FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLITEHNICA IAȘI

O nouă bâlbă incredibilă marca FRF: alba-neagra cu retrogradarea din Liga a II-a!

O nouă bâlbă incredibilă marca FRF: alba-neagra cu retrogradarea din Liga a II-a!
O nouă bâlbă incredibilă marca FRF: alba-neagra cu retrogradarea din Liga a II-a!

Articol de - Publicat luni, 18 aprilie 2022 11:45 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 11:56

Federația Română de Fotbal continuă să bulverseze cluburile afiliate. De această dată, în încurcătură sunt formațiile din Liga a II-a. Acestea nu știu nici acum modul în care se va face departajarea la final de sezon în cazul în care două echipe vor fi la egalitate de puncte!

Politehnica Iași, care știa că primul criteriu este rezultatul direct, a aflat că numărul de puncte acumulat în sezonul regulat ar putea prima. Până astăzi însă, moldovenii nu au primit nicio confirmare oficială din partea FRF legată de modul în care se va stabili ierarhia la final.

Gigi Becali s-a scuzat în direct, după victoria cu CFR Cluj: „Nu mai scot niciodată o vorbă în fața lui. Acum e «doctor»!”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Gigi Becali s-a scuzat în direct, după victoria cu CFR Cluj: „Nu mai scot niciodată o vorbă în fața lui. Acum e «doctor»!”

Politehnica Iași, bulversată de FRF

Dacă se ia în calcul zestrea din prima fază a campionatului, Iașul poate încheia campionatul vineri. În cazul unui succes cu Dunărea Călărași, ieșenii își vor conserva avansul de șase puncte pe care îl au față de Poli Timișoara. Ținând cont de faptul că gruparea din Copou a intrat în play-out cu mai multe puncte față de gruparea din vestul țării, moldovenii vor rămâne în Liga a II-a. 

Dacă primul criteriu sunt rezultatele directe, Iașul poate ajunge la baraj, chiar dacă trece de Călărași. Acest lucru se întâmplă dacă trupa lui Enache va pierde la Miercurea Ciuc și acasă, cu Timișoara, iar bănățenii mai bat și la Brăila și pe Metaloglobus București. 

Iar pentru ca tacâmul să fie complet, se vorbește și despre golaverajul general ca prim criteriu de departajare într-o competiție care se derulează în acest sistem de câțiva ani! Oficialii Politehnicii Iași au evitat să dea declarații oficiale pe seama încurcăturii ivite, însă au precizat că speră ca astăzi să primească un răspuns oficial din partea FRF.

Citește și:

Gigi Becali reacționează după ce Florin Tănase a cerut ca FCSB să joace în Ghencea: „Când voi interveni eu, o vom face!”

L-a sunat pe Reghecampf după victoria cu Farul: „Acum avem 3 echipe în lupta pentru titlu”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ioan1964
ioan1964  •  18 Aprilie 2022, 19:12

Oricum Timișoara și asa mi se pare cea mai slaba, i-a batut Selibarul fata să-l aibe pe Mihai viteazul în componenta! Vai de mama lor și când te gândești ca joaca barajul cu Brașovul nu-i vad bine, la anul vor juca cu Cermeiul în liga3! Ripi se retrage și în Timișoara se stinge lumina și asa nu mai au nici un teren de fotbal practicabil!! Fritz a băgat sportul bănățean în bezna!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează