FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

MM Stoica, un nou atac la adresa CSA Steaua: „Noi am avut 7.500 de spectatori jucând luni, ei 700” + Ce spune de revenirea în Ghencea

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 19:16 / Actualizat sambata, 28 august 2021 19:54

Războiul dintre CSA Steaua și FCSB continuă. De această dată, Mihai Stoica, managerul vicecampioanei României, a ținut să compare numărul de suporteri pe care cele două echipe l-au avut în debutul acestui sezon. 

MM i-a ironizat pe „militari” pentru numărului mic de suporteri pe care l-au avut în Ghencea la partida cu Dacia Unirea Brăila, realizând și o comparație cu ceea ce s-a întâmplat pe Arena Națională în acel weekend, când „roș-albaștri” din Liga 1 au jucat împotriva Rapidului, cu aproape 40.000 de fani în tribune.

„FCSB este Steaua pentru toată lumea, asta e realitatea. Mai clară dovadă decât ceea ce s-a întâmplat în weekend-ul în care noi am jucat cu Rapidul, meciul nostru de tristă amintire, nu există. Echipa CSA a jucat în complexul Ghencea, atractiv pentru toată lumea, și au fost 700 de spectatori, nu știu câți plătitori, dar au fost 700 de spectatori.

Noi, în același weekend, am jucat cu Rapidul și au fost aproape 40.000. Întrebarea este, cine e Steaua? Clar că noi. La ultimul meci am avut 7.558 de spectatori jucând luni, la 21:30, fără provincie și, atenție, eu am monitorizat mereu, mai ales când dădeam bilete online. 

Tot ce înseamnă derby sau meci de cupe europene, cam jumătate din numărul spectatorilor era reprezentat de cei din provincie, care n-au fost la meciul cu Sepsi. FCSB este Steaua și cu asta basta, indiferent de ce decid instanțele. 

Jucând meci de meci pe prima scenă, nu poate să vină altă echipă în locul nostru”, a declarat Mihai Stoica, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri găzduită de pagina de Facebook a clubului FCSB.

FCSB, cerere pentru a juca în Ghencea

FCSB a făcut deja o cerere pentru a evolua în Ghencea, la care CSA nu a răspuns nici pozitiv, dar nici negativ, iar acum pregătește o alta, prin care solicită să joace partida cu Academica Clinceni, de la finalul lunii septembrie, pe noua arenă, anunță managerul roș-albaștrilor.

„Noi am făcut o adresă și am primit un răspuns foarte alambicat, în care ni se explica că există o comisie care va verifica dacă există date disponibile, pentru că prioritate au echipele de fotbal și rugby ale CSA. 

Chiar aseară (n.r. vineri seară) am vorbit cu Valeriu Argăseală și l-am rugat să trimită o nouă adresă Clubului Sportiv al Armatei, în care să specificăm că este vorba despre meciul nostru cu Academica Clinceni, care se va disputa în weekendul 25-26 septembrie, când CSA Steaua joacă la Brașov, deci n-ar fi o problemă din punctul ăsta de vedere. 

Luni vom trimite această adresă, aștept cu interes răspunsul celor de la Clubul Sportiv al Armatei. Lăsând la o parte orice discuție, un stadion în care s-au investit sume considerabile trebuie să producă bani.

Dacă se oferă posibilitatea asta, cred că ar trebui să se desfășoare jocurile altor echipe în afară de ale celor de la CSA Steaua, care sunt beneficiarii unor sume consistente de la bugetul de stat”, a transmis Mihai Stoica.

Tot ce trebuie să știi înainte de CFR - FCSB

Citește alte știri despre FCSB:

Revine Budescu la FCSB? MM Stoica face lumină: „A reziliat cu Damac”

Edi Iordănescu, primul avertisment pentru Becali: „Nu sunt pregătit! Ne-am schimba obiectivul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
1947forumer
1947forumer  •  29 August 2021, 13:30
Postat de paolo13 pe 29 August 2021, 07:11

Treci la inviorare, după care la învățământ politic cu talpan.

Numai dupa ce treci pe la "palat", sa te tunda Jiji de lana.

fibra
fibra  •  29 August 2021, 08:46

In comun au cele doua echipe ca joaca degeaba fara sa aiba vreun castig.Una nu poate promova ,iar cealalta nu ca nu castiga campionatul,dar a fost eliminata de kazahi.

iri_
iri_  •  29 August 2021, 07:33

Cutie-de-carton uita cand joaca aproape un sezon intreg cu 1500 oameni in tribuna, si lauda ca au fost la un meci 7558, ca a urmarit el vanzarea biletelor online ?:))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează