FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Aflată în PICAJ total, Universitatea Craiova mai pierde un jucător

Mihai Dina
Mihai Dina

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 09 iulie 2011 11:27

Rămas liber de contract în această vară după despărţirea de Universitatea Craiova, atacantul Mihai Dina a ajuns la un acord cu CS Mioveni. Fotbalistul a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani cu formaţia nou-promovată în Liga I şi a declarat că speră să reuşească o calificare în cupele europene, alături de argeşeni. 

“E o echipă frumoasă, cu mulţi jucători de valoare. Va fi o concurenţă acerbă şi sper să prind un loc de titular. Sper să realizez la Mioveni ce n-am realizat la Craiova, o calificare în Cupele Europene. Cu jucătorii pe care îi avem, cred că e posibil”, a declarat Dina, conform Ediţie.ro.

Mihai Dina, în vîrstă de 25 de ani, a evoluat pînă acum la formaţiile Extensiv Craiova şi FC Caracal, iar din 2005 a jucat la Universitatea Craiova. La CS Mioveni a mai ajuns în această vară un alt fost atacant al Universităţii, Ciprian Tănasă, revenit în ţară după o perioadă petrecută în tricoul ucrainenilor de la Metalurg Doneţk.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  09 Iulie 2011, 17:05
Postat de imperator pe 09 Iulie 2011, 17:04

la voi nu a fost niciodata stabilitate financiara , si nici la noi 100% , asta e doar ce ai auzit tu din gura lui Mititelu.

in primele sezoane a fost stabilitate financiara, chiar jucatorii au recunoscut. unde mai vedeau ei salarii de primele locuri ca sa se bata la retrogradare ?

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  09 Iulie 2011, 17:07
Postat de imperator pe 09 Iulie 2011, 17:00

voi sunteti greoi de cap , Piti i-a zis lui Mititelu ca trebuie sa vanda jucatori sa supravetuiasca clubul , pentru ca nu erau bani , doar promisiuni ...in fine , voi nu prea intelegeti de ce clubul a ajuns aici.

piti a zis, citez: " e nevoie de sange proaspat, unii jucatori si-au facut treaba aici". ca ii vindea si lua si niste bani pe ei, era foarte bine dar important era sa scape de jucatorii care trageau echipa in jos. pai cum crezi tu ca o sa fie cu mihai si florin in aceeasi echipa, vesnica suparare ca ala joaca, ca celalalt e rezerva. tu esti pe langa problema, prietene

imperator
imperator  •  09 Iulie 2011, 17:04
Postat de puscarie_pe_viata pe 09 Iulie 2011, 16:21

pai si cand a fost stabilitate financiara de ce n-au avut performante ? neprofesionalismul lor si lipsa de interes a dus la retrogradarea echipei, in mare parte, ca mititelu nu e exclus de vina ca a retrogradat dar in sezoanele trecute jucatorii au fost principalii vinovati ca n-au avut performanta. eu cred ca sunt jucatori de maxim locul 6 in campionatul nostru. si avand in vedere implicarea lui giginho la echipa e clar ca nu vor depasi locul asta

la voi nu a fost niciodata stabilitate financiara , si nici la noi 100% , asta e doar ce ai auzit tu din gura lui Mititelu.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează