FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV „Spun ceva care doare” » George Simion: „Felul în care a fost terminat Dinamo are legătura cu mafia și interesele imobiliare”

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2023 20:45 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 21:46

Deputatul George Simion, președintele partidului AUR, vorbește deschis la „Prietenii lui Ovidiu” despre implicarea Ungariei în sportul de la noi și îi atacă pe politicienii români că permit prea multe acțiuni venite dinspre Budapesta ♦ Acesta comentează și decizia vecinilor maghiari de a afișa harta „Ungariei Marii” la meciurile echipei naționale

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Domnule Simion, ce părere aveți despre banii veniți din Ungaria pentru echipe din România?
- Cu riscul de a-i supăra pe unii și de a-mi atrage comentarii ca "Putinistul de Simion", eu fiind cel mai rusofob președinte de partid în momentul de față!, o să spun acum o afirmație care doare. Națiunea maghiară are conducători în acest moment, națiunea maghiară este condusă ca o națiune demnă.

- Credeți că...?
- O secundă! Faptul că ne atacă pe noi, faptul că nu toate ieșirile lui Viktor Orban sunt benefice, e pentru că Bucureștiul permite mult prea mult. Politica de susținere a sportului dusă de Budapesta este lăudabilă. Guvernul de la București ar trebui să facă mult mai multe! Eu nu prea văd diferențe la clasa politică ce ne-a condus din '90 până acum... În atitudinea generală față de sport, învățământ, sănătate. Un popor mai sărac în resurse, cum este cel maghiar, își permite să investească în sport!

„Nu am ce să-i reproșez lui Viktor Orban”

- Mai sărac față de noi.
- Noi avem resurse, suntem una dintre țările cele mai bogate din Europa, dar nu vrem! Avem un blocaj psihic și la nivelul clasei conducătoare care e aceeași în ultimii 30 de ani. Din acest punct de vedere, nu am ce să-i reproșez lui Viktor Orban.

- De ce sportul nu este o prioritate pentru România?
- Pentru că nu se vrea! Nu aduce voturi!

„Felul în care a fost terminat Dinamo are legătura cu mafia și interesele imobiliare”

- Ăsta credeți că este adevăratul motiv?
- Dacă mai avem o calificare sau o medalie, imediat se duce politrucul să se pozeze lângă campioni. D-asta mi-a plăcut mult reacție Anei Maria Brânză la adresa ministrului sportului, indiferent de numele lui.

- Dar am putea face mai multe.
- Evident, dar în acest moment infrastructura sportivă este o țintă pentru diferite sfere de influență, inclusiv pentru mafia imobiliară. Foarte multe baze sportive au fost demolate.

- Ceea ce este ilegal!
- Și am o bănuială, trebuie s-o verific, dar cred că și felul în care a fost terminat Dinamo are legătura cu mafia și interesele imobiliare existente într-o zonă centrală a Bucureștiului.

- Iar situația steagurilor "Ungariei Mari"?
- Provocări șovine! S-a dovedit faptul că Federația maghiară minte. O instituție anacronică preocupată de altceva decât de fenomenul fotbalistic. Cred că ar trebui să-și vadă de soarta fotbalului din Ungaria, de Ferencvaros, Ujpest, Debrecen și echipele lor de acolo. Să lase revendicările teritoriale pentru că Ardealul a fost, este și va fi românesc!

CITEȘTE ȘI:

Cornel Dinu, discurs acid în cazul „Ungaria Mare”: „Ei sunt un popor migrator şi, ca orice popor migrator, care nu are nicio treabă cu pământul, are tupeul să vrea să rămână acolo”
CAZUL „UNGARIA MARE”
Cornel Dinu, discurs acid în cazul „Ungaria Mare”: „Ei sunt un popor migrator şi, ca orice popor migrator, care nu are nicio treabă cu pământul, are tupeul să vrea să rămână acolo”
Federația Maghiară nu mai ține cont de UEFA: „Permitem steagurile cu Ungaria Mare! Este decizia noastră” + Atac dur la FRF: „Nu e de competența voastră!”
UNGARIA
Federația Maghiară nu mai ține cont de UEFA: „Permitem steagurile cu Ungaria Mare! Este decizia noastră” + Atac dur la FRF: „Nu e de competența voastră!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
istet10
istet10  •  30 Martie 2023, 21:45
Postat de catalin.palcu pe 30 Martie 2023, 09:11

Nu vad ce ar avea mafia imobiliara cu Dinamo. Si daca FC Dinamo dispare, parcul sportiv apartine de CS Dinamo, in speta de MI si nu poate fi daramat sau instrainat

Cam asa. Dar exista si un sambure de adevar. Se gandeau la un schimb de terenuri.

1cesare
1cesare  •  30 Martie 2023, 17:46
Postat de boierasul pe 30 Martie 2023, 05:44

Dacă Ciucă este iepure.....cam grăsuț iepurașul)))

iepurele e simion ... ciucă dacă ajunge în 'finală' va fi următorul președinte și "povestea cu ***" continuă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jakabmarton
jakabmarton  •  30 Martie 2023, 10:07

În cea a ce privește sportul de acord cu acest personaj!!! Dar as avea o întrebare! Ce părere are despre gesturile exact ca și ale ungurilor făcute de partea română!!! Să lăsăm deoparte explicația că ei au fost primi!! Căci atât timp cât etalăm același comportament nu prea mai contează!!! Dezacordul etalat într-un mod civilizat însă este de înțeles și acceptat!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează