FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DINAMO

Dinamo primește 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua » Cât va costa unul + Ironia PCH pentru rivală

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 18:10 / Actualizat joi, 30 martie 2023 18:26

Fanii lui Dinamo se pregătesc pentru derby-ul cu CSA Steaua, care va avea loc luni, 17 aprilie, de la ora 18:00.

Într-un mesaj publicat pe contul de Facebook, Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că fanii lui Dinamo au început mobilizarea pentru partida cu rivala din play-off-ul Ligii 2.

Surpriză! Ei sunt cei care se opun noului plan de organizare de la Dinamo: fac toate demersurile legale pentru a-l respinge
DINAMO
Surpriză! Ei sunt cei care se opun noului plan de organizare de la Dinamo: fac toate demersurile legale pentru a-l respinge

Dinamo, 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua

„Câinii” anunță că vor avea dreptul la 5.000 de bilete, din cele 31.000, cât are stadionul Ghencea.  „Avem 5000 de bilete pentru meciul din Ghencea, iar acesta se va juca la ora 18:00, luni, 17 aprilie. Un bilet costă 15 lei”, se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan.

PCH, ironie către CSA Steaua

În comunicat, ultrașii „câinilor” amintesc de victoria lui Dinamo în Ghencea, 4-2, în 2007, și sunt încrezători că echipa lui Ovidiu Burcă va obține o nouă victorie.

Nu există deplasare care să ne trezească amintiri mai plăcute decât cele de pe Ghencea. Indiferent de scor, meciurile jucate pe Ghencea începeau mereu cu cel puțin 2 săptămâni înainte de fluierul de start. Ne imaginam deja mii de câini în corteo, luând cu asalt cartierul Militari până spre cel mai ostil teritoriu din tot Bucureștiul față de «câini». 

Nopți petrecute la vopsit de coregrafie, măsurători, mirosuri de vopsea și alte sacrificii deveneau din ce în ce mai ușoare atunci când știam că vom fi la ei acasă, iar ei nu vor avea noroc. Când credeam că toate astea s-au oprit și că niciun meci cu ei (oricare-ar fi) nu va mai fi la fel, iată-ne din nou pregătiți. Doar că de data asta vom fi mulți, vom fi 5000 și vom merge la ei din nou în sărbătoarea care le provoacă una dintre cele mai negre amintiri. 

În a doua zi de Paște, ne vom strânge toți ca într-o mare familie și vom merge din nou la ei pentru a le aduce aminte că suntem în continuare aici, doar că pe banii noștri și pe eforturile proprii. Ne vom aminti de acel Paște din 2007 când le-am provocat o suferință de nedescris, când lumea se pregătea să ia Lumina, iar noi le-o stingeam. 

De data asta, ei vor avea lumina aprinsă, dar a noastră va fi mai puternică pentru că a noastră vine din eforturile pe care le-am depus din suflet și nu le-a făcut vreun minister pentru noi. Așadar, câinilor, în a doua zi de Paște va fi despre o deplasare istorică. Avem 5000 de bilete pentru meciul din Ghencea, iar acesta se va juca la ora 18:00, luni, 17 aprilie. Un bilet costă 15 lei. Nu există scuze pentru care să nu ne prezentăm într-un număr uriaș pentru ceea ce va fi, poate, cea mai frumoasă deplasare și cea mai frumoasă amintire din Liga 2, despre care sperăm să rămână amintire.

- comunicat PCH

VIDEO Valentin Lazăr, despre experiența cu Mircea Rednic ca antrenor: „M-a trimis la conferința de presă, iar în ziua meciului, m-a scos din lot”

Citește și: 

„Spun ceva care doare” » George Simion: „Felul în care a fost terminat Dinamo are legătura cu mafia și interesele imobiliare”

Buldozerele au intrat astăzi pe legendara arenă a României: „Mulțumim pentru toate amintirile”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
valentindragobete
valentindragobete  •  31 Martie 2023, 09:40
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 30 Martie 2023, 23:00

10-0 a luat FC FCSB de la Silkeborg în Intertoto. Dinamo a remizat cu Steaua București în sezonul regulat. Vedem ce va face acum în Play Off, în special în meciul din Ghencea. Va fi primul Steaua București vs Dinamo București pe Ghencea după mai bine de 20 de ani.

Va fi primul da' in B deci nu va fi !

forumer.47
forumer.47  •  31 Martie 2023, 01:46

Mai bine decat sa-si aminteasca de un meci cu Zecesebeaua de nu stiu cand, si-ar aminti meciul cu STEAUA de anul trecut, cand aia de care radeau, Chipirliu si Pacionel, i-au pus cu botul pe labe.

istet10
istet10  •  30 Martie 2023, 23:02
Postat de creeperno807 pe 30 Martie 2023, 22:34

O sa fie mai multi oaspeti decat gazde!

Voi jucati si cu arbitrii si atunci e cum spui:)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează