FOTBAL  »  LIGA 2  »  CRAIOVA - RAPID 5-0

Adrian Iencsi, discurs straniu după 0-5 cu Craiova: „Mă bucur pentru băieții mei” + Dezlănțuit la adresa arbitrilor: „I-am spus asta la final”

Adrian Iencsi, supărat pe arbitraj
Adrian Iencsi, supărat pe arbitraj

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 22:06 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 23:10

FC U Craiova 1948 a trecut de Rapid, scor 5-0, în runda cu numărul 7 din Liga 2. Nicolo Napoli (58 de ani) speră să ducă echipa în prima ligă la finalul sezonului. De cealaltă parte, omologul Adrian Iencsi (45 de ani) a fost supărat pe arbitraj.

„Felicit băieții, au făcut un meci foarte bun. Am meritat să câștigăm acest meci. Nu mă interesează pe mine contestatarii. Eu vreau să ajungem în Liga 1 cu Craiova noastră, unde este locul nostru. Toate meciurile sunt dificile, toate echipele vor să câștige. Noi vrem să păstrăm nivelul meci de meci”, a declarat Nicolo Napoli la „Digi Sport Special”.

Adrian Iencsi acuză arbitrajul

„Îi felicit pe cei de la Craiova. Eu consider că echipa mea a avut atitudine, am avut inițiativă, o posesie mult superioară. O fază fixă a făcut diferența, au marcat rapid. Probabil băieții mei au fost destul de bulversați. Chiar și după 1-0 am avut inițiativa, apoi a venit golul 2. Mă bucur pentru băieții mei că au încercat tot timpul să revină, chiar și după 3-0. Au menținut ritmul și după 5-0. E dureros când suntem învinși cu un asemenea rezultat. 

Aș vrea să specific un lucru foarte important. Am vrut să spun de ceva vreme. Nu am vrut să vorbesc de arbitraj, dar scorul a fost influențat și de prestația lor. Chiar dacă nu au fost greșeli foarte clare, dar maniera nu a fost una foarte corectă. Începând de la meciul cu Turris, când am avut un penalty clar, apoi am avut henț în careu la Recea, puteam să facem 2-0. La 3-2 acasă, cu Chiajna, am avut penalty clar la Fica. Nu s-a dat”, a răbufnit Iencsi după meci. 

Domnul arbitru ne-a spus la finalul jocului că merităm să promovăm. Eu i-am spus că la felul în care arbitrează, nu avem nicio șansă. 
- Adrian Iencsi, antrenor Rapid

Clasament Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Fanii și-au făcut de cap la meciul dintre FC U Craiova 1948 și Rapid! Intervenție în forță a jandarmilor

FRF a exclus-o din Liga 2, dar va juca în continuare după programul stabilit! Situație incredibilă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
deusdat
deusdat  •  11 Octombrie 2020, 15:32

Când schimbi jumătate din echipă de la o săptămână la alta și titularizezi gloabe bătrâne ca Nastos, Costin, Bălan ce așteptări poți să ai? Suporterii au ce merită: au poftit jucători "de Liga 1", asta au.

respect2014
respect2014  •  11 Octombrie 2020, 11:24

"Eu consider că echipa mea a avut atitudine, am avut inițiativă, o posesie mult superioară. O fază fixă a făcut diferența, au marcat rapid. Probabil băieții mei au fost destul de bulversați. Chiar și după 1-0 am avut inițiativa, apoi a venit golul 2. Mă bucur pentru băieții mei că au încercat tot timpul să revină, chiar și după 3-0. Au menținut ritmul și după 5-0." + Arbitru a tras cu Craiova. La 5-0! Declaratii de antrenor roman. Daca nu dadeau 5 goluri se termina 0-0! :)))) Bai baiatule...ca in bancurile cu prosti. :)))))))))

craiovenis
craiovenis  •  11 Octombrie 2020, 08:29

Sa inteleg ca asta e antrenor la colorati? Oare ce meci o fi vazut?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează