FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

L-a sunat pe Reghecampf după victoria cu Farul: „Acum avem 3 echipe în lupta pentru titlu”

Laurențiu Reghecampf // foto: Imago Images +17   FOTO
Laurențiu Reghecampf // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 09:42 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 10:05

Valeriu Răchită (51 de ani), fost jucător la Steaua și Petrolul, l-a felicitat personal pe Laurențiu Reghecampf, antrenorul de la CSU Craiova, după victoria cu Farul, scor 3-0. „Vivi” este entuziasmat de lupta în 3 la titlu din finalul de sezon.

După rezultatele din etapa 5 a play-off-ului, Farul - CSU Craiova 0-3, respectiv CFR Cluj - FCSB 0-1, primele trei clasate sunt despărțite acum de numai 6 puncte.

Lider este CFR Cluj, cu 45 de puncte, ardelenii fiind urmați de FCSB (43) și CSU Craiova (39), iar ultimele 5 etape ale sezonului se anunță a fi spectaculoase.

Dan Petrescu a continuat războiul cu arbitrii la conferință: „Dacă beneficiem vreodată de cartonaș roșu la un meci în deplasare, mă las de antrenorat!”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Dan Petrescu a continuat războiul cu arbitrii la conferință: „Dacă beneficiem vreodată de cartonaș roșu la un meci în deplasare, mă las de antrenorat!”

Valeriu Răchită: „Reghe l-a învins pe «Rege» și Craiova a intrat în lupta la titlu”

„M-am uitat foarte atent la Farul - Craiova, l-am felicitat prin telefon pe Reghe. Craiova a intrat acum în lupta la titlu.

Avem 3 echipe foarte bune care se vor lupta pentru titlu. Pentru noi e mai bine, există suspans. Dacă bătea CFR aseară, gata, ne gândeam că a câștigat un nou titlu. Așa, Reghe l-a învins pe «Rege» (n.r. - Gică Hagi) și acum suntem cu 3 echipe în frunte”, a declarat Răchită la Pro Arena.

Reghecampf și Răchită au fost coechipieri la Steaua între 1997 și 1998.

CSU Craiova are elanul de partea ei

CSU Craiova ar fi lider într-un clasament doar al play-off-ului și vine cu elan din spate. Oltenii mai au un avantaj față de CFR Cluj și FCSB, sunt singurii care au 3 meciuri pe teren propriu. La capitolul dezavantaje, pe lângă deficitul de 6 puncte, este programul condensat. Elevii lui Reghecampf sunt calificați și în semifinalele Cupei.

Program CSU Craiova: 

  • FC Argeș (deplasare)
  • FC Voluntari (acasă)
  • FCSB (acasă)
  • CFR Cluj (deplasare)
  • Farul (acasă)

15,00este cota celor de la CSU Craiova la câștigarea titlului în Liga 1

Calcule la titlu în Liga 1: care sunt criteriile de departajare

Toate cele 3 candidate la titlu au intrat cu punctaj par în play-off, așa că primul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte, rotunjirea, devine nul.

Al doilea criteriu de departajare o avantajează pe CFR Cluj. Este vorba de numărul total de puncte obținute în sezonul regular. Așadar, în caz de egalitate cu oricare dintre FCSB și CSU Craiova (chiar și egalitate în 3), „feroviarii” își apără titlul cucerit anul trecut. Pe baza acestui criteriu, FCSB îi este superioară lui CSU Craiova.

Mai multe știri din Liga 1: 

FCSB și-a făcut calculele » Stadionul ales să găzduiască o eventuală finală pentru titlu: „Fierbe pentru noi. Suntem din nou Steaua!”

Deac nu și-a menajat colegii după 0-1 cu FCSB: „Din gură suntem mari și tari, dar uităm să demonstrăm asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
prazberg
prazberg  •  19 Aprilie 2022, 23:19
Postat de Dan Stanescu pe 18 Aprilie 2022, 22:43

Cine tine cu Cl0na (ceseu) sa ii f ……. lia!!!asta scrie Kuba ,vouă cei din redacție vi se pare ca este ok,traduceri voi!?Eu am scris Buba ai Brânză si ati cenzurat...de cand brânză este un cuvânt obscen!?intreb,acest individ ne jignesti copii,nevestele,echipa..ce păziți,de ce pe noi ne cenzurat,ati cenzurat cuvântul BRANZA,va place ca ne provoacă,ca prin acesti doi nimeni aveti audienta,spun si ma repet aduceți oamenii la stadion prin comentariile voastre,pro.ovati sportul nu pe acesti doi,buba si branza

N-ai cu cine sa te intelegi... ce se aseamana se aduna.

craioveanu03
craioveanu03  •  19 Aprilie 2022, 10:08
Postat de Dan Stanescu pe 18 Aprilie 2022, 22:44

Imi cenzurat ti F-ul, Doamne sunteti penibili,bai chiar sunteti praf

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1834556613328610
Dan Stanescu  •  18 Aprilie 2022, 22:44
Postat de Dan Stanescu pe 18 Aprilie 2022, 22:42

Cine tine cu Cl0na (ceseu) sa ii f ……. lia!!! Vi se pare greu de tradus,familia....***ce este greu,pe cine vedeti ca stie asa ceva fie el de la fcsb,csu,cfr,rapid,etc..pe cine,va intreb pe cine..este scrisul lui Kuba,chiar tolerați asa ceva!???

Imi cenzurat ti F-ul, Doamne sunteti penibili,bai chiar sunteti praf

Vezi toate comentariile (34)
Comentează