FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BUZĂU - STEAUA 1-0

Adi Mihalcea regretă gestul care-l va costa prezența pe bancă la meciul cu Dinamo: „O idioțenie care nu m-a ajutat cu nimic”

Adrian Mihalcea, antrenorul lui FC Buzău
Adrian Mihalcea, antrenorul lui FC Buzău

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 16:25 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 16:59

Adrian Mihalcea, antrenorul lui FC Buzău, a vorbit despre victoria echipei sale, 1-0 cu Steaua în runda cu numărul 5 din play-off-ul Ligii 2. 

Tehnicianul buzoienilor a fost eliminat pe final de meci și nu va putea sta pe bancă la partida cu Dinamo, după ce a aruncat o minge în teren. Și elevul său Dudu va lipsi, care a luat „roșu” în prelungiri. 

Pentru buzoieni urmează urmează 2 meciuri acasă, cu Dinamo și Poli Iași.

Haosul dinaintea plecării „lotului Nețoiu” la Dinamo și culisele unui caz unic: „A fost stadionul plin și strigau toți pentru rivali!”
dinamo
Haosul dinaintea plecării „lotului Nețoiu” la Dinamo și culisele unui caz unic: „A fost stadionul plin și strigau toți pentru rivali!”

Concluziile lui Adrian Mihalcea: „Am pus presiune din primul minut, am controlat jocul”

„E o victorie muncită, contra unei echipe foarte bune. În play-off nu există meciuri ușoare. Am avut aceeași atitudine ca la Galați, diferența a făcut-o golul.

Publicul te ajută în momentele grele, azi i-am simțit aproape de noi. Cam asta trebuie să fie atmosfera dacă vrem să batem în continuare. Le mulțumesc.

Îmi felicit băieții, a fost o dezamăgire după ultimele rezultate, dar veți vedea ce înseamnă, poate, un punct câștigat cu Dejul acasă.

Azi am pus presiune din primul minut, am controlat jocul. Am avut și noroc, dar l-am căutat. Ne vom pregăti, avem 7 zile. Din păcate suntem din ce în ce mai puțini. 

Pe lângă prostia pe care am făcut-o - voi lipsi la următorul meci, o idioțenie care nu m-a ajutat cu nimic -, l-am pierdut și pe Dudu, plus schimbările, pentru rupturi musculare. Vor lipsi o perioadă lungă de timp.

Eu am vrut să-i dau mingea celui care bătea, dar am dat-o în teren și regulamentul așa este. Îmi pare rău, sper să nu afecteze”, a spus Mihalcea la Orange Sport.

Oțelul e clar favorită pentru promovarea directă, dar vom încerca. Dacă nu, prin baraj. Rămâne de văzut
Adrian Mihalcea, antrenor Buzău

Clasamentul actualizat din play-off, după FC Buzău - Steaua 1-0

Citește și: 

Burcă despre „ura organică” față de Steaua și gesturile băncii adverse, în Ghencea: „Suburban! Am aflat după, altfel aș fi reacționat”

Vasile Dîncu spulberă speranțele fanilor Stelei: „Este imposibil să promoveze de acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
creeperno807
creeperno807  •  22 Aprilie 2023, 22:57

Mare dinamovist!

alin.gabriel
alin.gabriel  •  22 Aprilie 2023, 19:27
Postat de tristan pe 22 Aprilie 2023, 17:14

Mihalea nu i rau ca antrenor dar parca ceva ii lipseste sa ajunga un antrenor mai bun...Sa fie vb de cunostinte ,talent sau noroc?Nu stiu..IIiurez succes mai departe Imi placea ca si atacant..era cu 2 clase peste orice atacant care joaca acuma in liga 1

Of, ce vremuri! Asa e, fata de cei de-acum, ar fi fost un atacant de top. In vremea lui, Taranu' era cam ratangiu. In 6 ani la Dinamo, a jucat 164 de meciuri si a marcat de 67 de ori. O medie decenta, de 2,4 goluri pe meci si 11 pe sezon. Cu toate astea, mi-aduc aminte ca-mi scotea peri albi cu ratarile lui :) A luat un campionat si doua cupe cu noi. Fata de situatia de-acum, era parfum pe vremea aia.

boierasul
boierasul  •  22 Aprilie 2023, 18:44
Postat de FotbalClubSteauaBucurest1 pe 22 Aprilie 2023, 18:35

Este cusuta cu ata alb/rosie faza in care dinamovistul Mihalcea a luat rosu ca sa nu stea pe banca la omenia cu doar divizia B de etapa viitoare. :-((

Rezultatul nu ți se pare cusut cu ață albă??))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează