FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Alt scandal la CSA Steaua! Acuzații frontale la adresa lui George Ogăraru: „A cerut mărirea propriului salariu cu 30%”

George Ogăraru e pus la zid de antrenorul Rodrigo Mușat / Sursă foto: Facebook
George Ogăraru e pus la zid de antrenorul Rodrigo Mușat / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021 15:11 / Actualizat miercuri, 01 septembrie 2021 15:35

George Ogăraru provoacă noi turbulențe la CSA Steaua. La începutul verii, juristul Florin Talăpan l-a atacat pe fostul fundaș al naționalei, nemulțumit că acesta încasează 4.000 de euro pe lună la CSA. Acum, a venit rândul unui fost antrenor din Centrul de copii și juniori să lanseze acuzații grave la adresa lui Ogăraru.

Plecat între timp din club, antrenorul Rodrigo Mușat l-a luat la țintă pe Ogăraru, despre care spune că ar fi solicitat creșterea propriului salariu cu 30%. Fanii îl susțin însă pe fostul fundaș, considerând că a fost singura persoană vocală din conducerea „militarilor”.

George Ogăraru, luat la țintă de Rodrigo Mușat: „Ogăraru a cerut mărirea propriului salariu cu 30%”

„În luna iunie toate salariile antrenorilor de la Centrul de Copii și juniori din cadrul CSA Steaua au fost reduse cu 10 la sută. Propunerea a fost făcută de George Ogăraru. Acum câteva zile, același Ogăraru a cerut mărirea propriului salariu cu 30 la sută. A motivat că el a contribuit la promovarea echipei de seniori și că de asta merită. 

Comisia tehnică i-a refuzat acest lucru. Am fost și eu acolo, mi-au tăiat și mie din salariu, dar nu e vorba de mine aici, ci de foști mari jucători ai Stelei, glorii ale clubului. Cum să le tai salariile unor oameni ca Bumbescu, Iovan, Teo Anghelini, Vasile Aelenei, Gheorghe Nițu sau Lajos Sătmăreanu? Și pentru ce? Ca să I se mărească salariul lui Ogăraru, o remunerație care și așa e foarte mare!”, a spus Rodrigo Mușat, conform ProSport

George Ogăraru, „retrogradat” la Steaua

Începând din luna iulie, George Ogăraru nu mai ocupă funcția de manager general la CSA Steaua. Fostul fundaș a fost „retrogradat” la grupele de copii și juniori ale clubului.

George Ogăraru s-a alăturat proiectului de la CSA Steaua în finalul anului trecut, la chemarea fanilor. Obiectivul său inițial a fost dezvoltarea academiei din Ghencea, dar între timp a devenit cea mai importantă voce din club, ocupând postul de manager general.

„În următoarea perioadă, am stabilit, împreună cu conducerea clubului , să mă ocup, cu precădere, de centrul de copii și juniori al clubului Steaua. Am înțeles faptul că prioritatea nr. 1 este investiția în viitor Nu voi înceta să ajut echipa mare, dar și pe colegii de la alte secții, în cazul în care va fi nevoie de mine.

VIDEO Ai jucat la Steaua sau la FCSB? George Ogăraru: „Dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân?”

Citește și alte știri de actualitate:

MM Stoica, un nou atac la adresa CSA Steaua: „Noi am avut 7.500 de spectatori jucând luni, ei 700” + Ce spune de revenirea în Ghencea

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, dezvăluiri-șoc: „Steaua caută finanțator. Mi-a zis: «Nu vrei să vii la noi?»"

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (15)
992533440798470
Peluza Steaua  •  02 Septembrie 2021, 06:16

Bună dimineața, iar o intoxicație a presei, după 3 luni se trezesc din somn unii, important să fim uniți și să mergem mai departe, deci nu ne interesează, într-adevăr sunt probleme cu altele, cu promovarea, etc, dar astea sunt pur speculații

semperfidelis
semperfidelis  •  01 Septembrie 2021, 22:52

Cei 10% au fost transformati in bonus de indeplinirea obiectivelor. Cat despre marirea lui Ogararu, nu stiu daca merita sau nu, ce stiu e ca Steaua are 5 victorii si un egal la Liga Elitelor.

partea47mea
partea47mea  •  01 Septembrie 2021, 21:58

Hopa, au mai gasit ceva sa dea in Steaua! Bine baaa!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează