FOTBAL  »  LIGA 2  »  EXCLUDERE

UPDATE FRF a exclus-o din Liga 2, dar va juca în continuare după programul stabilit! Situație incredibilă

Pandurii Tg. Jiu a fost exclusă din Liga 2. Decizia anunțată de FRF este una definitivă și executorie în România, dar poate fi atacată la TAS.
Pandurii Tg. Jiu a fost exclusă din Liga 2. Decizia anunțată de FRF este una definitivă și executorie în România, dar poate fi atacată la TAS.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 22:10 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 22:16

Pandurii Tg. Jiu a fost exclusă din Liga 2. Decizia anunțată de FRF este una definitivă și executorie în România, dar a fost atacată la TAS.

UPDATE

Pandurii Târgu Jiu s-a adresat Tribunalului Sportiv de la Lausanne. Până la venirea unei decizii, clubul gorjean va disputa meciurile din Liga 2 după programul stabilit. Duminică, ei ar trebui să primească vizita celor de la Farul Constanța.

FRF a exclus Pandurii Tg. Jiu din Liga 2

Pandurii Tg. Jiu nu ar fi trebuit să ia startul în actuala ediție din Liga 2. FRF a exclus-o inițial din cauza unor datorii către „angajați relevanți”. Clubul gorjean a făcut recurs la acea decizie, a obținut o derogare provizorie, dar astăzi a primit lovitura decisivă. 

Liga 2 va rămâne cu doar 20 de formații, dacă TAS nu va întoarce decizia. Pandurii are termen 10 zile, începând de astăzi, să meargă la Lausanne.

Pandurii, datorii de peste 2 milioane de euro

Pandurii Tg. Jiu, club aflat în insolvență, primise în această vară o gură de oxigen. Fostul internațional Adrian Ilie a adus un investitor puternic, din Spania, care virase deja o primă tranșă de bani în contul clubului. Detalii AICI!

Conform lui Marin Condescu, președintele clubului, Pandurii avea datorii de 2,1 milioane de euro la startul sezonului, dintre care 1,5 milioane de euro către jucători cu care nu reușise să ajungă la o înțelegere pe cale amiabilă.

Se schimbă clasamentul în Liga 2

Rezultatele celor de la Pandurii Tg. Jiu din startul acestui sezon vor fi anulate. Gorjenii pierduseră pe linie și erau ultimii în clasament. În urma deciziei, Rapid, Turris, Concordia, CS Mioveni și U Cluj vor pierde cele 3 puncte obținute.

Cum arăta clasamentul în Liga 2 înaintea deciziei de astăzi (echipela mai sus menționate pierd 3 puncte): 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

VIDEO Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, dezvăluie condițiile în care Rapid va mai primi finanțare: „Dacă clubul va face asta, noi vom plăti”

Liga 2 » S-a încheiat etapa cu numărul 6! Rezultate integrale, marcatori + clasamentul actualizat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
hasta_la_vista
hasta_la_vista  •  09 Octombrie 2020, 08:32

Si asa era bizar cu 21 de echipe! Afara cu Prapaditii Tg Jiu!!

foxi
foxi  •  08 Octombrie 2020, 23:22
Postat de Ion Popescu pe 08 Octombrie 2020, 22:42

Curios cum un club care a vandut o tona de jucatori pe bani grei a ajuns la capatul funiei. Tot asa cum e curios cum un prapadit de inginer de mina, lider sindical, a ajuns milionar in euro. O fi vreo legatura? Nu stiu, dar nu e treaba mea, iar astia care trebuie sa stie n-au treaba cu nimic. O sa vina clona lui Sarcina, "Viitorul", un patron care si-a bagat firma in insolventa de vreo 5 ani, are miliarde de dat angajatilor si statului, dar el are bani de fotbal. Mai misto de atat se poate?

Condescu n-a fost niciodata inginer de mina!A fost un simplu electrician cu activitate sindicala!Un fraierica!S-a adaptat din mers!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează