FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

De la „câini”, la „călăreții roșii” » Fostul portar al lui Dinamo, prezentat la o adversară din Liga 2

FOTO: Facebook @ CSC Șelimbăr
FOTO: Facebook @ CSC Șelimbăr

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2022 21:23 / Actualizat luni, 27 iunie 2022 21:46

Portarul Aleksander Mitrovic (19 ani) a semnat cu divizionara secundă CSC Șelimbăr. Internaționalul U19 va purta numărul 68 la formația sibiană.

Aleksander Mitrovic a semnat un contract valabil până în anul 2025 cu grupare antrenată de Eugen Beza. Portarul de 1,91 metri aparținea de italienii de la Genoa. 

Transferul lui Chipciu, deblocat de retrogradarea lui Dinamo: „E trist, dar altfel poate nu eram aici”
Dinamo
Transferul lui Chipciu, deblocat de retrogradarea lui Dinamo: „E trist, dar altfel poate nu eram aici”

Aleksander Mitrovic, noul portar al lui Șelimbăr

Între septembrie 2020 și august 2021, Aleksander Mitrovic a fost sub contract cu Dinamo. Deși era o prezență constantă în lot și chiar pe foaia de joc, internaționalul U19 nu a bifat niciun minut. Acum, goalkeeper-ul va fi adversarul fostei formații în Liga 2.

De la „câini”, la „călăreții roșii” » Fostul portar al lui Dinamo, prezentat la o adversară din Liga 2

Echipa noastră continuă seria achizițiilor, iar mutarea pe care clubul nostru a efectuat-o astăzi, este una cu totul specială, asta deoarece reprezintă primul transfer internațional al „călăreților roșii”
- Comunicat CSC Șelimbăr

Eugen Beza, mulțumit de campania de transferuri

CSC Șelimbăr s-a mișcat bine pe piața transferurilor, iar Eugen Beza speră chiar la un loc de play-off în următoarea stagiune.

„Din punct de vedere cantitativ suntem sub anul precedent. Din punct de vedere al calității cred că am luat jucători buni, interesanți, cu dorință de afirmare pentru că sunt jucători tineri, dar fotbaliști care au confirmat. Deocamdată sunt mulțumit. 

Zilele viitoare vor urma alte transferuri, sunt jucători cu care ne-am înțeles dar încă nu au semnat, dar sunt fotbaliști care o să crească mult nivelul echipei. Dar pe de altă parte, suntem mai ardeleni din punctul acesta de vedere. Perioada de transferuri se încheie la finalul lunii august și avem timp să completăm lotul”, a spus Eugen Beza, pentru site-ul oficial al clubului. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Transferul lui Chipciu, deblocat de retrogradarea lui Dinamo: „E trist, dar altfel poate nu eram aici”

Marius Croitoru, debut la FCU Craiova » Semieșec după 3-1 la pauză

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează