FOTBAL  »  LIGA 2  »  MERCATO

Andrei Burlacu și-a găsit echipă după despărțirea de FCSB » A apucat să debuteze

Andrei Burlacu (25 de ani) va evolua în următorul sezon la divizionara secundă Concordia Chiajna.
Andrei Burlacu (25 de ani) va evolua în următorul sezon la divizionara secundă Concordia Chiajna.

Articol de - Publicat duminica, 17 iulie 2022 17:37 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 17:50

Andrei Burlacu (25 de ani) va evolua în următorul sezon la divizionara secundă Concordia Chiajna. Mijlocașul a debutat în meciul amical pierdut contra lui Metaloglobus, scor 1-3.

Andrei Burlacu este un alt pariu neconfirmat al lui Gigi Becali. Mijlocașul adus de la CSU Craiova, într-o tranzacție care i-a mai implicat pe Mamut și Vînă, a evoluat doar trei meciuri la prima echipă în stagiunea trecută, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă de gol. 

Dinamo, aproape de loviturile verii! Un fost căpitan din „haită” și un jucător de la FCSB: „Sunt deschis, trebuie să rezolve cu domnul Mihai Stoica”
Dinamo
Dinamo, aproape de loviturile verii! Un fost căpitan din „haită” și un jucător de la FCSB: „Sunt deschis, trebuie să rezolve cu domnul Mihai Stoica”

Andrei Burlacu, transfer la Concordia Chiajna

Andrei Burlacu a fost fotbalistul cu cel mai mic salariu de la FCSB, doar 36.000 de euro anual. Nu a reușit să se impună, iar finanțatorul vicecampioanei i-a permis să își caute echipă.

Cu trei săptămâni înaintea startului sezonului din Liga 2, Burlacu a bătut palma cu Concordia Chiajna, una dintre favoritele la promovarea în Liga 1.

Burlacu a mai fost împrumutat la formația ifloveană și în sezonul 2020/2021. De această dată va fi 100% jucătorul ilfovenilor.

4,67a fost media notelor lui Andrei Burlacu în cele trei meciuri jucate pentru FCSB sezonul trecut

Ianis Zicu a primit și alte întăriri în această vară. Mijlocașul central Mihai Constantinescu (19 ani) a fost împrumutat de la Petrolul. Fundașul stânga Sorin Bușu (32 de ani), ultima dată la FCU Craiova, va evolua și el la formația ilfoveană.

Andrei Burlacu, sub comanda lui Ianis Zicu

Sâmbătă, Concordia a pierdut un meci amical împotriva celor de la Metaloglobus. Andrei Burlacu a debutat sub comanda lui Ianis Zicu.

Concordia Chiajna în amicalul cu Metaloglobus: Chudy – Simion, Palmeș, Maric, Bușu, Pațurcă, Codrea, Mih. Constantinescu, Llullaku, Negoi, Ndiaye 
Au mai jucat: Chesneau – Dumancic, Ghimfus, Ad. Voicu, Cocoș, Alexandrescu, R. Zamfir, Andr. Burlacu 
Antrenor: Ianis Zicu

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Echipele românești și-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al Conference League » CFR, mai norocoasă, FCSB, Sepsi și CSU Craiova pot avea parte de adversari dificili

Câți fani sunt așteptați la FCSB - U Cluj » Anunțul lui Mihai Stoica: „S-au vândut foarte multe bilete”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  17 Iulie 2022, 21:22

...bun jucator...

Andrei127
Andrei127  •  17 Iulie 2022, 18:14

Tot nu o sa promoveze Chiajna, sunt mai slabi decat sezonul trecut

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close