FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA SLOBOZIA - STEAUA 1-0

Adrian Mihalcea a bătut Steaua, apoi a ironizat-o: „Echipa cu care duceam eu lupte e în prima divizie, formată și patronată de Gigi Becali”

Adrian Mihalcea / Sursă foto: Facebook@ Unirea Slobozia
Adrian Mihalcea / Sursă foto: Facebook@ Unirea Slobozia

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 15:15 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 15:52

După ce a învins-o pe Steaua în capul de afiș al etapei, Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, a făcut o remarcă înțepătoare la adresa clubului „militar”. Ialomițenii s-au impus cu 1-0 și au adâncit criza roș-albaștrilor.

Un dinamovist pursânge, inconfundabil în echipa lui Dinamo de la începutul anilor 2000, Adrian Mihalcea a fost întrebat de reporteri, la finalul meciului, dacă bucuria victoriei se dublează, cumva, ținând cont că a fost reușită în fața Stelei, cândva marea lui rivală. 

Suporterii Stelei au tăbărât pe Raul Rusescu: „Ai jucat la un FAKE care a purtat ilegal acest nume! Destul de simplu, nu?”
FCSB VS. STEAUA
Suporterii Stelei au tăbărât pe Raul Rusescu: „Ai jucat la un FAKE care a purtat ilegal acest nume! Destul de simplu, nu?”

Adrian Mihalcea, fără menajamente: „Steaua cu care aveam eu lupte este în prima divizie”

Răspunsul tehnicianului de 47 de ani nu le va pica bine susținătorilor Stelei din Liga 2: 

„N-aș vrea să fiu răutăcios, dar Steaua, cu care eu jucam și aveam luptele acelea crâncene este în prima divizie (n.r. - face referire la clubul din Liga 1). 

Bine, se poate interpreta, dar eu consider că Gigi Becali a format și patronează echipa Steaua”, a afirmat Mihalcea, potrivit digisport.ro

Adrian Mihalcea a bătut Steaua, apoi a ironizat-o: „Echipa cu care duceam eu lupte e în prima divizie, formată și patronată de Gigi Becali”
Adrian Mihalcea, într-un Derby de România din urmă cu 20 de ani, tachinându-se cu Rădoi și Ogăraru / Sursă foto: Arhivă GSP

CSA Steaua a „capitulat” la Slobozia

Steaua a mers la Slobozia cu speranța că va reduce diferența față de primul loc, una de 9 puncte înaintea partidei, însă nu a putut răpune trupa lui Adi Mihalcea, care și-a adjudecat victoria la limită, 1-0. 

În prima parte, gazdele au avut marile ocazii, dar portarul Frânculescu s-a opus în momentele-cheie. Introducerea lui Serges Ekollo în partea a doua s-a dovedit una inspirată din partea lui Mihalcea. 

Mijlocașul camerunez a înscris unicul gol al partidei în minutul 68, din fața porții, după ce le dăduse emoții „militarilor” și cu 6 minute în urmă, atunci când Frânculescu îi blocase șutul din unghi.

Se pare că Slobozia îmi priește, este al treilea mandat, lumea mă lasă să-mi fac meseria, am liniște, am stabilitate, am susținere și mă preocupă doar acest lucru.

Obiectivul este play-off-ul. Noi ne axăm pe play-off. După, este cu totul și cu totul alt campionat. Momentan suferim, nu avem un lot foarte numeros. Și astăzi am improvizat

- Adrian Mihalcea, antrenor Unirea Slobozia

Cu cele 3 puncte obținute astăzi, Unirea a ajuns la un total de 24, dublu față de CSA Steaua, rămasă pe locul 12!

Reșița, Alexandria, Șelimbăr, Corvinul, Steaua, Tunari, Slatina și Dumbrăvița nu au drept de promovare în Liga 1, fiind cluburi de drept public.

VIDEO Luat la întrebări de jurnaliști, Marian Aliuță și-a expus punctul de vedere: „Steaua este în Liga 1!”

Citește și alte știri de actualitate:

Suporterii Stelei au tăbărât pe Raul Rusescu: „Ai jucat la un FAKE care a purtat ilegal acest nume! Destul de simplu, nu?”

Etapa 10 din Liga 2 » Liderul Unirea Slobozia o învinge pe CSA Steaua în capul de afiș al zilei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
forumeer
forumeer  •  24 Octombrie 2023, 15:54

Da, Jiji a format Steaua, in 1947 era pe postul lui Lascar si dadea ordinul infiintarii. Prost e Mihalcea, nu degeaba are porecla pe care o are. De fapt, are dreptate, a format o echipa (nu Steaua) in 2003, o echipa nou-infiintata ce azi se numeste FC Fcsb.

francescoli1974
francescoli1974  •  23 Octombrie 2023, 19:59

S-au activat Martorii lui Gigi,nu-i mai poți opri,ireal!Mihalcea, acum ai timp de ironii,la Buzău ce ai făcut în afară de a le manca banii?Ti-ai găsit liniștea la Slobozia, pe bune?!

lianezahariao7
lianezahariao7  •  22 Octombrie 2023, 13:54

Clona talpanista,are pretentia ca este görioasa Steaua!Vai de capül vostru,de clonisti care ati fost infintati in 2o17,in liga a 4.a (sateasca),iar acum va sbateti pe locul 12 in L 2!Sunteti o rusine de echipa ,care faceti de ras un nume *** de niste judecatori care habar n-au de STATUTUL FRF !La nevoie,vom merge la TAS,este unicul tribunal indreptatit,cu profil pe litigii sportive (nu niste procurori influentati de un talpan,isteric(care urla goool,cand Steaua/FCSB elimina Ajaxul!Cu astfel de fariseu,cum poate sa dea crezare Justitia ?!(tocmai de acea ICJ,A DECIS RELUAREA PROCESULUI DE LA O!).STEAUA N-A RETROGRADAT NICIODATA !VEDETI CE SPUNE FRF,UEFA SI FIFA ,clonatilor !Comunismul a murit in Romania,luati cunostinta talpanistilor !(talpan se exprima declarativ,ca regreta epoca de aur !(*** !,ar trebui sa fie degradat !).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează