FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Gigi Becali s-a scuzat în direct, după victoria cu CFR Cluj: „Nu mai scot niciodată o vorbă în fața lui. Acum e «doctor»!”

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB +23   FOTO
Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 10:33 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 10:59

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a comentat victoria cu CFR Cluj, scor 1-0. Latifundiarul l-a lăudat pe „centralul” Istvan Kovacs (37), care l-a eliminat pe Mateo Susic în minutul 43. 

Dacă Dan Petrescu a criticat în termeni duri arbitrajul „centralului” din Carei, Gigi Becali a făcut exact opusul. Contestatar al lui Kovacs în trecut, Gigi Becali spune că oficialul cu ecuson FIFA „și-a șters toate păcatele”. 

Dan Petrescu a continuat războiul cu arbitrii la conferință: „Dacă beneficiem vreodată de cartonaș roșu la un meci în deplasare, mă las de antrenorat!”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Dan Petrescu a continuat războiul cu arbitrii la conferință: „Dacă beneficiem vreodată de cartonaș roșu la un meci în deplasare, mă las de antrenorat!”

Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB: „Kovacs a demonstrat că este corect”

„Prima și prima dată vreau să-i cer iertare lui Kovacs. Dintotdeauna am spus că e mare arbitru, dar acum vreau să-i cer iertare pentru că am avut suspiciuni. Mare era, acum a demonstrat că este și corect, a șters toate suspiciunile de pe umerii lui

Ăsta era un meci esențial pentru viitorul lui. Viitorul lui va fi strălucit. Eu nu mă refer la Mondiale, ci la viitorul lui în România. Nu mai poate nimeni să se uite la el și să spună că nu e drept. Gata! A demonstrat dreptatea lui aseară.

Toți avem anumite păcate, dar la un moment dat trebuie să scăpăm de haina veche. El, aseară, le-a șters pe toate. Chiar dacă a avut câteva păcate, pentru mine le-a șters prin ce a făcut. A fost foarte demn, drept, corect, vigilent și profesionist.

Orice ar mai face Kovacs, eu nu mai scot o vorbuliță. A dat examenul de doctorat în fața mea. Acum e doctor, nu mai scot o vorbă niciodată în fața lui”, a declarat Becali la Pro Arena.  

Trebuie să-l înțelegem și pe Dan Petrescu, așa sunt antrenorii, subiectivi. CFR nu mai este echipa aia puternică, nu mai are forța pe care o avea. Cu o echipă tânără, ca a noastră, trebuie să alergi mult. Ei au avans mare, cu astea două puncte. Noi trebuie să luăm 3 ca să câștigăm. Dacă Craiova câștigă toate meciurile, este campioană.

- Gigi Becali, patron FCSB

Dragomir la GSP Live: „Antrenorul principal de la FCSB a fost mai bun ca Dan Petrescu”

„Un meci adevărat, pe viață și pe moarte! Mi-a plăcut duritatea, arbitrajul, rezultatul. Nu mai sunt oficial la fotbal, am și eu favoriți. Vreau să văd meciuri în cupele europene aici, la București. Eu cred că CFR e campioană, dar Steaua a jucat bine, la rezultat. Antrenorul celor de la FCSB a fost mai bun decât Dan Petrescu astăzi. Antrenorul principal! 

Puștii ăștia de la Steaua au crescut, în frunte cu Tănase. Au jucat bine, se bagă în contre. Îmi place cum nu s-a pomenit. Oaidă mi-a plăcut mult când a intrat. Îmi pare rău că s-a accidentat Olaru. Târnovanu, portarul, e jucător cu personalitate. Istvan Kovacs a fost impecabil. Faptul că a dat cartonașul roșu imediat, fără comentarii, spune că este un arbitru de Campionatul Mondial. 

Are sânge în instalație și îmi place de el. Știe meserie! O echipă care trage un șut pe poartă nu poate câștiga un meci! Nu se poate chiar așa. Acum, Craiova are și ea șanse la titlu”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

VIDEO » Florin Tănase: „Ar trebui să fim lăsați să jucăm în Ghencea”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB: 

Octavian Popescu și restul lumii » Note de la 3 la 8 după derby-ul CFR Cluj - FCSB

Deac nu și-a menajat colegii după 0-1 cu FCSB: „Din gură suntem mari și tari, dar uităm să demonstrăm asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
remarque
remarque  •  19 Aprilie 2022, 01:31

Franele nu pot castiga la nesfarsit campionatul. Echipa lor pare uzata si fara chef. In orice caz FCSB a jucat mai bine si a meritat victoria fara nici un fel de indoiala. Lemn Tanase, Olaru si Tava Popescu fac jocul la FCSB, franele i-au lasat sa zburde, nici un fel de marcaj la ei. pai in atac nu contezi, te aperi in zona lejer, ce rezultat speri? Kovacs a cam fluierat orice, mai degraba in favoarea FCSB, dar sa zicem ca e acoperit de regulament ca asta e termenul. Sa vedem cine se ineaca la mal :))))))))))))))))))))

alenb
alenb  •  18 Aprilie 2022, 14:43
Postat de befree pe 18 Aprilie 2022, 14:01

Dinamovist fiind si ardelean, as fi preferat sa castige cfr aseara, dar fara sut pe poarta nu se poate. Fcsb a meritat victoria, iar arbitrajul lui Kovacs a fost foarte bun. Tot cfr este favorita, dar trebuie sa inceapa sa joace fotbal. Lasati ura si fiti corecti si echilibrati.

Cred ca uiti ca o repriza s-a jucat 11 la 10, e adevarat dupa ce i-a rupt picioru lui Olaru, cica i l-au amputat la urgenta )). Am vazut atatea faulturi similare sau mai tari sanctionate doar cu galben, inclusiv in Atletico- City arbitrat de acelasi Kovacs. E genul de fault unde daca vrei sa fi exigent poti sa dai si rosu, esti acoperit, dar se da de obicei galben. Acu vad ca de la vreme istvan vrea s-o ia pe urmele lui Sandu Tudor, a descoperit si el puterea credintei :)))

doar..titi
doar..titi  •  18 Aprilie 2022, 14:43
Postat de bizzonu pe 18 Aprilie 2022, 13:59

Dinamoviștii sunt mai supărați după rezultatul de aseară, decât fanii Cfr.

corect ...iti dai seama cum ar fi ca steaua a ia titlul in sezonul in care ei retrogradeaza ??!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează