FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Alarmă de incendiu la stadionul Steaua » Oprița: „Le-am spus jucătorilor să nu mai fumeze”

Daniel Oprița
Foto: Imago
Daniel Oprița Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 11:32 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 11:50

CSA Steaua a remizat vineri acasă, scor 0-0 cu Concordia Chiajna. La finalul partidei, în timpul conferinței de presă a lui Daniel Oprița, la stadionul Steaua a pornit alarma de incendiu.

Obișnuit deja cu declanșarea alarmei, după ce a pățit la fel la începutul lunii, Oprița a așteptat calm ca aceasta să se oprească.

Antrenorul Stelei a confirmat că are în lot jucători care fumează.

„Ce să facem? Stăm până o veni cineva să oprească. Nu știu cine a fumat, că nu stau după ei. Cineva, probabil, a fumat, nu știu de la ce echipă. Le-am spus să nu mai fumeze, ai mei sper că nu mai fumează. Există la multe cluburi jucători care fumează și la nivel mult mai mare, ce să le facem?”, a declarat Daniel Oprița la conferința de presă.

S-au încurcat reciproc: CSA Steaua - Chiajna 0-0

Ce chin în Ghencea! Ambele echipe au prestat un fotbal mărunt, presărat cu multe gafe și momente în care jucătorii și-au dat de gol valoarea. Chiajna a ratat două situații importante, câte una pe repriză. 

Dușmanu a tras în Bălbărău din câțiva metri (25), portarul Stelei care a intervenit providențial și la lovitura de cap expediată din careu de Nini Popescu (68). Cu puțin noroc, Steaua putea da lovitura pe final. 

Șutul lui Chipirliu a prins pământul, l-a păcălit pe Silveanu, căruia i-a sărit mingea în transversală. CSA Steaua leagă a 3-a partidă la rând fără victorie. Chiajna se împiedică și ea și îi oferă posibilitatea lui Hermannstadt să o depășească.

Chiajna, echipă cu un lot bun, o bancă bună. Ne-au surprins, nu ne-au lăsat să pasăm, au făcut pressing. Am încercat să ne facem jocul, un meci echilibrat, putea să câștige fiecare echipă. Nu știu dacă era meritată victoria, poate acest 0-0 este echitabil. Suntem o nou-promovată, n-avem obiectiv promovarea, nu știu de unde atâta presiune. Încercăm să facem cât mai mult, să intrăm în play-off
-Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Citește alte știri de actualitate:

Rednic și-a pierdut răbdarea cu jucătorii lui Dinamo: „Unii sunt răsfățați și nu mai merge așa” » Îi acuză că se dau loviți

Gabi Tamaș, dezvăluiri, la un șpriț, din perioada arestului în Israel: „Nu știe nimeni din România ce s-a întâmplat. De acolo mi s-a tras!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
105662257060988
Eugen Qy  •  30 Octombrie 2021, 14:57
Postat de geogeo pe 30 Octombrie 2021, 12:39

E vestiarul CSA UM 02301, nu al Stelei. Si nu era Coman, era unul care crede ca joaca pentru Steaua, cand de fapt joaca pentru CSA.

*** si vaxi ti-au incetosat mintea !~ *** era un fel de ceva intre administrrator si majordom la STEAUA , dupa care a furat echipa si si-a facut "club" separat de C lubul S portiv al A rmatei STEAUA Bucuresti ! Acum ati inteles TOTI ***? Nu o mai pieptanati ca nu stiti VOI mai bine decat gb cum se numeste CLUBUL LUI ! Iar el a zis ca ii spune :"Fc Fac Ce *** Becali", pe care l-a denumit asa o data si apoi inca de doua ori a zis ca ii spune :"Fac ce spune becali!" DECI cum puteti STI voi maoi bine ca insusi patronul VOSTRU ??????? pe de alta parte CSA e chiar Clubul INITIATOR al acestei facaciuni numita fcfcsb, pe care Behehecali a decis s-o transforme in papusa lui cu care sa faca tot ce vrea el...vezi multele rateuri din toate competitiile la care participa ... L-a imbarligat si pe E.Iordanescu sa preia echipa-i si acum ii pune -mai pe fata mai pe sestache- "bete-n roate "Dupa ce a *** TOATE marile GLORII SPORTIVE ale C lubului S portiv al A rmaytei STEAUA Bucuresti , behehecalu' face [pe sfantu' si se declara "smerit" ! Ce fel de smereala e aia in care spurci la telefon 22 de minute o reporterita si un reporter ?Sau credeti ca stea s-au uitat in urma CONTROVERSATELOR sale gesturi "crestinesti"? Asa ca mai usor cu numarul UM ca s-ar putea sa incalci anumite interdictii MILITARE, in ceea ce priveste secretele militare si de Stat si sa fii agatat usor, cu privire la DIVULGAREA acestor s

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sergihne90
sergihne90  •  30 Octombrie 2021, 14:18
Postat de tataika pe 30 Octombrie 2021, 13:20

Tot 49 sunteti?

v01 tot 40 de abonati?

tataika
tataika  •  30 Octombrie 2021, 13:20
Postat de steaua1986. pe 30 Octombrie 2021, 11:54

Ce cauta florinel coman in vestiarul Stelei?

Tot 49 sunteti?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează