu au cum să fie mai mulți dinamoviștii. Sperăm să se epuizeze toate biletele”, a declarat Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Dacă judecăm după ultimele rezultate trebuie să fim corecți și să admitem că Dinamo e favorită. Am avut niște sincope, iar ei vin pe un fond bun. Sincer, eu nu mă așteptam ca ei să ajungă în iarnă din motive financiare. E o surpriză că au ajuns în play-off și că vor să se bată la promovare. Credeam că nu termină sezonul.
Adrian Popa

VIDEO. Ovidiu Burcă, despre promovarea celor de la CSA Steaua: „Mi-e greu să cred că vor promova din acest an”

Citește și alte știri despre CSA Steaua:

Noi informații: „Cine pierde din cauza Stelei va merge la TAS!”

Rapidiștii s-au „aprins” după proiectul de lege pentru Steaua: „E aberant! Ne întoarcem în comunism. Să intervină FRF și LPF”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno807
creeperno807  •  14 Aprilie 2023, 22:39

Macar recunoaste ca Dinamo este favorita

Zazu
Zazu  •  14 Aprilie 2023, 21:16

Cine mai credea că pompa mai e jucător de fotbal? ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  14 Aprilie 2023, 18:40

Adi, sunt șanse mari să nu mai jucați împotriva lui Dinamo în următorii 10 ani, în cazul în care promovează în Liga 1 - chiar îi așteptăm pe câini în prima ligă. Mulțumim pentru tot ce ai făcut la Steaua! După ce toate lucrurile se vor liniști, steliștii (fanii Stelei din Liga 1) te vor ierta că ai întors spatele adevăratei echipe Steaua. Ne pare rău că acum joci la CSA. Poate mai prinzi un contract în Liga 1 să ai șansa să joci împotriva Stelei. Succes în meciul cu Dinamo și în viață!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează