FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

GALERIE FOTO Gafă incredibilă în U Cluj - Chiajna! Gol marcat de la 40 de metri

Ce greșeală! Aldescu și-a îngropat echipa cu o gafă uriașă + Gol uriaș reușit de Ispas // foto: Facebook @ FC Universitatea Cluj +6   FOTO
Ce greșeală! Aldescu și-a îngropat echipa cu o gafă uriașă + Gol uriaș reușit de Ispas // foto: Facebook @ FC Universitatea Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 18:10 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 19:30

Universitatea Cluj a trecut fără mari emoții de Concordia Chiajna, scor 3-1, în etapa #5 din play-off-ul Ligii 2. 

Oaspeții au deschis scorul la capătul primelor 27 de minute de joc, grație golului reușit de Voicu. Ardelenii au revenit în meci, după ce au marcat de două ori în decursul a trei minute.

U Cluj, gol de senzație în partida cu Chiajna

Fundașul celor de la U Cluj, Denis Ispas, a restabilit egalitatea după ce a prins un șut șenzațional, de la aproximativ 40 de metri. Aldescu, goalkeeper-ul ilfovenilor, a greșit impardonabil. Balonul a prins gazonul chiar în fața sa, iar traiectoria l-a luat prin surprindere. A încercat să intervină, însă mingea i-a trecut printre mâini și a intrat în poartă.

GALERIE FOTO Gol Ispas, gafă Aldescu // capturi @Digi Sport

+2 FOTO

Clasament play-off Liga 2

Citește mai multe știri din Liga 2

O nouă bâlbă incredibilă marca FRF: alba-neagra cu retrogradarea din Liga a II-a!
POLITEHNICA IAȘI
O nouă bâlbă incredibilă marca FRF: alba-neagra cu retrogradarea din Liga a II-a!
Daniel Oprița, furios după rușinea cu Hermannstadt: „Măcar m-am lămurit. Știu ce urmează la vară. Eu nu fac jocurile altora!”
Steaua - Hermannstadt 1-4
Daniel Oprița, furios după rușinea cu Hermannstadt: „Măcar m-am lămurit. Știu ce urmează la vară. Eu nu fac jocurile altora!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează