FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - CSA STEAUA 3-2

Adi Popa, nervos după înfrângerea suferită de CSA Steaua: „E lipsă de respect din partea FRF!” + „Ne este rușine de cum am arătat în prima repriză”

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 22:40 / Actualizat joi, 30 martie 2023 23:09

În etapa a doua din play-off-ul Ligii 2, CSA Steaua a pierdut pe terenul Oțelului Galați, 2-3, după 0-3 la pauză. 

La interviul de la finalul meciului, Adi Popa, mijlocașul de bandă al „militarilor”, a fost extrem de dezamăgit din cauza jocului echipei sale. În plus, a criticat și Federația Română de Fotbal pentru că a programat meciul la o distanță prea scurtă față de meciurile naționalelor de juniori, acolo unde CSA Steaua a avut mai mulți dintre jucători.

Își dă demisia? Oprița: „Nu mai vreau să fiu umilit! Le-am spus jucătorilor că în condițiile astea nu rămân!”
Oțelul - CSA Steaua 3-2
Își dă demisia? Oprița: „Nu mai vreau să fiu umilit! Le-am spus jucătorilor că în condițiile astea nu rămân!”

Adi Popa, nervos după Oțelul - CSA Steaua

„La cum am jucat în prima repriză, îmi găsesc cu greu cuvintele. Ne este rușine de cum am arătat în prima repriză. Ne pare rău de suporterii care au făcut deplasarea aici pentru a ne susține.

Fotbalul ne-a pedepsit pentru lejeritatea cu care am jucat în prima repriză. Dar au fost foarte mulți factori. Oțelul a câștigat pe naivitatea noastră din prima repriză. A jucat ce știe, a fragmentat jocul.

Nu mi se pare normal cum s-a făcut programarea. E lipsă de respect față de jucătorii care au reprezentat țara la loturile naționale. Au venit după 8 ore pe drum și au ajuns miercuri la 22:00. Se știe ce probleme sunt cu jucătorii pentru regulile under. Noi, timp de două săptămâni, nu ne-am putut baza pe ei. 

Atanas Trică a simțit și el ceva probleme azi. A ajuns aseară, nu a făcut niciun antrenament și a jucat azi. Bodișteanu a ajuns marți, dar ceilalți au venit joi seara. Consider că se punea amâna meciul cu o zi. E vorba de respect față de ei. Sunt niște copii. Le punem sănătatea în pericol”, a spus Adi Popa la DigiSport.

Eu am spus de la început. Noi avem prime pentru locurile 1 sau 2. Chiar dacă nu promovăm. Sunt bonusuri de performanță. Noi trebuie să ne facem treaba și să fim pe locurile 1 sau 2. Nu vom arbitra nicio luptă pentru promovare. Vom juca pentru a câștiga fiecare meci. 

- Adi Popa

Citește și:

„FCSB niciodată în Ghencea! Să-l văd pe Burleanu că ne interzice promovarea!” » Urletele în direct ale lui Talpan au șocat-o pe Ioana Cosma: „Mă speriați, o să vi se facă rău”

Dinamo primește 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua » Cât va costa unul + Ironia PCH pentru rivală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
Hcm27
Hcm27  •  31 Martie 2023, 19:48
Postat de Branzaiute11 pe 31 Martie 2023, 18:57

Sunteti multi asa?

Numără și o sa vezi.Sau nu știi?

Branzaiute11
Branzaiute11  •  31 Martie 2023, 18:57
Postat de Hcm27 pe 31 Martie 2023, 10:55

Cred ca ai auzit de omonime=cuvinte cu aceeași forma și înțeles diferit

Sunteti multi asa?

steauaefcsb
steauaefcsb  •  31 Martie 2023, 13:36
Postat de Catalynn__.. pe 31 Martie 2023, 10:05

Va sa zică, daca la tine in buletin scrie Vasile, ești de fapt Gheorghe!? Am mai zis, tu esti precum un copil care afla după 20 de ani ca e adoptat si pur si simplu refuza sa accepte realitatea. E firesc sa îți iubești părinții adoptivi (doar ca in cazul de fata au fost niște infractori abuzivi), e la fel de firesc sa ii urăști pe cei care te-au lepădat, dar oricât ai refuza tu sa accepți ca ești un Popescu și nu un Ionescu, ADNul te da de gol! Mai mult, toți din jurul tău acum fac mișto de tine și te arata cu degetul, ce sa faci!? NCF, lumea e rea! :-)))

Daca te cheama Gheorghe si-ti schimbi numele in Ion,tot tu esti si poti sa-ti schimbi numele si in Vasile! Un fel de Asa Bucuresti.....Steaua.....Fcsb! Echipa e tot aia,numele se schimba,mai ales in Romania,unde generalii mizerabili sunt cei mai mari hoti si tepari!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează