FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - FC BIHOR - FC ARGES 1-3

Alerta

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2007 00:00

Anul trecut, FC Bihor a reusit sa se salveze de la retrogradare abia in ultima etapa, prin victoria de la Auxerre Lugoj.

Desi s-a promis ca in acest sezon nu vor exista emotii, echipa a ajuns pe un retrogradabil, 15. Totusi, situatia nu e considerata alarmanta de catre fotbalisti. "Am pierdut in fata unei formatii, FC Arges, care va promova la pas. Ei joaca deja un fotbal de prima liga. Am simtit-o si noi, chiar daca am avut un om in plus", a declarat mijlocasul Sebastian Achim. "Au cea mai buna echipa din liga a doua, era greu sa batem Argesul. Trebuie sa ne revenim rapid, sa aducem puncte de afara", a completat portarul Lipitor. "Ar trebui sa fim mai modesti si sa nu ne mai laudam atita cind obtinem o victorie, cum a fost cu Liberty", a completat "Lipi". Azi, conducerea va bloca primele jucatorilor. Conform Regulamentului de ordine interioara, fotbalistii nu mai au dreptul la bonificatii daca echipa cade mai jos de locul 10.

Nimeni interesat
Situatia financiara a clubului este departe de-a fi grozava. Autoritatile au scos la vinzare 67 la suta din actiunile gruparii oradene, dar licitatia se amina la nesfirsit, din lipsa de clienti. In aceste conditii, Consiliul judetean Bihor si Consiliul local Oradea prefera sa mentina finantarea la nivel minim, mizind ca echipa va fi preluata, in cele din urma, de un investitor privat.

Reprosuri
Publicul a cerut plecarea antrenorului Gheorghe Silaghi la finalul jocului cu FC Arges. Tehnicianul s-a pus la dispozitia clubului, dar a afirmat ca nu va demisiona. "Trebuia sa schimb patru sau cinci jucatori. Primele doua goluri le-am primit usor, iar echipa a intrat in degrigolada. Imi reprosez ca nu am reusit sa-i capacitez la pauza", a spus Silaghi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează